Dalej cisza? Trochę to niepoważne
16-lecie OGame - Universum Eventowe - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
no troche to niepowazne , coprawda ART się odezwał i dał jakies info....Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
lata ktos na .mx?
-
trzeba sobie zadac pytanie po co komu ten regulamin, zadne terminy nie zostaly dotrzymane poczawszy od opoznienia otwarcia serwera,
mija tydzien od zakonczenia czasu rozgrywki konkursowej, gracze grali i planowali pod reguly z regulaminu, czemu to dziala tylko w 1 strone?
gdzie ogloszenie od 3dni, przeciez co chwila zagladaja tu gracze juz pewnie o****ieni z frustracji no bo jak tak mozna zabawiac sie cierpliwoscia w tym zdrowiem uczestnikow,
gdzie maile powiadomienia do wczoraj do zwyciezcow, gdzie link ktory nie dziala, gdzie niemcy takie porzadne poukladane dopilnowane co juz sami ciapaci tam robia czy co?
te daty to wymyslone i zapowiedziane tak dla jaj? czy dopiero po eventowym uni zabieraja sie za kompletowanie nagrod i kuponow ? CZY CO?lol serio czy kogos to dziwi ze gracze
sa wq***eni bezodzewnym oczekiwaniem? czy ktos mnie potepia ze jestem zly i rozzalony i moge tylko cmoknac wladze w pipke i to tylko tak w myslach xd -
Od poniedziałku, 29 października, zwycięzcy zostaną powiadomieni e-mailem, aby otrzymać nagrodę.
Serwer zdarzeń pozostanie otwarty przez kilka tygodni. Ogłoszenie zostanie złożone na kilka dni przed zamknięciem.
Gratulacje dla wszystkich naszych zwycięzców!
Zespół OGame.fr.
francja i niemcy 33 minuty temu opublikowala liste ... wiec i dzis chyba u nas ...padaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
-
Ogłoszenie opublikowane
-
podziekowal :)lepiej pozno niz pozniej :P.. a procedra czasowa przyznawania badan/budynku jaka bedzie ?padaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
-
-
wlasnie jak to jest z tym budynkiem lub badaniem ? na jakiej zasadzie to dziala , jest jakis okrelony czas zeby to wykorzystac ? czy to pokrywa badanie w surowcach czy tylko skraca czas ukonczenia badania ?Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
aha no i rozumiem ze teraz trzeba czekac na mejla do 29 pazdziernika , zeby podac adres do wyslania nagrody rzeczowej >?Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
tez mnie to nie daje spokoju, swoja droga dzieki za bezsenne dwa tygodnie ! gdyby ktos chcial sie wyczilowac na malym uni (400 graczy, tylko dwoch kupilo AM - ja i moj ziom) to zapraszam do meksykancow na ogame.mx na nowe uni, inaczej do zoo na nastepnym evencie, bo skala wplat startowych na europie siega mysle gdzie az oczy szczypia ;D
-
no na polskim nowym EUROPIE to chłopaki tak za anty odjechali ze szkoda gadacPrzyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
Pan_Tik_Tak napisał(a):
no na polskim nowym EUROPIE to chłopaki tak za anty odjechali ze szkoda gadac
-
jEczMniej napisał(a):
tez mnie to nie daje spokoju, swoja droga dzieki za bezsenne dwa tygodnie ! gdyby ktos chcial sie wyczilowac na malym uni (400 graczy, tylko dwoch kupilo AM - ja i moj ziom) to zapraszam do meksykancow na ogame.mx na nowe uni, inaczej do zoo na nastepnym evencie, bo skala wplat startowych na europie siega mysle gdzie az oczy szczypia ;D
offline -
No zamieniłem 2x3ojro na 2x10 ojro he i jakby tak na życie zarabiać to paść z głodu można ale liczy się zabawa i te 2tyg dało się jeszcze wytrzymać ale jak pisali dłużej to pociągnąć to już by psycha siadła... jeszcze mnie kukuryk oskarżył oo push bo mi się surki nie chciało podnosić a i tak nikt nie chciał po to lecieć jak nawet przysynałem hehe...Bóg przez duże B nigdy nie odwiedził tej planety jakojednostka. Bóg przez duże B jest we wszystkich rzeczach. Wymacie do czynienia tylko z bogami przez małe b, którzy chcą (ichcieli) być wielbieni i chcieli was zastraszyć....Wszystko co istnieje jest NajwyższymStwórcą w Jego drodze. (Zwiastuni Świtu - Barbara Marciniak)
-
-
co się dzieje gdzie te mejle , gdzie ten adres podawac do wysylki nagrody rzeczowej , masakra szok , co za nie ogar , moderatorzy ogarnijcie się dajcie jakies info czy cos....Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
ostatni raz grane na jakichs Eventach bo to i tak po to zeby pompowac ludzi na kase, sory z malej eventach bo na z Duzej trzeba zasluzyc.wstyd traktowac tych co utrzymuja to wszystko.Sit tibi terra levis ....
