2 posty nad Twoim napisałam że niestety nie ma. 4 posty wyżej wkleiłam cytat z posta szefa.Maruda Xanthus napisał(a):
Ale znając życie nic takiego nie nastąpi i nie liczyłbym na to.
Uni Fusion
-
-
sheaker napisał(a):
ciap napisał(a):
sheaker napisał(a):
@ciap Jest możliwość jakiegoś wyrównania szans ?
-
Czlowiek_Kciuk napisał(a):
wspomniane kilka darmowych przenosin(5)
-
Duperela bez znaczenia, nowi zrobią i tak jak im wygodniej.
-
jak dostaną 12 to ich namówie, żeby Ci @Czlowiek_Kciuk wbili w uklady i farmili, bo nie chcesz być obok mnie w pozdrowieniach.
-
Nie życz koledze z sojuszu takich złych rzeczy.
-
ciap napisał(a):
Maruda Xanthus napisał(a):
Ale znając życie nic takiego nie nastąpi i nie liczyłbym na to.
-
Jest to trochę nie fair wobec graczy Xanthus
Często ktoś mi pisze że mam super mocne konto. Moje konto gra 4609 dni bez urlopu. Czy jest mocne? Moim zdaniem nie - to tylko kwestia poświęconego czasu i dni ile gra bez urlopu.
Fuzja to łączenie kont które są na różnym etapie rozwoju. Niestety nie da się tego zrobić w 100% tak żeby każdy miał możliwość tyle samo grać. GF ma teraz 518 serwerów > przyrostyogame.cba.pl/Info.html. Dla każdego trzeba by policzyć ile grało dni przeliczając na speed x1 (data powstania i np. 1 miesiąc na speed x4 przeliczamy na 4 miesiące gry na x1). Potem wyznaczyć dokładnie datę łączenia i o tyle podnieść speed eko żeby wyrównać liczę dni po przeliczeniu na speed x1. Jednak łatwiej grać 1 miesiąc na speed x7 niż 7 miesięcy na speed x1. Po prostu przez te 7 miesięcy trzeba grać i większa szansa że coś w życiu wypadnie, dostanie się złoma (łatwiej pilnować konta przez 30 dni niż 7 miesięcy) więc takie przeliczanie też nie jest sprawiedliwe. Przy 400 serwerach (nie każdy jest łączony) byłoby to bardzo trudne. Dla mnie wręcz niemożliwe.
Ciekawe jakbyście chcieli to zrobić tak żeby było w 100% fair. -
ciap napisał(a):
Jest to trochę nie fair wobec graczy Xanthus
Fuzja to łączenie kont które są na różnym etapie rozwoju. Niestety nie da się tego zrobić w 100% tak żeby każdy miał możliwość tyle samo grać. GF ma teraz 518 serwerów > przyrostyogame.cba.pl/Info.html. Dla każdego trzeba by policzyć ile grało dni przeliczając na speed x1 (data powstania i np. 1 miesiąc na speed x4 przeliczamy na 4 miesiące gry na x1). Potem wyznaczyć dokładnie datę łączenia i o tyle podnieść speed eko żeby wyrównać liczę dni po przeliczeniu na speed x1. Jednak łatwiej grać 1 miesiąc na speed x7 niż 7 miesięcy na speed x1. Po prostu przez te 7 miesięcy trzeba grać i większa szansa że coś w życiu wypadnie, dostanie się złoma (łatwiej pilnować konta przez 30 dni niż 7 miesięcy) więc takie przeliczanie też nie jest sprawiedliwe. Przy 400 serwerach (nie każdy jest łączony) byłoby to bardzo trudne. Dla mnie wręcz niemożliwe.
Ciekawe jakbyście chcieli to zrobić tak żeby było w 100% fair.
-
Zgodzę się z tym co wcześniej napisał bodajże sheaker.
Jak gracze z Uni, którzy mają do nas dołączyć dobrze pomyślą to mają w 90% po 12 (lub zapewne, więcej) darmowych przenosin, a będzie to idealna możliwość aby za FREE wlecieć swoim potencjalnym ofiarą do US.
Z jednej strony mamy "luksus" że zostajemy u siebie, a z drugiej najmniej na tym zyskujemy
Oczywiście jestem za UF, ale pewne zmiany, które znowu zaszły w FAQ ewidentnie faworyzują graczy, którzy będą emigrować.?
34 ST na OGame -> 15.042,48% -
ja sam w obecnej sytuacji raczej wolałbym zostać przeniesiony, jako najmłodsze/najsłabsze uni niż żeby ci mocniejsi zostali przeniesieni do nas i jeszcze dostali darmowe relokacje, ale ogólnie nie marudzę nie żeby coś, wielu z nas stać na anty i jak bardzo chce może sobie pozwolić na jej kupno
Poradzimy sobie -
Lyszka napisał(a):
Poradzimy sobie
Będą uciekać jak apropo de facto
Buahaha -
Ja czekam z niecierpliwością na łączenie
Ciekawi mnie natomiast który to taki mądry napisał ;d
scr.hu/2kx4/dkkro
Czekamy na was i już się tak nie odgrażajcie
Aaa i masz łapkę w góre hellmond za słowo gargantuiczne Fajne rzadko używane słowoEmeryturaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez zielu75 ().
-
-
Lyszka napisał(a):
ale ogólnie nie marudzę nie żeby coś,
Nick zobowiązuje żeby troszkę marudzić na forum
Pozdrawiam i życzę wszystkim z Xanthus ,abyśmy nie pozostali mniejszością we własnej uni ,po UF -
Pierwsi goście już niebawem zjawią się w naszych skromnych progach, więc życzę wszystkim graczom - nowym i starym - przyjemnej gry na X.
Powodzenia ! -
Widać już cokolwiek w statystykach? Póki co dostałem mail, że migracja pomyślna i tyle, bo zalogować się na Xanthusie nie mogę
Lwica jest boska :)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0