Witam i pozdrawiam pierwsze kolonie z ok.godziny 16.
Miłej gry wszystkim ekonomom.
Miłej gry wszystkim ekonomom.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dr Kiwi napisał(a):
Tak właśnie studiuje, faktycznie trochę się pozmieniało. Powiedzcie mi jeszcze proszę, ACS jest w standardzie już, że się nawet o tym nie pisze? Czy nasze uniwersum niema łączenia flot ?
kaito napisał(a):
Ogólnie to jeśli wróciłeś po długiej przerwie to złe uni wybrałeś, no ale tak padło, że dzisiaj takie otworzyli, te uni szybko upadnie, bo specyfikacja i parametry sa bardzo [rózowe]. Zarejestrowałem konto ale to raczej dla poklikania i zobaczenia ile ludzi, jakie topy, czy znajomy jakiś jest. Na pewno tutaj nie będę grał, może jak mi się zechce z nudów to moonówke mogę po pilnować.
Adeke36 napisał(a):
jak tam doleciał już komuś mt ? w układzie to pewnie tylko z 4h jest czas by się po jajkach posmyrać
th_or napisał(a):
witam wszystkich wróciłem tu po paru latach. widzę, że sporo się pozmieniało.
jak wytłumaczyć to, że są gracze którzy po dobie gry mają +1k punktów? domyślam się, że kupują antymaterię za którą można kupować surowce lub coś w ten deseń?
Johnson napisał(a):
Laduja w to hajs, rozmawialem z kolega i ponoc zeby dojsc do takich punktow po dobie trzeba ladowac niezle pieniedzy, cos pomiedzy 500 a 1000 zlotych. Ale kto ze zdrowym rozsadkiem tyle pieniedzy laduje w ogame zeby po dobie tyle punktow miec i byc w topie? f(O_o)th_or napisał(a):
witam wszystkich wróciłem tu po paru latach. widzę, że sporo się pozmieniało.
jak wytłumaczyć to, że są gracze którzy po dobie gry mają +1k punktów? domyślam się, że kupują antymaterię za którą można kupować surowce lub coś w ten deseń?
Adeke36 napisał(a):
ktoś dla kogo 500-1000 zł to jak dla ciebie 50-100
Przyzwyczajcie się ze anty to normalny dodatek , jak cie stać to kupujesz i używasz.
Dewey89 napisał(a):
Kto chce moona ?
Johnson napisał(a):
Nie kwestia tego czy stac czy nie bo kazdy kto pracuje moze sobie kupic anty do woli, tylko nie uwazam ze warto wyrzucac pieniedzy w bloto w dzien otwartcia serwera tylko po to zeby przez jakas chwile byc na topie i tyle punktow miec, a za kilka miesiecy konto pewnie juz nie bedzie na topie albo pewnie do kasacji. Takze tego.Adeke36 napisał(a):
Przyzwyczajcie się ze anty to normalny dodatek , jak cie stać to kupujesz i używasz.
Adeke36 napisał(a):
Avers napisał(a):
Cześć wszystkim,
Uni powinno się nazywać [ziew]
Taka fajna konfiguracja a ktoś dał prędkość x1 ?
Serio ?
....
....
....
domyślam się że @Art dalej tu rządzi ?!
Johnson napisał(a):
Raczej to bylo wybor graczy bo byla ankieta o tym i wedlug rezultatu tej ankiety wprowadzili te konfiguracje. Wiec pretensje tutaj raczej nalezy skierowac do ludzi ktorzy brali udzial w ankiecie.Avers napisał(a):
Cześć wszystkim,
Uni powinno się nazywać [ziew]
Taka fajna konfiguracja a ktoś dał prędkość x1 ?
Serio ?
....
....
....
domyślam się że @Art dalej tu rządzi ?!