O ile mnie pamieć nie myli, to był rok 2016 kiedy to paruset jak nie więcej graczy, na różnych serwerach, w rożnych krajach, dostało bany za nadludzką prędkość w klikaniu w grze. To tak się zastanawiam ile teraz posypie się banów, bo sam dziś potrafiłem wysłać 6 ataków na ten sam cel w ciągu 1 sek, czyli ok 55 milisek na kliknięcie w różnym miejscu na stronie. Pewnie gdybym był botem to by to nie był problem, ale niestety jestem człowiekiem
. I to dla jasności nie był jeden taki przypadek a przynajmniej kilkanaście razy dziś jak i wczoraj po restarcie do nowej wersji. Czasem tych misji szło więcej czasem mniej zależy ile deu było na koloniach i ile wolnych slotów było.
Rozumiem, że jest to błąd w grze. Oki, ale w takim razie mam parę pytań:
Czy jest on w ogóle znany ??
W przypadku wysłania w ten sposób paruset mt, koszty deu są nie wielkie, ale już wysyłka parusetek reków na każdym uni zjada masę deu. A ten błąd dotyczy każdego rodzaju misji. To w przypadku wysłania paruset kilo więcej reków przy założeniu, że na starcie było wystarczająco deu robi się już całkowicie nieciekawie. I pytanie jest takie czy jeśli w wyniku tego błędu można się spodziewać zwrotu deu straconego i w jaki sposób dokumentować zaistniały błąd. No i też pytanie (to już z autopsji znam przy błędach jakie mnie spotkały) w jakim czasie nastąpiła by naprawa, po miesiącu, dwóch czy nigdy bo stwierdzicie, że nie macie danych ??
A teraz kolejna ciekawa konsekwencja tego błędu czy w takim wypadku działa zasada busha ??
I jak się ona ma do dokumentacji zaistnienia ww. błędu.

Rozumiem, że jest to błąd w grze. Oki, ale w takim razie mam parę pytań:
Czy jest on w ogóle znany ??

W przypadku wysłania w ten sposób paruset mt, koszty deu są nie wielkie, ale już wysyłka parusetek reków na każdym uni zjada masę deu. A ten błąd dotyczy każdego rodzaju misji. To w przypadku wysłania paruset kilo więcej reków przy założeniu, że na starcie było wystarczająco deu robi się już całkowicie nieciekawie. I pytanie jest takie czy jeśli w wyniku tego błędu można się spodziewać zwrotu deu straconego i w jaki sposób dokumentować zaistniały błąd. No i też pytanie (to już z autopsji znam przy błędach jakie mnie spotkały) w jakim czasie nastąpiła by naprawa, po miesiącu, dwóch czy nigdy bo stwierdzicie, że nie macie danych ??
A teraz kolejna ciekawa konsekwencja tego błędu czy w takim wypadku działa zasada busha ??

Pamiętaj.
Jeśli spotkasz samotnego wilka uciekaj.
Za nim stoi stado.
Jeśli zaś ugodzisz tego wilka,
do końca życia będziesz oglądał sie przez ramię.
A pewnego dnia ~ za tobą stanie stado.
I rozszarpie Cię na strzępy.
Uni 29 [Jackass] {macierz} top 90
Uni 41 [MCNE] {pawelos} top 20, top 1 floty
Uni Quantum [LioN] {pawelos} top 4, top 1 floty (przed UF z Electra)
Jeśli spotkasz samotnego wilka uciekaj.
Za nim stoi stado.
Jeśli zaś ugodzisz tego wilka,
do końca życia będziesz oglądał sie przez ramię.
A pewnego dnia ~ za tobą stanie stado.
I rozszarpie Cię na strzępy.
Uni 29 [Jackass] {macierz} top 90
Uni 41 [MCNE] {pawelos} top 20, top 1 floty
Uni Quantum [LioN] {pawelos} top 4, top 1 floty (przed UF z Electra)