TOP 9 SOLO: wishmaster vs. doriankhar [STSR]------ 9856,94% + MOON KILLING + ZBIÓRKA+900KK ZYSKU!!!

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 9 SOLO: wishmaster vs. doriankhar [STSR]------ 9856,94% + MOON KILLING + ZBIÓRKA+900KK ZYSKU!!!

Jakiś czas temu miałem delikwenta w układzie, pare razy wywiozłem od niego kilkadziesiąt baniek dexu.

Po kolejnym wlocie- uciekł do innego układu. Tam już zdecydowanie lepiej się pilnował. Braciak zdjął mu moona, ale floty nie było.

Sojusz szybko obdudował mu rogala, a nawet wyposażył go w kilka nowych, co nie ułatwiło mi zadania

Jedank warto było być nieustępliwym ;)

Dzisiejsza akcja przyniosła oczekiwany rezultat i przepalony dex odzyskałem z nawiązką. :thumbsup:

Mimo, że obrońca zalogował się chwilę po starciu, a mi brakowało 1k reckow żeby pozdierać wszystko i musiałem leciec na dwa razy, skubnął tylko ok 20 recków złomu.
    Pograulował, więc życzę BSZO!!!, (wpadnę jeszcze z przyjemnością )

POZDROWIENIA DLA LOJALNYCH ZNAJOMYCH

Dnia 04-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor wishmaster

Niszczyciel 5.100
    Lekki myśliwiec 140.000
    Ciężki myśliwiec 21
    Okręt wojenny 10.000
    Pancernik 20.000
    Krążownik 40.000
    Mały transporter 29.748

Obrońca doriankhar [STSR]

Mały transporter 388
    Duży transporter 4.117
    Lekki myśliwiec 75.705
    Ciężki myśliwiec 788
    Krążownik 9.199
    Okręt wojenny 80
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 10.224
    Sonda szpiegowska 1.407
    Bombowiec 3.392
    Satelita słoneczny 574
    Niszczyciel 204
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 2.313
    Wyrzutnia rakiet 1.000
    Lekkie działo laserowe 10.058
    Ciężkie działo laserowe 1
    Działo jonowe 1
    Wyrzutnia plazmy 100
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor wishmaster

Niszczyciel 5.098 ( -2 )
    Lekki myśliwiec 108.724 ( -31.276 )
    Ciężki myśliwiec 21 ( -0 )
    Okręt wojenny 9.989 ( -11 )
    Pancernik 19.976 ( -24 )
    Krążownik 39.067 ( -933 )
    Mały transporter 23.115 ( -6.633 )

Obrońca doriankhar [STSR]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    36.180.913 Metalu, 1.078.725 Kryształu i 65.468.184 Deuteru

Agresor stracił łącznie 181.643.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.392.778.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 651.329.000 metalu i 334.365.500 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 102.727.822 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 23%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    611.628.200 Metalu i 334.371.800 Kryształu
    19.100.000 Metalu i 0 Kryształu
    20.260.800 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    650.989.000 Metalu i 334.371.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 560.080.913
    Kryształ: 283.152.525
    Deuter: 63.212.184
    agresor zyskał łącznie 906.445.622 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -861.716.913
    Kryształ: -436.542.725
    Deuter: -197.246.184
    obrońca stracił łącznie 1.495.505.822 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

• Mój sojusznik w reckach SzO. Fakt, postawiliśmy moony, miało utrudnić ale zadziwia mnie to uni i to negatywnie. Gratulacje dla agresora/agresorow. Przeniesienie planety też chyba powinno się wliczyc do strat. Tak myślę, mało prawdziwych strategow wśród flociarzy tutaj widzę. Mówią, że w każdej plotce zawsze ziarno prawdy jest. Nie mnie osądzać czy grasz fair czy też nie. Jednak gratki dla Ciebie i powodzenia w dalszej grze.
  • A co tutaj niby było do zrobienia inaczej, żeby było bardziej strategicznie? Latał na kolonizuj, nie ma praktycznie żadnych szans na to, żeby złapać taką flotę inaczej, niż przez zdjęcie moona, tym bardzie, że odbierał fsy. Strategocznie można liczyć pzty, zawrócone stacjonuj czy kontry, a nie kolonizuj. Gra będzie Cię mniej rozczarowywała, jak poznasz wszystkie zasady i "triki" , a nie tylko do fsa do fsa.
    Nie tobie oceniać czy to było fair czy nie? A od kiedy zdjecie moona, przeniesienie kolonii czy korzystanie z pomocy GSówki nie jest fair? :faq: :noob:
  • Wish przez Ciebie nie będę miec kolegów ! ----> i miałam rację!
    Powinny tu być specjalne podziękowania dla mnie skoro sprzedałam Ci jakieś informacje, które pomogły w zdjęciu moona ;o
    Skoro zostałam wyrzucona za sprzedawanie sojuszu, w którym nikt mi wprost nie powiedział co mi się zarzuca i bez szansy na wysłuchanie jak to z mojej strony wygląda to zostaje mi pogratulować Ci akcji, która bez sprzedawanie moich aktywek, których nie miałam by Ci nie wyszła :P

