@Stary Alkoholik mówiłem Ci, że fotek nie mam, a robić mi się niespecjalnie chce
Za to temat śledzę na bieżąco.
Za to temat śledzę na bieżąco.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Użytkownicy forum będą mogli wybrać Mistera i Miss Publiczności w publicznej ankiecie udostępnionej na forum po zakończeniu zgłoszeń.
Fistach. napisał(a):
Jak dla mnie problem jest tutaj:
- Zwycięzca zostanie wybrany poprzez głosowanie przeprowadzone w gronie członków teamu
No ale jak tego nie rozumiesz to już trudno i ja na to nic nie poradzę
To moze przy okazji, wybory na komisje sedziowska sposrod uzytkownikow forum z poza teamu do wyborow miss/mistera?ciap napisał(a):
W prawdziwych wyborach też wybiera jury.
Truck driver napisał(a):
To moze przy okazji, wybory na komisje sedziowska sposrod uzytkownikow forum z poza teamu do wyborow miss/mistera?ciap napisał(a):
Truck driver napisał(a):
Widzimy Twoje zgłoszenie > Wybory Mistera OGame.pl 2017 - zgłoszenia.Stary Alkoholik napisał(a):
zgłaszam kandydaturę
spokojnie Andrzej ja nadal mogę zasiadać w tym jury ^^. A wtedy coś tam się skombinujeStary Alkoholik napisał(a):
sam na siebie chcialem glosowac
Ty się tam Janku nie opierniczaj tylko zgłoszenie ślij bo sam Cię zgłoszę z któregoś z moich multi^ZemstA^ napisał(a):
spokojnie Andrzej ja nadal mogę zasiadać w tym jury ^^. A wtedy coś tam się skombinujeStary Alkoholik napisał(a):
sam na siebie chcialem glosowac
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez litek. ().
I ja !!Stary Alkoholik napisał(a):
jo tysz!! Oo. A jak nie to przyjadę tam do Ciebie i Cię zbanuję osobiście!!
hahaha do 4 jeszcze duuuużo czasu!! chociaż tego komandora bym chciał przytulić..Cztery napisał(a):
Chociaż coś zgarnę