HIENA
-
no tragedia jakas zero informacji , czego kolwiek , spóznienia z ogłoszeniami wyników , moderatorzy zero zainteresowania , jakies durne tłumaczenie się ze duzo pracy z fuzjami jest ....Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
w newsletterze dzis doszlo taki info ... wiec wedlug nich juz wszystko rozliczone .. cieszymy sie ?/ no na pewno heh
[/td]
[/tr]
[/table]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gratulacje od całego zespołu OGame! Cieszcie się nagrodami – do zobaczenia w kosmosie.[/td]
[/tr]
[/table]
[/td]
[/tr]
[/table]padaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu -
do zoba w kosmosie hehhpadaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
no widzialem przyszedł jakis newstler masakra o co tutaj chodzi .... i ten dopisek cieszcie się nagrodami szok normalnie...Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
no tak to jest z niemcami od zawsze dezinformacjia byla obecna w ich zyciu .. taka mentalnosc narodu ... a ja obstawiam ze nagrod rzeczowych i tak nie dostaniecie xd jakis niemiecki kurier z korzeniam z bliskiego wschodu o to zadbapadaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
puki co to nawet bonów na antymaterie nie ma.... wiec o czym my tu rozmawiamy...Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
wszystko bedzie proponuje napisac bezposrednio w j. niemickim do komucha
-
a gdzie do niego napisac ? pozatym gralem na polskim serwerze , a nie niemieckim , nie musze znac niemieckiego..Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
czemu tu nie zaglada zaden operator gry odpowiedzialny za ten temat.... zaraz mnie krew zaleje... w tym newstlerze mam podac gdzies adres czy co ? czy czekac na jeszcze jakiegos innego mejla ?Przyjaznie nastawiony do otaczającej fauny i flory
-
Pan_Tik_Tak napisał(a):
puki co to nawet bonów na antymaterie nie ma.... wiec o czym my tu rozmawiamy...
byłem 5 i do tej pory brakkuponu na anty,dlatego zmieniłem nick i olewam to wszystko,pykam z nałogu i wiszą mi nagrody złomy ,steki i inne pierdoły,sam nawet nie wiem co mnie tu jeszcze trzyma...?
wytrwałości życzę wygranym i oby nie było gorzej,bo teraz to już jest porażka na maxa,kolejny etap to tylko czytanie forum,bo powiem tak:
Ogame to już historia! -
CisneBEZanty napisał(a):
Pan_Tik_Tak napisał(a):
puki co to nawet bonów na antymaterie nie ma.... wiec o czym my tu rozmawiamy...
wytrwałości życzę wygranym i oby nie było gorzej,bo teraz to już jest porażka na maxa,kolejny etap to tylko czytanie forum,bo powiem tak:
Ogame to już historia!
@Art czy to na prawdę takie trudne albo kopnąć niemca w dupę i pogonić żeby wywiązał się w tym temacie, albo napisać wprost oficjalnie: "Sorry chłopaki, taki żarcik z tymi nagrodami i nie liczcie na nic poza kpinami z was"
co jak co, ale mi już zaczyna nerw puszczaćemerytura podejście trzecie -
poszukam numeru tam do nich i zobacze co sie dowiem bo znam Niemiecki biegle, zobacze co wyjdzie z tel do nichSit tibi terra levis ....
HIENA
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość