Większość uni przed fuzją dostało prędkość eko x7 a po połączeniu jesteśmy chyba jedynym uni z x6, więc proszę o ankiete co do zwiększenia ekonomi na Virgo.
Nie same cyferki sie liczą
Po fuzji miała być ankieta o bash, ale o eko mowy nie było Osobiście jestem za minimum x7, ale nie pogardzę ugame lowym spidem może x9ciap napisał(a):
Art pisał że ankiety dopiero po fuzji a ona jeszcze trwa.
Neferet napisał(a):
Jak robiliśmy ankiete o zmiany (ta przed UF) to padło stwierdzenie, że nie ma sensu podnosić eko o jedno oczko.
Rising napisał(a):
Tak, dlatego teraz wyglądamy na tle innych speed uni jak....Sami wiecieNeferet napisał(a):
Jak robiliśmy ankiete o zmiany (ta przed UF) to padło stwierdzenie, że nie ma sensu podnosić eko o jedno oczko.
Po UF konieczna jest ankieta odnośnie basha jak i prędkości eko :)
Neferet napisał(a):
Neferet napisał(a):
@Profesorek nie rozumiem tej złośliwości. Tą wiadomość mogła równie dobrze napisać Ruda czy ktokolwiek inny z teamu. Napisałam tylko stanowisko Arta przed fuzją. I wcale nie neguje zasadności tej ankiety. Nigdzie nie napisałam "nie podnosić eko!".
To czy gram czy nie to moja prywatna sprawa. Ja niestety nie mam urlopu, żeby siedzieć 24/7 i skanować Wiem, że nie upilnuje to nie gram - proste
Profesorek napisał(a):
@Rising, teraz piszesz o ankiecie w sprawie bash?Rising napisał(a):
Tak, dlatego teraz wyglądamy na tle innych speed uni jak....Sami wiecie Po UF konieczna jest ankieta odnośnie basha jak i prędkości ekoNeferet napisał(a):
No to jestem mega zdziwiony , ponieważ przed UF w ogóle Ci nie przeszkadzał brak basha.
Dumnie wklejałeś ST z wieloma wlotami do farmiającymi, czego się obawiasz teraz?
A raczej kogo?
Ale teraz są połączone Universa , i po zakończeniu wypadałoby aby zdecydowali wszyscy co Tu będą grać /grają,Neferet napisał(a):
a nie gracze Uni Virgo sprzed UF
Tak tylko pozdrawiam
Whisky napisał(a):
x7 eko a nawet niech maja x10
x6/7 flo
i brak basha - byłoby wyśmienicie
wiem i mam nadzieje ze tak zostanieLuther napisał(a):
Bo nie ma Basha od początku tego uniWhisky napisał(a):
x7 eko a nawet niech maja x10
x6/7 flo
i brak basha - byłoby wyśmienicie
A ja mysle ze jest sens to zmienic Luther grajac kontem z virgo przed zlomami sam bylbys chocby za wprowadzeniem basha. Dlaczego - wydaje mi sie sie tego nie trzeba wyjasniac bo Rising zrobil to dobrze. Eko jak dla mnie moze i nie musi byc podniesioneLuther napisał(a):
Myśle że nie ma sensu tego zmieniać
Slaanesh napisał(a):
Jeśli Virgo będzie kiedyś łączone z Quantum, to jak dla mnie eko powinno być jeszcze większe, aby wyrównać mniej więcej poziomy graczy w ciągu tych powiedzmy 2 lat.
SzczurekApst napisał(a):
Dobra ankieta w sprawie basha już jest a co z prędkośćią eko ?
Rising napisał(a):
Podbijam - prędkość eko x7-8 i prędkość badań x12.