Się porobiło.
Człowiek wraca z urlopu, liczy na jakieś skany w nadziei, że nikt o nim nie zapomniał, że ktoś tam w galaktyce czuwa.
Mija godzina, dwie godziny, trzy i nic.
Jedyna moja nadzieja na skan to Szajka. Niestety urlop. Podkówka się pojawiła na mej twarzy.
Ale hola, hola. Przy nicku Szajki brak sojuszu? Hmmm. Coś się odjaniepawliło. No nic. Bywa.
Kilka godzin później skanuję galę nr 8, siedlisko pewnych Bestów, RKRów, i Hanziaków.
Chwilę później Szajka bez urlopu i nie zawiódł mnie - dostałem skana
Paręnaście minut, no może kilkadziesiąt później, patrzę w podgląd galaktyki i... i... Szajka na banie! Podkówka do podłogi.
Jak się okazało, nie on jedyny wyłapał bana.
Tyle kont na banie wylądowało za niemal jednym zamachem!
Jakieś tam podejrzenia były, że wszystko do jednego gracza należy, że jakieś tam wałki się dzieją.
Szajka, konta poniżej, to wszystkie Twoje?
szajka1
Xynek
KAyto
brak loginu
zawirowana
H5N1
U Xynka dalej tyle dexu?
@edit: zachęcam do komentowania
Człowiek wraca z urlopu, liczy na jakieś skany w nadziei, że nikt o nim nie zapomniał, że ktoś tam w galaktyce czuwa.
Mija godzina, dwie godziny, trzy i nic.
Jedyna moja nadzieja na skan to Szajka. Niestety urlop. Podkówka się pojawiła na mej twarzy.
Ale hola, hola. Przy nicku Szajki brak sojuszu? Hmmm. Coś się odjaniepawliło. No nic. Bywa.
Kilka godzin później skanuję galę nr 8, siedlisko pewnych Bestów, RKRów, i Hanziaków.
Chwilę później Szajka bez urlopu i nie zawiódł mnie - dostałem skana
Paręnaście minut, no może kilkadziesiąt później, patrzę w podgląd galaktyki i... i... Szajka na banie! Podkówka do podłogi.
Jak się okazało, nie on jedyny wyłapał bana.
Tyle kont na banie wylądowało za niemal jednym zamachem!
Jakieś tam podejrzenia były, że wszystko do jednego gracza należy, że jakieś tam wałki się dzieją.
Szajka, konta poniżej, to wszystkie Twoje?
U Xynka dalej tyle dexu?
@edit: zachęcam do komentowania
UNI 39: OFF
UNI 40: OFF
UNI 69: OFF
UNI Nekkar: ON
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez xLORD SITHx ().