To korzystając z tej okazji, nie da sie informowac graczy o TAK DUŻYCH zmianach w grze w wiadomosci na ogame.? tak samo jak tych [ciach] eventach.?
Super Moderator Ruda:
pseudocenzura
pseudocenzura
Ray napisał(a):
pal licho te chwilowe problemy, ale tyle czasu stracili by tak popsuć grę, po cholerę otwiera drugą stronę i jeszze przy tym muli,
lepiej by ten czas przeznaczyli na połączenie uni, wszyscy tu by dziękowali zamiast narzekać
edes napisał(a):
A jak mam wygenerować ten kod jak nie mam dostępu do neta ? Bo jak bym miał neta to sobie sam zrobie fsa. Co to za tłumok wymyślił
a raczej jak wymyślał!schweppes65 napisał(a):
...Niemiec płakał jak wprowadzał
nie podajesz hasła do konta a token do zasiadania konta (nie lobby)schweppes65 napisał(a):
W razie potrzeby podajemy pasy do danego konta (lobby) znajomemu tak aby mógł ogarnąć nam to co trzeba.
schweppes65 napisał(a):
No dobra, to teraz jak to jest z IP ? do Lobby może zalogowć się każdy z dowolnego IP tak więc jak to się ma do multi?
Nie odpisałam bo nie rozumiem problemu.schweppes65 napisał(a):
@ciap nie odpisuj wybiórczo.
Skąd Lobby ma wiedzieć czy to ja loguje się z innego IP czy kradziej chce jumnąć konta?schweppes65 napisał(a):
No dobra, to teraz jak to jest z IP ? do Lobby może zalogowć się każdy z dowolnego IP tak więc jak to się ma do multi?
Z resztą, jak wejdzie do Lobby to tam zmieni pasy automatycznie do wszystkich kont więc automatycznie możesz sobie od zera poklikać
Starrk napisał(a):
No lobby to gówno, a sam fakt, że o tokenie trzeba pomyśleć wcześniej, aby zasiadanie miało miejsce, jest co najmniej kuriozalny.
Będę miał wypadek, więc w dokumentach poza zgodą na oddanie organów, muszę mieć też instrukcję, jak zrobić token...
Nie jestem pracownikiem Gameforge ponieważ nikt mi za to nie płaci.schweppes65 napisał(a):
Ty jako pracownik Gameforge musisz robić co Ci mówią, dalej będziesz zachwalac produkt,
FILU napisał(a):
po prostu teraz kazdy musi iść do wróżki i przepowiedzieć sobie kiedy będziesz mial wypadek i trzeba odebrać fs W grze pojawi się nowa funkcja " Wróżbita Maciek " za antyStarrk napisał(a):
No lobby to gówno, a sam fakt, że o tokenie trzeba pomyśleć wcześniej, aby zasiadanie miało miejsce, jest co najmniej kuriozalny.
Będę miał wypadek, więc w dokumentach poza zgodą na oddanie organów, muszę mieć też instrukcję, jak zrobić token...
Za kupony rodziny nie wyżywię, nie kupię jedzenia, nie ubiorę się. Nie podpisuję umowy o pracę, zlecenie czy dzieło. Więc Gameforge nie jest moim pracodawcą. Podpisuję jedynie dokument o tym że nie będę zdradzać żadnych danych.schweppes65 napisał(a):
A kupony na anty dostajesz za bajere?
Dalej nie dostałem odpowiedzi na moje pytania.. Powinnaś pomóc nam rozwiać wątpliwości a nie zmieniać temat.
edes napisał(a):
Nie da się obejść tego lobby i wbijać bezpośrednio na konto z linka bo nie mam zamiaru kupować nowego telefonu skuli gry?
No chyba sama w to nie wierzyszciap napisał(a):
Rozwiać wątpliwości?
"mam dwa konta na u68" - nie możesz mieć dwóch kont na jednym serwerze, jest to niezgodne z Zasadami Gry.
Prawie wszystkie (wszystkie?) przypadki włamań na ogu to błąd gracza? Za łatwe hasło, rozdawanie hasła, przekazania poza support, jakiś śmieci na kompie itd.