@Stary Alkoholik mówiłem Ci, że fotek nie mam, a robić mi się niespecjalnie chce
Za to temat śledzę na bieżąco.
Za to temat śledzę na bieżąco.
Użytkownicy forum będą mogli wybrać Mistera i Miss Publiczności w publicznej ankiecie udostępnionej na forum po zakończeniu zgłoszeń.
Fistach. napisał(a):
Jak dla mnie problem jest tutaj:
- Zwycięzca zostanie wybrany poprzez głosowanie przeprowadzone w gronie członków teamu
No ale jak tego nie rozumiesz to już trudno i ja na to nic nie poradzę
To moze przy okazji, wybory na komisje sedziowska sposrod uzytkownikow forum z poza teamu do wyborow miss/mistera?ciap napisał(a):
W prawdziwych wyborach też wybiera jury.
Truck driver napisał(a):
To moze przy okazji, wybory na komisje sedziowska sposrod uzytkownikow forum z poza teamu do wyborow miss/mistera?ciap napisał(a):
Truck driver napisał(a):
Widzimy Twoje zgłoszenie > Wybory Mistera OGame.pl 2017 - zgłoszenia.Stary Alkoholik napisał(a):
zgłaszam kandydaturę
spokojnie Andrzej ja nadal mogę zasiadać w tym jury ^^. A wtedy coś tam się skombinujeStary Alkoholik napisał(a):
sam na siebie chcialem glosowac
Ty się tam Janku nie opierniczaj tylko zgłoszenie ślij bo sam Cię zgłoszę z któregoś z moich multi^ZemstA^ napisał(a):
spokojnie Andrzej ja nadal mogę zasiadać w tym jury ^^. A wtedy coś tam się skombinujeStary Alkoholik napisał(a):
sam na siebie chcialem glosowac
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez litek. ().
I ja !!Stary Alkoholik napisał(a):
jo tysz!! Oo. A jak nie to przyjadę tam do Ciebie i Cię zbanuję osobiście!!
hahaha do 4 jeszcze duuuużo czasu!! chociaż tego komandora bym chciał przytulić..Cztery napisał(a):
Chociaż coś zgarnę
1 gość