S&D Universum Quaoar Edycja 1 [05.06.2017 - 05.07.2017]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
dobra to my zrobimy swój team
-rodzina Kiepskich
ja również dziękuję za zabawę -
Zapisując się do Seeka z góry wiadomo, że w teorii można mieć dowolna osobę z uni w drużynie, i takiej osoby atakować nie wolno. Podział jest wstawiany zwykle dzień, góra dwa przed startem, i od tego momentu jest jasne, że dana osoba jest w Twojej drużynie, zatem atakowanie takich osób jest zwyczajnym działaniem na niekorzyść drużyny, co jest karane wykluczeniem. Jak ktoś nie umie się powstrzymać i atakuje to sam się wyklucza.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
bahahahahaah smiech na sali no ale niech TEAM ma mniewam że reszta BS do 24 też sie wycofa
-
smieszne to jest takie zachowanie
kazda rozumna osoba ktora ma chec pobawic sie w S&D no niestety ale po wstawieniu druzyn powinna powstrzymac sie od atakowania wlasnej druzyny
co jest tutaj niezrozumiale? no chyba ze ma sie takie parcie na cyferki ale w takim wypadku nie powinno sie brac udzialu w zabawie tylko na lajcie "farmic" cale uni
ciezko ogarnac ze nie potraficie tego pojac.
Wycofujcie sie wszyscy, zapewne jak odejda bsy to i ja nie bede umieszczal raportow bo po co skoro i tak nie bedzie konkurencjiwiec dajcie juz spokoj i zostawcie jak bylo bo bedzie po zabawie a nie o to w tym chodzi.
-
jak ktoś stoi na min z flo przed S&D i w każdej chwili może go ktoś trafić to po co taki członek w drużynie który zaraz może stracić flo
P.S. ja dzisiaj leciałem na RAVENA wiec się sam wykluczyłem ale byłem przekonany ze od samego startu jest dopiero immunitet -
-
@Ruda nie mam do Ciebie żalu
zeby nie było... bo wleciałam wcześniej niż mi napisałaś, ponieważ ktoś z GO mi napisał że do 24 można zresztą tak samo jak Ty
@Toadie musisz dobrze poinformować opiekunów o zasadach
@..Raven.. nie unoś się bo skąd ja mam wiedzieć ze nie wolno jak os. Ktore sie tym opiekują powiedziały ze wolno
Panowie dla nas zabawa się zacznie dopiero terazGHOST i MASTER YODA on DARK SITE lubią to.
-
w zasadach s&d jest tylko napisane ze nie można atakować od startu do zakończenia a start jak widac w temacie rusza 05.06.2017 więc czego nie rozumiesz??? a że TEAM ma swoją przekładnie zasad i to nie spójna jak widac bo jeden mówi tak a drugi inaczej to to z tond zamieszanie całe
Kermit TMP i MASTER YODA on DARK SITE lubią to.
-
dokładnie i mnie też to zmyliło zapisująć sie na S&D byłem pewien że się zapisuję na zabawe od 5.06.2017 do 05.07.2017
a wyszło że zostałem zblokowany już 72h przed startem -
@Zla Kobieta, pytanie o to czy wolno atakować zadałaś zaledwie kilka czy kilkanaście kilka minut przed wlotem, wiec trudno, żebym odpowiedział na czas. Wiem też, że Ruda tu się po prostu pomyliła, za co przepraszam, jednak nie miało to wpływu na sytuację. Gdyby się okazało, że odpowiedź była przed wlotem, to co innego, wtedy byłaby okoliczność łagodząca. Odpowiedź była jednak sporo po wlocie, więc nie miała wpływu na sytuację. Nawiasem mówiąc, sam fakt, że zadałaś pytanie świadczyło o tym, że wiedziałaś, że jest taki zapis w regulaminie zakazujący atakowania osób z drużyny. Mimo to poleciałaś. Pretensje zatem można tu mieć tylko do siebie.
Z kolei na to, że ktoś z GO źle napisał to już inna sprawa. GO z Seekiem nie mają nic wspólnego i nie powinni udzielać informacji jeśli nie są pewni. Tu ewentualne pretensje proszę kierować do tej osoby.
@Arkadius zacytuję Ci zasady:
Toadie napisał(a):
1. Atak na członka własnej drużyny skutkuje natychmiastowym wydaleniem z Programu do końca edycji.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Yoda juz tym razem bez sciemy z mojej strony
taki pewny jestes ze naprawde mnie nie bylo godzine?
jestem bardzo wyrozumialy wiec jak napisales nawet nie komentowalem tego lotu bo sie bawie ta gra a nie patrze tylko na 123456789
Chodzi tutaj o zabawe a przedwczesny zlom czlonka druzyn z miejsca by ja popsul z reszta jak sobie wyobrazacie wspolprace skoro na chwile przed startem ktos z wlasnej druzyny np na mnie leci?
no raczej juz wspolpraca bedzie mocno na dystans
Zla ja sie nie unoszemnie tylko to bawi i tyle i nie strasz mnie swoja zabawa bo nie jestem z tych bojazliwych
napisalem wyzej zeby przymknac na to oko i pobawic sie a nie napinac na pare godz przed rozpoczeciem
tego tez nie zrozumieliscie?
