uwierz patrzyłem na Twoja aktywność i sie zastanawiałem co planujesz, i tylko mi przychodzilo do glowy anty obrona ze masz duzo pc w stoczni i skrócisz
pozdrawiam
pozdrawiam GrA bEz FaRtA nIc NiE wArTa :):)
-----------------------------------------------
To juz jest koniec
-----------------------------------------------
To juz jest koniec

ty masz ogromne parcie na posty z tego co widzę czemu żadnego RW nie wklejasz ino komentujesz.... akurat co do Hata mam ogromny szacunek i nigdy by mi nie przyszło szydzić z niego
spróbuj choć raz wylecieć na mnie widzisz ze jestem najsłabszym z Baronów a i tak nic nie robicie a kampicie na lotkach..... to gdzie jest ten wasz honor i poczucie współzawodnictwa ?? i gdzie Raj-owi wbiłem się na obronę ?? czemu otwarcie nie napiszesz " Raj zrobił telepa na ryj bobirkowi bo ten ciemnota nie sprawdził jego lotki" i jeszcze jedno skończ co chwila pisać jakieś nudne i nic nie warte posty nabijaj sobie like w szkole albo na FB
i nie porównuj naszych sojuszy do siebie wy macie swój my mamy swój my tworzymy zgraną paczkę i wy u siebie tworzycie więc nie mam pojęcia po chu.... wypisujesz takie bzdety....
.
pz obrońcy ale i tak straty mam mniejsze więc procent do wojny dla nas 
tak wiec nie będę się zbytnio rozpisywać i przejde do rzeczy ale na wstępie :
sam byłem w szoku ze to się może udać
jeszcze raz pozdrawiam Red Laber-ów i latających Minionków choć za wielu to tam nie ma 
no ale nic i tak nigdy nie lubiłem tego rodzaju stateczków
dzięki temu nauczyłem się czegoś nowego
nie przedłużając: