2 posty nad Twoim napisałam że niestety nie ma. 4 posty wyżej wkleiłam cytat z posta szefa.Maruda Xanthus napisał(a):
Ale znając życie nic takiego nie nastąpi i nie liczyłbym na to.

2 posty nad Twoim napisałam że niestety nie ma. 4 posty wyżej wkleiłam cytat z posta szefa.Maruda Xanthus napisał(a):
sheaker napisał(a):
Sama w głównym wątku UF pisałaś o przenosinach na uni docelowychciap napisał(a):
Jak pisał wyżej Art nie ma.Po prosu fuzja planowana jest w tym miesiącu. Jakby to było za 2 miesiące, 3... kto wie. Do końca miesiąca zostało trochę ponad 3 tyg.sheaker napisał(a):
@ciap Jest możliwość jakiegoś wyrównania szans ?
![]()
Wiem, że różnice punktowe są nie do nadgonienia w tak krótkim okresie czasu, więc dopalacze odpadają, ale z tymi przenosinami to inna bajka.
Nastąpiła tutaj zmiana i zgodnie z tym co pokazuje nowy FAQ nie ma limitu w darmowych przeniesieniach.Czlowiek_Kciuk napisał(a):
wspomniane kilka darmowych przenosin(5)
Tak czytałem dwa oraz cztery posty wyżej i dlatego napisałem że nic takiego nie nastąpi . Jest to trochę nie fair wobec graczy Xanthus ,no trudno jedyny gratis to podniesienie eko ,jak napisał Człowiek Kciukciap napisał(a):
Nie Fair? Hmm.Maruda Xanthus napisał(a):
Jest to trochę nie fair wobec graczy Xanthus
Bardzo prosto, darmowe przenosiny dla wszystkich na X w liczbie sztuk 5, po raz kolejny opieram się na tym co sama mówiłaś w głównym wątku o u UF. Nie mamy tutaj kolektywnego bólu dupy o bardziej rozwinięte konta ze starszych uni, bo siłą rzeczy są starsze i wyżej w punktach. Chodzi tu o sytuacje, gdzie te konta dostają dodatkową gratyfikację w postaci darmowych przenosin, którą mogą zutylizować bazując na swych większych flotach.ciap napisał(a):
Nie Fair? Hmm.Często ktoś mi pisze że mam super mocne konto. Moje konto gra 4609 dni bez urlopu. Czy jest mocne? Moim zdaniem nie - to tylko kwestia poświęconego czasu i dni ile gra bez urlopu.Maruda Xanthus napisał(a):
Jest to trochę nie fair wobec graczy Xanthus
Fuzja to łączenie kont które są na różnym etapie rozwoju. Niestety nie da się tego zrobić w 100% tak żeby każdy miał możliwość tyle samo grać. GF ma teraz 518 serwerów > przyrostyogame.cba.pl/Info.html. Dla każdego trzeba by policzyć ile grało dni przeliczając na speed x1 (data powstania i np. 1 miesiąc na speed x4 przeliczamy na 4 miesiące gry na x1). Potem wyznaczyć dokładnie datę łączenia i o tyle podnieść speed eko żeby wyrównać liczę dni po przeliczeniu na speed x1. Jednak łatwiej grać 1 miesiąc na speed x7 niż 7 miesięcy na speed x1. Po prostu przez te 7 miesięcy trzeba grać i większa szansa że coś w życiu wypadnie, dostanie się złoma (łatwiej pilnować konta przez 30 dni niż 7 miesięcy) więc takie przeliczanie też nie jest sprawiedliwe. Przy 400 serwerach (nie każdy jest łączony) byłoby to bardzo trudne. Dla mnie wręcz niemożliwe.
Ciekawe jakbyście chcieli to zrobić tak żeby było w 100% fair.
Lyszka napisał(a):
Poradzimy sobie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zielu75 ().
Lyszka napisał(a):
ale ogólnie nie marudzę nie żeby coś,
1 gość