-
Wielce szanowna RADA S&D na poczekaniu wymyśla reguły,a coś mi mówi że za nami nie przepadają i z przyjemnością utrudniają nam zabawę.
p.s.
jeśli to nie tajemnica to kto zasiada w RADZIE? -
Ja Ciebie nie straszę.. a co do zabawy to sam się przekonasz jaka będzie
Czy sfarmienie surki ktora nie poszla na fsa nazywa się złomem ? chyba nie -
RAVEN nic do ciebie nie mam ale długo cię nie było
fakt ze nie doleciałem ale wyleciałem za to moge przeprosic cię ale ja byłem pewien
że imunitet obowiazuje od 05.06.2017 od godz 00:00
co do zabawy to dlatego wyleciałem na ciebie żeby była zabawawłaśnie cyferki to dodatek
od staru S&D przez miesiąc w ogień bym leciał z toba i każdą kontre bronił ale to od 05.06.2017
zabawa polega na lataniuGHOST lubi to.
-
-
-
Proszę o deklarację graczy czy nadal biorą udział w projekcie.
Zostały dwie godziny do rozpoczęcia rozgrywki, więc nie ma za dużo czasu.
Moja pomyłka nie miała wpływu na lot Złej Kobiety, drużyny zostały podane już wczoraj.
Rozumiem solidarność sojuszników, ale chyba nie zgłaszamy się tutaj, bo ktoś inny się zapisał?
Udzieliłam niepoprawnej odpowiedzi Złej, co szczerze przyznaję. Każdy ma prawo się pomylić, co nie oznacza że trzeba od razu w niego widłami rzucać.Zla Kobieta i GHOST lubią to.
-
Master niech i tak bedzie ze masz racje
i szkoda ze razem nie polatamy moze moje relacje z Bsami troche by sie zmienily
a tak zostaje jak jest i czekam na efekty wielkich slow
-
Toadie napisał(a):
@Zla Kobieta, pytanie o to czy wolno atakować zadałaś zaledwie kilka czy kilkanaście kilka minut przed wlotem, wiec trudno, żebym odpowiedział na czas. Wiem też, że Ruda tu się po prostu pomyliła, za co przepraszam, jednak nie miało to wpływu na sytuację. Gdyby się okazało, że odpowiedź była przed wlotem, to co innego, wtedy byłaby okoliczność łagodząca. Odpowiedź była jednak sporo po wlocie, więc nie miała wpływu na sytuację. Nawiasem mówiąc, sam fakt, że zadałaś pytanie świadczyło o tym, że wiedziałaś, że jest taki zapis w regulaminie zakazujący atakowania osób z drużyny. Mimo to poleciałaś. Pretensje zatem można tu mieć tylko do siebie.
Z kolei na to, że ktoś z GO źle napisał to już inna sprawa. GO z Seekiem nie mają nic wspólnego i nie powinni udzielać informacji jeśli nie są pewni. Tu ewentualne pretensje proszę kierować do tej osoby.
@Arkadius zacytuję Ci zasady:
Toadie napisał(a):
1. Atak na członka własnej drużyny skutkuje natychmiastowym wydaleniem z Programu do końca edycji.
wszędzie w nagłówkach widnieje zapis 05.06.2017
więc to ze macie sami nie sprecyzowane zasady to nie jest wina złej tylko WASZA bo wy odpowiadacie za porządek i ich przestrzeganie a skoro ich nie dopracowaliście to gracz mógł się pomylić więc proszę mi wytłumaczyć gdzie jest wina Złej??? -
-
no ja też żalu niemam do nikogo poprostu nie było napisane ze od wylosowania druzyn obowiązuje zakaz atakowania mnie też to zmyliło
myslałem że od samego startu czyli 05.06.2017
czytając ten punkt pomyslałem że od startu a nie od wylosowania drużyn
a że program rusza za 2h
JA niebiorę udziału no chyba że złą będzie dalej koniec końców nic się nie stało żadna flo niespadłą zwykłe nieporozumienie -
dobra decyzja
zła zostaje czy ją usuwacie -
-
to się wypisuje dziękuje
-
Takie są zasady i jestem usunięta ! I koniec
@GHOST pobawi sie za mnie
jemu juz to napisałam zanim zapadła oficjalna decyzja
-
no to panie i panowie będzie zabawa czy przez błąd czy nie dopatrzenie lub przez nie jasny regulamin się to nie odbędzie ja na razie zostaje
-
Nie o taka zabawe mi chodzilo
rowniez dziekuje za S&D bylo to moje ostatnie, jazda byla niesamowita, te %, kontry noo mega
z jednej strony mozna bylo sie powstrzymac od lotow a z drugiej faktycznie sprecyzowac troche zasady S&D , dziekuje dobranoc
-
ulala to sie porobiło. Z jednej strony ciesze sie ze trafilem do s&d ale z drugiej strony jakim kosztem no i co to za zabawa bez @Zla Kobieta i @MASTER YODA on DARK SITE..a teraz @..Raven.. Klimat sie zagescil troche. Osobiscie tez myslalem ze nie wolno atakowac osob z druzyny od rozpoczecia zabawy a nie od tygodnia wczesniej. Apel do operatorów i opiekunów. Ogarnijcie temat i przymknijcie oko na to nieporozumienie bo z zabawy beda nici.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez GHOST ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-