Jeszcze parę miesięcy temu prawie ja padłam w ten sam sposób z Twojej ręki ;P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dziubek ().

• Dziubek kto Ci tak mówił. Nie stwierdziłem, że grasz nie fair. Sam przyznales Kolego, że długo czailes, parę lotów zezarlo paliwa. Doliczyć do tego koszt przeniesienia planety, zysk robi się mniejszy. Strategii gry oraz co i jak się robi tutaj nie trzeba mnie uczyć. Trochę już się bawię z ogame. Kamil kto się spina ten się spina. Uderz w stół a nożyce się odezwa. Pogratulowalem wlotu i mogę jeszcze raz, jak maria pisze, że fair to fair .
    Pozdrawiam
  • brawo wish Twoje drugie st zrobione uczciwie, szkoda ze grasz flota ktora zostala wychodowana na multiacc oraz skupowaniu kont, cos kolo 10kupiliscie razem z klamka wszystkie wasze akcje powiny zostac wymazane z top a wasze konta wykasowane, obroncy szo niestety z gosciem ktory gra za zl i na kilku kontach nie wygrasz
  • Widze ty jak zwykle trzymasz fason. Ciekawe za co ostatnio na banie wisiałeś??
    Rzucasz oskarżenia, których nie umiesz niczym potwierdzić. Nie wiem czy wiesz, ale jak dostajesz bana za push, to musisz oddac cala surke do GO. Tak więc to co nielegalnie ugrałem, tak czy siak musiałem oddać.
    Skończ już te żałosne wypociny wrzucać. Monotematyczny się robisz. To co miałem za uszami, to wyszło na jaw. Oddałem co byłem winien, plus łącznie 3 tygodnie na przymusowym urlopie przesiedziałem. Takie małe zadość uczynienie, na wypadek, gdyby sama odsyłka surki nie wystarczyła.
    Więc jak sam widzisz, nic nikomu nie jestem winien, a flota którą posiadam-nawet jeśli jej część została zbudowana za surke z pushów- jest "legalna" bo i tak musiałem oddać wszystko z nawiązką, plus straciłem 3 tygodniowe wydobycie.
    Nie wiem o jakich pozostałych kontach mówisz. GO też nie wie o co chodzi, bo nie karają mnie kolejnym banem. Uroiłeś coś sobie i twardo się tego trzymasz.
    Granie na kilku kontach?? Nie rozumiem. Gram tylko na swoim. A to, że mam moonowke/gsowke? To po pierwsze żadna tajemnica, a po drugie nic niedozwolonego, skoro mam kogoś kto to pilnuje i nie łamię zasad handlu oraz przestrzegam pozostałych punktów regulaminu.
    Zmień temat po prostu. Jakieś rw wrzuć czy coś w tym stylu. A nie ciągle jaki to ty pokrzywdzony jesteś, bo multi, bo antymateria, bo kasa bo coś tam jeszcze innego.
    Masz mi coś za złe? Zdejmij mi moją push flotę i po krzyku.
    Obrońcy SzO!
  • Gratulacje czystego starcia :)
    Widac dorastasz do zdrowej rywalizacji :E
    Aczkolwiek nie szkoda Ci pakowac ££ w ST na wymierajacym uni? :rolleyes:

W przypadlu oszuta, szczegolnie tak wytrawnego jak Ty ciezko udowodnic winy - masz racje co do domniemania niewinnosci - aczkolwiek to, ze zostales zlapany i ukarany jedynie dwa razy nie oznacza, ze to byly jedynie dwa przypadki, do czego probujesz nas przekonac :) - jak slusznie zauwazyles, ludzie jak Ty powinni dostac perma
    Ps. W dobie sieci cebulkowych i powszechnego dostepu do internetu moglbys grac na kilku kontach, teoretycznie bez lamania regulaminu - ale o tym przeciez wiesz :thumbsup: