Witam

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Siema, nie było mnie chyba z 5 lat i trochę się pozmieniało... Powiedzcie mi proszę, co to za zmiany?
    Po pierwsze nie ma mojego konta z forum? Jakieś czystki były?
    I po drugie - odnośnie tego universum. Rozumiem, że sondami normalnie można atakować - jaki jest limit ataków na dobę i czy w ogóle taki jest?

Pozdrawiam serdecznie!
    Leczę z nałogu gry...
  • Najlepiej będzie jeśli wejdziesz w dział na forum - jak grać, przez co poczytasz sobie o zasadach, które maja miejsce teraz, pozmieniało się w hooooooooj :( niestety na gorsze..
    Co do kont, to jak się nie logowało na nie dłuższy czas to po prostu usuneli... ja też straciłem konto z 2007 roku :(
  • Dr Kiwi napisał(a):

Tak właśnie studiuje, faktycznie trochę się pozmieniało. Powiedzcie mi jeszcze proszę, ACS jest w standardzie już, że się nawet o tym nie pisze? Czy nasze uniwersum niema łączenia flot ?

Jeśli nie ma nic napisane to znaczy, że jest standardowo - czyli, że jest ACS, jeśli jest jakaś wzmianka znaczy to, że nie ma ACS - zmianka, że brak ACS .

Ogólnie to jeśli wróciłeś po długiej przerwie to złe uni wybrałeś, no ale tak padło, że dzisiaj takie otworzyli, te uni szybko upadnie, bo specyfikacja i parametry sa bardzo hooojowe. Zarejestrowałem konto ale to raczej dla poklikania i zobaczenia ile ludzi, jakie topy, czy znajomy jakiś jest. Na pewno tutaj nie będę grał, może jak mi się zechce z nudów to moonówke mogę po pilnować.
  • kaito napisał(a):

Ogólnie to jeśli wróciłeś po długiej przerwie to złe uni wybrałeś, no ale tak padło, że dzisiaj takie otworzyli, te uni szybko upadnie, bo specyfikacja i parametry sa bardzo [rózowe]. Zarejestrowałem konto ale to raczej dla poklikania i zobaczenia ile ludzi, jakie topy, czy znajomy jakiś jest. Na pewno tutaj nie będę grał, może jak mi się zechce z nudów to moonówke mogę po pilnować.
    Mozesz rozwinac temat? Dlaczego ? Dobrze jest wlasnie.
    Szukam to czego nie ma :komp:
  • witam wszystkich :) wróciłem tu po paru latach. widzę, że sporo się pozmieniało.
    jak wytłumaczyć to, że są gracze którzy po dobie gry mają +1k punktów? domyślam się, że kupują antymaterię za którą można kupować surowce lub coś w ten deseń?

orientujecie się czy jest jakieś uniwersum gdzie gra odbywa się na starszych zasadach ?

PS czy jest tu ktoś z dawnego uni36? :)
  • th_or napisał(a):

witam wszystkich :) wróciłem tu po paru latach. widzę, że sporo się pozmieniało.
    jak wytłumaczyć to, że są gracze którzy po dobie gry mają +1k punktów? domyślam się, że kupują antymaterię za którą można kupować surowce lub coś w ten deseń?
    Laduja w to hajs, rozmawialem z kolega i ponoc zeby dojsc do takich punktow po dobie trzeba ladowac niezle pieniedzy, cos pomiedzy 500 a 1000 zlotych. Ale kto ze zdrowym rozsadkiem tyle pieniedzy laduje w ogame zeby po dobie tyle punktow miec i byc w topie? f(O_o)
  • Johnson napisał(a):

th_or napisał(a):

witam wszystkich :) wróciłem tu po paru latach. widzę, że sporo się pozmieniało.
    Laduja w to hajs, rozmawialem z kolega i ponoc zeby dojsc do takich punktow po dobie trzeba ladowac niezle pieniedzy, cos pomiedzy 500 a 1000 zlotych. Ale kto ze zdrowym rozsadkiem tyle pieniedzy laduje w ogame zeby po dobie tyle punktow miec i byc w topie? f(O_o)

ktoś dla kogo 500-1000 zł to jak dla ciebie 50-100

Przyzwyczajcie się ze anty to normalny dodatek , jak cie stać to kupujesz i używasz.

FILU lubi to.

• Adeke36 napisał(a):

Przyzwyczajcie się ze anty to normalny dodatek , jak cie stać to kupujesz i używasz.
    Nie kwestia tego czy stac czy nie bo kazdy kto pracuje moze sobie kupic anty do woli, tylko nie uwazam ze warto wyrzucac pieniedzy w bloto w dzien otwartcia serwera tylko po to zeby przez jakas chwile byc na topie i tyle punktow miec, a za kilka miesiecy konto pewnie juz nie bedzie na topie albo pewnie do kasacji. Takze tego.
  • Johnson napisał(a):

Adeke36 napisał(a):

Nie kwestia tego czy stac czy nie bo kazdy kto pracuje moze sobie kupic anty do woli, tylko nie uwazam ze warto wyrzucac pieniedzy w bloto w dzien otwartcia serwera tylko po to zeby przez jakas chwile byc na topie i tyle punktow miec, a za kilka miesiecy konto pewnie juz nie bedzie na topie albo pewnie do kasacji. Takze tego.

dla czego w błoto ?
    Jeden pije inny gra. Ludzie na gry wydają grubą kasę , przechodzą je i później mogą stać na półce . W ogame możesz grać i 15 lat.
  • Generalnie to każdy ma prawo wydawać własne pieniądze na co tylko chce. Ja osobiście nigdy nie wydałem ani złotówki na OGame, ale jak wspomniałem.. nie mój portfel i tyle.

Ile graczy macie już na tym unii?
    Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
    UNII Mizar / top 77
    UNII Rigel / top 34
    UNII Fidis / top 58
    UNII Libra / top 31

FILU i Adeke36 lubią to.

• Adeke36 napisał(a):

Dobrze gada. Jakby kazdy mial zarobki rzedu kilkunastu/kilkudziesieciu tys zl miesiecznie to duzo wiecej byloby takich "topowych" graczy. Jesli sa ludzie, ktorzy nie licza sie z pieniedzmi to tym bardziej nie beda sie liczyc z opinia innych ile to kasy w gre wlozyli. Dla nich takie wydatki na anty to jak dla przecietnego polaka dolozenie paru groszy do oszczednosci.

FILU lubi to.

• Ja to tylko czekam aż zniosą limity na wydawanie anty po starcie.
    Taki profesjonalista będzie wtedy wstanie skolonizować cały us i 2h.

Uni oczywiście świetne szybko się lata,zwłaszcza w początkowej fazie gry.

W
    /b/
    DARTH PUTIN
    Antares top 32 ON GWIEZDNY TEMPLARIUSZ :juzpotobie:
    Merkur top 24 OFF
  • Cześć wszystkim,

Uni powinno się nazywać [ciach]
    Taka fajna konfiguracja a ktoś dał prędkość x1 ?
    Serio ?
    ....
    ....
    ....
    domyślam się że @Art dalej tu rządzi ?! 8-/

Moderator Ruda:
    Wulgaryzm

Prawo niesie ze sobą obowiązek, a ci którzy nie wypełniają swoich obowiązków, nie zasługują na żadne prawa

Quantum - top 13 - Off

Reaver, cu8e i litek :) lubią to.

• Avers napisał(a):

Cześć wszystkim,

Uni powinno się nazywać [ziew]
    Serio ?
    ....
    ....
    ....
    Raczej to bylo wybor graczy bo byla ankieta o tym i wedlug rezultatu tej ankiety wprowadzili te konfiguracje. Wiec pretensje tutaj raczej nalezy skierowac do ludzi ktorzy brali udzial w ankiecie.
  • Johnson napisał(a):

Avers napisał(a):

Cześć wszystkim,

Uni powinno się nazywać [ziew]
    Serio ?
    ....
    ....
    ....
    Raczej to bylo wybor graczy bo byla ankieta o tym i wedlug rezultatu tej ankiety wprowadzili te konfiguracje. Wiec pretensje tutaj raczej nalezy skierowac do ludzi ktorzy brali udzial w ankiecie.

Jak go znam to pewnie sam tak klikał w ankietach na fejk kontach....
    Zresztą nie do końca zrozumiałeś moją wypowiedź...

Prawo niesie ze sobą obowiązek, a ci którzy nie wypełniają swoich obowiązków, nie zasługują na żadne prawa

Quantum - top 13 - Off