Admin sam wie co robi bo z pewnością czyta ten dział. Choć szczerze wątpię żeby coś z tym zrobił. A niech sobie latają jak nie mają innych celów wisi mi to
Śmierć to tylko początek
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Tronar napisał(a):
Admin sam wie co robi bo z pewnością czyta ten dział. Choć szczerze wątpię żeby coś z tym zrobił. A niech sobie latają jak nie mają innych celów wisi mi to
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Whisky ().
Pl zniszczyłeś mi głowę bo aktualnie to tylko Maryś/Terry i bArtek bez U reszta noooooo... U..... więc jak nie widzisz różnicy między POŁOWA a DWA to ja chyba słaby z matmy jestempl1... napisał(a):
u nas polowa soja bez u , wiec prosze atakowac
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Whisky ().
Nie no spoko tak tylko nadmieniłem muszę wyłaczyć kompa ....pl1... napisał(a):
dobrze jakuza 3/8 soja bez urlopu
slownie trzy osme .
liczylem rowniez majstra bo myslalem ze juz zdjol u stad ta polowa.
Tronar napisał(a):
Do tej pory żaden raport nie załapał się nawet na minimum progu potrzebnego do zaliczenia do wojny. Dlatego zalecam raczej luźne podejście do tematu. To tylko gra.
raczej BŁYSK BROKAT I BLASKpl1... napisał(a):
haha jakby to bruncia powiedziala BLASK BROKAT i BLYSK:D typowy trol z bergenowa
Tronar napisał(a):
Latanie gęsiami po samych bunkrach w celu zzerowania obrony uważałem za stratę cennego czasu i za bezsensowne.
Tak dla twojej wiadomości położyłem spać synka , więc trochę czasu znalazłem żeby odpisać na forum. Dzisiaj bym pewnie nic nie pisał ale musiałem odpowiedzieć na post Poncka.^Bad Whisky^ napisał(a):
@Tronar ty podobno nie masz czasu na "OGEJMA" ale do czytania i udzielania sie na forum jestes pierwszy
Tronar napisał(a):
Latanie gęsiami po samych bunkrach w celu zzerowania obrony uważałem za stratę cennego czasu i za bezsensowne. Bunkry i tak ktoś odbuduje. Celem gry jest zysk i nieustanne wspinanie się po szczebelkach do góry. Latanie bez zysku albo dla niewielkiego zysku jest głupotą i stratą cennego czasu.
Tronar napisał(a):
No jeśli masz na myśli farmienie samymi gęsiami bez strat to się z Tobą zgodzę Mario. Jest zysk. Ale na to trzeba mieć też czas 6 czy 8 kursów gęsiami to trochę trwa. Trzeba mieć na to czas, ja pisałem o przypadkach gdy latasz po bunkrze bez zysku lub po minimalnym zysku. Przecież w tym samym czasie możesz upolować kogoś kto da ci 1kkk zysku rozbijając flotę i zbierając złom. Latanie po bunkrach dla zysku ma tylko wtedy sens gdy na specjalnych uniwersach jest złom z obrony. Wtedy nie opłaca się budować bunkrów gdyż można latać zerując obronę i zbierać złom z tej obrony.
i jak wyliczyć z tego systemem Antares?DarthMario. napisał(a):
19dawid45 napisał(a):
i jak wyliczyć z tego systemem Antares?DarthMario. napisał(a):
Wszystko jest podane na dole w tabelce 'Total result'. Dokładnie pole 'Suma'.pl1... napisał(a):
haha tez tego nie wiem : )
ale dali taki konwerter to wklejamy:)
9 gości