Admin sam wie co robi bo z pewnością czyta ten dział. Choć szczerze wątpię żeby coś z tym zrobił. A niech sobie latają jak nie mają innych celów wisi mi to

Śmierć to tylko początek 

Tronar napisał(a):
Admin sam wie co robi bo z pewnością czyta ten dział. Choć szczerze wątpię żeby coś z tym zrobił. A niech sobie latają jak nie mają innych celów wisi mi to
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Whisky ().
Pl zniszczyłeś mi głowę bo aktualnie to tylko Maryś/Terry i bArtek bez U reszta noooooo... U..... więc jak nie widzisz różnicy między POŁOWA a DWA to ja chyba słaby z matmy jestempl1... napisał(a):
u nas polowa soja bez u , wiec prosze atakowac
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Whisky ().
Nie no spoko tak tylko nadmieniłempl1... napisał(a):
dobrze jakuza 3/8 soja bez urlopu
slownie trzy osme .
liczylem rowniez majstra bo myslalem ze juz zdjol u stad ta polowa.
Tronar napisał(a):
Do tej pory żaden raport nie załapał się nawet na minimum progu potrzebnego do zaliczenia do wojny. Dlatego zalecam raczej luźne podejście do tematu. To tylko gra.
raczej BŁYSK BROKAT I BLASKpl1... napisał(a):
haha jakby to bruncia powiedziala BLASK BROKAT i BLYSK:D typowy trol z bergenowa
Tronar napisał(a):
Latanie gęsiami po samych bunkrach w celu zzerowania obrony uważałem za stratę cennego czasu i za bezsensowne.
Tak dla twojej wiadomości położyłem spać synka , więc trochę czasu znalazłem żeby odpisać na forum. Dzisiaj bym pewnie nic nie pisał ale musiałem odpowiedzieć na post Poncka.^Bad Whisky^ napisał(a):
@Tronar ty podobno nie masz czasu na "OGEJMA"ale do czytania i udzielania sie na forum jestes pierwszy
Tronar napisał(a):
Latanie gęsiami po samych bunkrach w celu zzerowania obrony uważałem za stratę cennego czasu i za bezsensowne. Bunkry i tak ktoś odbuduje. Celem gry jest zysk i nieustanne wspinanie się po szczebelkach do góry. Latanie bez zysku albo dla niewielkiego zysku jest głupotą i stratą cennego czasu.
Tronar napisał(a):
No jeśli masz na myśli farmienie samymi gęsiami bez strat to się z Tobą zgodzę Mario. Jest zysk. Ale na to trzeba mieć też czas 6 czy 8 kursów gęsiami to trochę trwa. Trzeba mieć na to czas, ja pisałem o przypadkach gdy latasz po bunkrze bez zysku lub po minimalnym zysku. Przecież w tym samym czasie możesz upolować kogoś kto da ci 1kkk zysku rozbijając flotę i zbierając złom. Latanie po bunkrach dla zysku ma tylko wtedy sens gdy na specjalnych uniwersach jest złom z obrony. Wtedy nie opłaca się budować bunkrów gdyż można latać zerując obronę i zbierać złom z tej obrony.
i jak wyliczyć z tego systemem Antares?DarthMario. napisał(a):
19dawid45 napisał(a):
i jak wyliczyć z tego systemem Antares?DarthMario. napisał(a):
Wszystko jest podane na dole w tabelce 'Total result'. Dokładnie pole 'Suma'.pl1... napisał(a):
haha tez tego nie wiem : )
ale dali taki konwerter to wklejamy:)