Z Tobą to chociaż można mądrze porozmawiać a nie jak z tym niesympatycznym gościem z nick'iem na literkę "R"schweppes65 napisał(a):
W projekcie gracze są donierani do siebie pod względem wielkości flot, gdyby można sobie było tworzyć własne squady, cały S&D nie miał by głębszego sensu. Zgłaszasz się więc zgadzasz się z zasadami, masz swoją wizję stwórz coś innego, społeczność oceni Twój pomysł i samo zdecyduje co wybrać. Szkoda energii na puste dyskusje.ZDOBYWCA1 napisał(a):
a gdzie jest napisane że "członek" drużyny to Sojusznik???? i dla mnie jak ktoś jest moim wrogiem to nie będę z siebie głupka robił i zawieszał spory tylko w każdej możliwości go zleje zwłaszcza że nie ja sobie dobierałem drużynę tylko wybrało ją dla mnie GOZasady mam i zawsze będę miał chyba że w PW wymienie z osobą z drużyny że nie musi sięmnie bać i wtedy choćby stało całą noc to ja nawet zrobię aktywki a jak takiego słownego paktu nie zrobię to wtedy po kalkulacji i chwili pomyślenia polecę lub nieschweppes65 napisał(a):
Rafus dobrze mówi, to jest tylko miesiąc, nie musimy latać razem ale przez ten czas pasowało by zawiesić spory. To tylko gra, jeśli ktoś stawia zarobek ponad resztę to jaką masz pewność że Cię nie wystawi za cyferki?
Tak rozumiem zasady S&D, Tak jak się zapisuje to chcę zdobyć jak najwięcej procentów dla drużyny, Tak lubię tę zabawę, gdyż dzięki niej poznałem wielu wartościowych ludzi, ale nie musi mi się podobać że po pierwsze mam w drużynie osobę, której nie lubię (i nie, nie będę z siebie robił głupka i zaprzyjaźniał się z kimś kogo nie lubię i wtedy obieram dwie drogi albo jest dla mnie neutralny i piszę mu to wprost albo nie rozmawiam z takową osobą i jak mam możliwość to wykluczam się z drużyny poprzez zezłomowanie jej) po drugie mam osobę w drużynie, która nic nie wnosi dla drużyny i jak nie mam z nią paktu mogę polecieć lub nie...
Zasady projektu mnie nie interesują w tym pierwszym przypadku czyli jak kogoś nie lubię a w drugim wypadku kalkulował bym co mi się bardziej opłaca czy grać dalej i robić procenty czy złomować i tak nie istotnego gracza w mojej drużynie
Ci co mnie znają to wiedzą że nie mam jakiegoś większego parcia na metal i kryształ bo cała moja flota jest zbudowana tylko dzięki złomowaniu i troszkę z mojego marnego eko a jedynym moim handlem jest kupowanie deuteru, który ciągle przepalam
takie jest moje zdanie i przy następnym projekcie można wkleić mój post aby każdy wiedział
dzięki za rozmowę i ku chwale Veto!!!
Imperare sibi maximum imperium est
ST#262 NEKKAR ON
ST#2 WASSAT- OFF
ST#87 Uni69 - OFF
ST#67Fenrir - OFF
ST#3 Dorado - ON
ST łącznie - 421