Dalej cisza? Trochę to niepoważne
![:/](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/unsure.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
Pan_Tik_Tak napisał(a):
no na polskim nowym EUROPIE to chłopaki tak za anty odjechali ze szkoda gadac
jEczMniej napisał(a):
tez mnie to nie daje spokoju, swoja droga dzieki za bezsenne dwa tygodnie !gdyby ktos chcial sie wyczilowac na malym uni (400 graczy, tylko dwoch kupilo AM - ja i moj ziom) to zapraszam do meksykancow na ogame.mx na nowe uni, inaczej do zoo na nastepnym evencie, bo skala wplat startowych na europie siega mysle gdzie az oczy szczypia ;D
Pan_Tik_Tak napisał(a):
puki co to nawet bonów na antymaterie nie ma.... wiec o czym my tu rozmawiamy...
CisneBEZanty napisał(a):
dokładnie tak samo jak w ostatnim evencie urodzin ogame:)byłem 5 i do tej pory brakkuponu na anty,dlatego zmieniłem nick i olewam to wszystko,pykam z nałogu i wiszą mi nagrody złomy ,steki i inne pierdoły,sam nawet nie wiem co mnie tu jeszcze trzyma...?Pan_Tik_Tak napisał(a):
puki co to nawet bonów na antymaterie nie ma.... wiec o czym my tu rozmawiamy...
wytrwałości życzę wygranym i oby nie było gorzej,bo teraz to już jest porażka na maxa,kolejny etap to tylko czytanie forum,bo powiem tak:
Ogame to już historia!