ale nie grają na x7 i przez rok lub dwa - to będzie nierealne Dawid
Prosimy o ankietę eko
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Była Seksmisja to teraz Chłopaki nie płaczą
Nie będzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni -
Zdaniem naszego sojusznika: jest taki argument do eco x 7.Jeszcze pare dni temu nasze uni nie bylo docelowe , mielismy sie przenosic czy nam sie to podoba czy nie, ale okazalo sie ze nie wszyscy miescimy na uni docelowej to zmienili zasady i stworzyli dwie unie docelowe. To niech one beda ruwnorzedne eco x 7 i kazdy bedzie mogł wybrac gdzie mu wygodnie.
-
Ankieta musi być i to szybko!LifeSpeedDeath
Cyber
-
Jestem za jak najszybszym przyśpieszeniem eko na Nekkar. Od zawsze we wszystkich ankietach wpisywałem x1. Naiwnie sądziłem, że skoro GF przeprowadza ankiety to nasze zdanie się dla Was liczy. Niestety. Chcieliście nas wrzucić do U68. Prawda jest taka, że przy ostatnim UF, na U68 poszło wielu moich "kolegów" z U69 (znaczy się takich kolegów,co chętnie by mnie spakowali, tylko nie mieli czym ;p ). Teraz niewiele brakowało, a zostałbym ponownie z nimi połączony, tylko oni w tym czasie mieli kilka (chyba 9) miesięcy x5. Czyli tak jakby im po prostu ktoś dodał 3 lata gry. Traktuję to trochę jak rodzaj kary dla naszego Uni: "głosowaliście na x1 - dostaliście, a teraz wam do...[ciach] wrzucając was na U68". Na szczęście ktoś się w porę ogarnął, że to jednak trochę nieuczciwe (bo raczej jakoś nie mogę uwierzyć, że słynący z solidności Niemcy nie zorientowali się w tak podstawowej sprawie jak ilość miejsca, jeszcze w fazie przygotowań i testów) i dostaliśmy drugą szansę. Niestety, jestem pewien, że prędzej czy później i tak trafimy na jakieś Uni xseptyliard, więc może od razu dać sobie x10, bo mam takie wrażenie, że na x7 to GF nie spocznie...Uni 39 - TOP 1 (przez jeden dzień, ale się liczy ) po fuzji: U69 TOP11 obecnie Nekkar -okolice TOP100
Uni 68 - oddane żonie - zdejmuje urlop jak coś ode mnie chce
Uni Pasiphae - oddane, dla mnie zbyt ostra jazda, choć na zakrętach było fajnie -
Chcecie podnieść prędkość wydobycia a wcale nie myślicie głębiej o tym.
Czy ktoś Wam powiedział kiedy będzie kolejne łączenie serwerów które nas dotknie - NIE!
Czy ktoś Wam zagwarantuje że się połączymy z 68 przy następnym łączeniu - NIE!
Zdeptać ostatnie klasyczne uniwersum bo chcecie kiedyś z kimś pograć z 68 a co jeśli taka sytuacja będzie za 5-6 lat macie gwarancję że będziecie grać do tej pory"A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)
będę opowiadał czary Ci
I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)
takich rzeczy nie usłyszał nikt
Zamienię Cię O-o-o,
w koraliki które zawsze mam.
I nie bój się O-o-o,
nie zostawię cię w ciemnościach złych." -
Jak mawia klasyk róbta co chceta Tylko, żeby za jakiś czas nie ziściły się moje słowa: przyjdzie wam mnóstwo graczy z tych trzech uni i wszyscy w ankiecie wasze x1 pogrzebią na cmentarzu przeszłości w ogameNiektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom.
-
sunrise1 napisał(a):
Jaką macie zużycie deuteru na Nekkarze?
tak że będzie dobrze
ps: miło się czyta teraz że nekkar przyznaje rację że dali tyłka z ankietą i pozostaniu x1 wtedy to ja i kilku tłumaczyliśmy że to będzie miało konsekwencję w przyszłości przy fuzji wtedy to ci najmądrzejsi pisali NIE !!! bo królewskie teraz widzę że wszyscy zrozumieli że to była totalna klapa i nie rozumieli tego jak pisałem że z automatu dostaną podniesione eco - Mówcie mi PROROK buhahahahahahahah -
bunia40U napisał(a):
Czy ktoś Wam powiedział kiedy będzie kolejne łączenie serwerów które nas dotknie - NIE!
Czy ktoś Wam zagwarantuje że się połączymy z 68 przy następnym łączeniu - NIE!
Ad 2 - Nikt nie zagwarantuje. Po łączeniu będą 4 serwery z speed x1 flotą:
Uni 68 7 1 Nekkar 1 1 Taurus 7 1 Xanthus 7 1
Do tego dwa nowe:
Zibal 7 1 Cosmos 5 1
Top1 Zibal już ma 119.372.199 punktów. -
Qnick napisał(a):
sunrise1 napisał(a):
Jaką macie zużycie deuteru na Nekkarze?
"Everybody Lies"
U69 - OFF
Uni IO - OFF
Uni Mizar - OFF
Uni Nekkar - top 193
-
bunia40U napisał(a):
Zdeptać ostatnie klasyczne uniwersum bo chcecie kiedyś z kimś pograć z 68 a co jeśli taka sytuacja będzie za 5-6 lat macie gwarancję że będziecie grać do tej pory
Koloc napisał(a):
Jak mawia klasyk róbta co chceta Tylko, żeby za jakiś czas nie ziściły się moje słowa: przyjdzie wam mnóstwo graczy z tych trzech uni i wszyscy w ankiecie wasze x1 pogrzebią na cmentarzu przeszłości w ogame
Aha i proponuję graczom chcącym szybszego eko o bardziej wiążące kroki w stosunku do operatora gry , nie możemy dać się zepchnąć drugi raz [po dziwnej fuzji której nie było] poza plan, jak ktoś zna angielski lub niemiecki i ma chęci proponuję pisać wyżej [do Niemiec?]
-bo tutaj niestety nie mamy zdania co do speed eko. Pokazali to dobitnie pseudo fuzją.Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez SUNSHINEuniNEKKAR ().
-
W związku z tym jak nas traktuja proponował bym nam wszystkim iść na urlop
-
@Art co to za maniana ? Nie mogę patrzeć na to co GF wyprawia.
Zostawianie Nekkar na speed x 1 miałoby sens, jeśli mogliby do nas dojść inni gracze z uni x 1. Zrobienie z Nekkara uniwersum docelowego dla uni, które mają speed x 7 to jakiś żart. Jak już wszystkich wrzucają do jednego wora to trzeba było zrobić Nekkar docelowym z takimi samymi ustawieniami jak na 68 a nie obiecywać jakąś enigmatyczną ankietę za pół roku. I co, myślisz , że gracze z x 7 przejdą na pół roku na x 1 ? Dawaj tą ankietę i nie pitol , że się nie da . Albo nie dawaj ankiety żadnej tylko wprowadź x 7, bo skoro i tak się o nas przed fuzją o nic nie pytali to po co stwarzać pozory.THEY WILL BE NO MATCH FOR YOU. - Darth Sidious -
To w końcu jak mam glosować na tym uni? za x1 czy x7? Bo już się troszkę pogubiłam...
-
-
Rozmowa przed ankietą.
I na temat ankiety.
Ponieważ będę mogła wziąć w niej udział to chciałam wywnioskować czego chcą gracze Nekkar i dorzucić głos - ale widzę że się nie da, więc chyba dam sobie spokój, 1 głos i tak nic nie wniesie. -
Jeden głos może przekreślić wszystko. Więc nic stracone.
Jak widać sporo zwolenników x1 przeskoczyło w tryb myślenia, że x9 byłoby dobre.
Skąd im się wzięło x9? ... toć nigdy takie uni nie powstało?
Ale trzeba być innym niż pozostali. -
Prędkość eko samo w sobie nic nie zmienia, mamy jedynie więcej obrazków w tym samym czasie. Wszystko zależy od tego jakie mają wobec nas plany na przyszłość, jak widzimy planu nie ma, jedynie drutowanie a'la Janusz w stodole.. Tak czy inaczej, będziemy musieli brać to co jest i dziękować że wgl dają
Gdzieś już pisałem o starych graczach, my mamy już te konta, wiemy jak wypracować niektóre inwestycje i niekoniecznie potrzebujemy do tego anty. Chcąc pozyskać nowego gracza w dzisiejszych czasach, wszystko musi się dziać szybciej i nie zdziwił bym się gdyby za kilka lat będzie istnieć dwa główne uni - dinozaurowe i nowe, szybkie takie Obstawiam że będą chcieli rozdzielić nas od narybku, w ten sposób na koncie GF też będzie więcej cyferekKardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę -
-dodam od siebie że ta polityka otwierania nowych serwerów i scalania już otwartych kiedyś ich zdusi ilością kont idlerów które to konta będą stale rosnąć liczebnie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SUNSHINEuniNEKKAR ().
-
Dziękujemy za zainteresowanie się tematem
-
UNI 39: OFF
UNI 40: OFF
UNI 69: OFF
UNI Nekkar: ON -
Lepiej niech się nie odzywa jeśli ma dawać błędne informacje, wpływu na to nie mamy więc niech przedstawią konkrety. Krótko zwięźle i na temat zamiast zmieniać co chwilę zdanie.Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Najlepiej zrobić ankietę po fuzji, kiedy wszyscy zainteresowani będą na danym uni.
-
Zanzaf napisał(a):
Najlepiej zrobić ankietę po fuzji
-
Podwyzszenie eko na uni Nekkar, powinno sie odbyc i to jak najszybciej, poniewaz za jakis czas nieuniknione juz bedzie polaczenie Nekkar i u68, a jak dobrze wiecie, u68 bedzie gralo na eko x7, czyli hipotetycznie bedzie sie rozwijalo 7x szybciej niz wy, co za tym idzie, w przyszlym roku bedziecie juz tylko na pozarcie, a po podwyzszeniu eko, macie szanse postawic opor, tak wiem wiekszosc uni68, to sa konta z uni1, gdzie ciezko bedzie je dogonic, ale moze czas podniesc rekawice? Sprobowac chociaz przeciwstawic sie?
U nas na deimosie, takze eko zostalo zwiekszone, musze szczerze powiedz bardzo db to wplynelo na ekonomow, ktorzy bardzo szybko wybili sie w topce i mogli skoteczniej rozwijac swoje eko, dla flociarzy plusem byly wieksze farmingi, oraz wieksza produktywnosc deu. Kazdy chyba sie domysla, ze z kazdym tygodniem/miesiacem floty beda sie stawaly coraz wieksze, z czym bedzie roslo ich zapotrzebowanie na deu, sam widze po Swojej flocie, jakie koszty ponosze slac chocby fs-a, czy atak kilka ukladow.
Takze uwazam ze idac z duchem postepu, powinniscie przyjac zwiekszenie eko, przyzwyczajenie sie zajmie wam chwile.
Pozdrawiam z Deimosa. -
SolitaryWolf napisał(a):
u68 bedzie gralo na eko x7
smoki napisał(a):
Witajcie,
aby przygotować uniwersa do przenosin kont, w dniu (...) 17.10 około godziny 11:30, zmienione zostaną następujące parametry:
Uniwersum 68: ekonomia x7, 40% złomu 50% zużycia deuteru
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez FILU ().
-
JA do tego dołożył bym jeszcze złom z obronyKardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
schweppes65 napisał(a):
JA do tego dołożył bym jeszcze złom z obrony
ale co tam... co zarobione hurtem to zarobione. -
To lepiej zrobić bunkier nie do ruszenia i wegetować?
Ja nie polecę, on nic oprócz zsyłek też nie zrobi i wtedy myślisz będziesz się rozwijał? Tu albo się pilnujesz albo robisz za paszę, dodając taki wariant taki ekowiec musi się częściej logować, ja dostaję amortyzacje i wydaje mi się to dość rozsądne patrząc juz teraz na wielkość obrony kont mających ponad 10 lat..
Z resztą obrona się respi więc jaki widzisz problem? Bo trzeba się logować częściej niż raz na siedem dni ?
Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Edi a co z tymi którzy latają stadami gęsi po bunkrach dla fanu (bo mogą i nikt ich nie zatrzyma) albo maskują w ten sposób swoje pushe, mają z tego dostawać jeszcze surkę?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-