Cześć,
Gram na serwerze Wezn i aktualnie mam 3 planety w 5 i 6 wszechświecie. Koplanie mam 20/18/16, 18/16/14, 20/17/14 i teraz się zastanawiam czy iść dalej w kolonizację czy rozwijać te trzy planety. A jak kolonizować to myślałem żeby spróbować w 1 wszechświecie i czy ma to sens? Planety w 5,6 i 1?
Dzięki za pomoc.
Gram na serwerze Wezn i aktualnie mam 3 planety w 5 i 6 wszechświecie. Koplanie mam 20/18/16, 18/16/14, 20/17/14 i teraz się zastanawiam czy iść dalej w kolonizację czy rozwijać te trzy planety. A jak kolonizować to myślałem żeby spróbować w 1 wszechświecie i czy ma to sens? Planety w 5,6 i 1?
Dzięki za pomoc.

)
mozesz miec powazne problemy jesli masz wszystkie planety blisko siebie w jednym miejscu. Wystarczy z kims zadrzec lub trafi sie jeden dobry gracz z dobra flota lub taki co nie bedzie patrzyl na sure tylko postanowi sobie wbic jedna planeta gdzies blisko Ciebie i dla zabawy porozwalac Ci wszystko co mozliwe do rozwalenia. Nie stac Cie na anty lub nie chcesz wydawac zlotowek na gre by przeniesc planety wiec zostaje Ci wtedy opcja urlopu badz pogodzenia sie ze strata tego nad czym pracowales x czasu budujac konto.
bo przychodzi taki moment, że uni się wyludnia - brakuje celi więc zaczyna się zabawa zresztą farmisz, latasz dla sportu gąskami? nie ma nic gorszego niż ograniczanie się gdy możesz swobodnie sobie latać i mieć falangę w każdej gali. I mówi to górnik.