w zwiaksu z usunięciem Zla Kobieta ja rezygnuję z S&D bo niebedzie już takiej rywalizacji
proszę to wziąść pod uwagę przy wyliczaniu nowych team-ów
proszę to wziąść pod uwagę przy wyliczaniu nowych team-ów

-rodzina Kiepskich

OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

kazda rozumna osoba ktora ma chec pobawic sie w S&D no niestety ale po wstawieniu druzyn powinna powstrzymac sie od atakowania wlasnej druzyny
co jest tutaj niezrozumiale? no chyba ze ma sie takie parcie na cyferki ale w takim wypadku nie powinno sie brac udzialu w zabawie tylko na lajcie "farmic" cale uni
ciezko ogarnac ze nie potraficie tego pojac.
wiec dajcie juz spokoj i zostawcie jak bylo bo bedzie po zabawie a nie o to w tym chodzi. 
zeby nie było... bo wleciałam wcześniej niż mi napisałaś, ponieważ ktoś z GO mi napisał że do 24 można zresztą tak samo jak Ty
@Toadie musisz dobrze poinformować opiekunów o zasadach 

Toadie napisał(a):
1. Atak na członka własnej drużyny skutkuje natychmiastowym wydaleniem z Programu do końca edycji.

OGame.pl
Z Życia Uniwersów
taki pewny jestes ze naprawde mnie nie bylo godzine?
mnie tylko to bawi i tyle i nie strasz mnie swoja zabawa bo nie jestem z tych bojazliwych
napisalem wyzej zeby przymknac na to oko i pobawic sie a nie napinac na pare godz przed rozpoczeciem
tego tez nie zrozumieliscie? 
fakt ze nie doleciałem ale wyleciałem za to moge przeprosic cię ale ja byłem pewien
właśnie cyferki to dodatek

i szkoda ze razem nie polatamy moze moje relacje z Bsami troche by sie zmienily
Toadie napisał(a):
@Zla Kobieta, pytanie o to czy wolno atakować zadałaś zaledwie kilka czy kilkanaście kilka minut przed wlotem, wiec trudno, żebym odpowiedział na czas. Wiem też, że Ruda tu się po prostu pomyliła, za co przepraszam, jednak nie miało to wpływu na sytuację. Gdyby się okazało, że odpowiedź była przed wlotem, to co innego, wtedy byłaby okoliczność łagodząca. Odpowiedź była jednak sporo po wlocie, więc nie miała wpływu na sytuację. Nawiasem mówiąc, sam fakt, że zadałaś pytanie świadczyło o tym, że wiedziałaś, że jest taki zapis w regulaminie zakazujący atakowania osób z drużyny. Mimo to poleciałaś. Pretensje zatem można tu mieć tylko do siebie.
Z kolei na to, że ktoś z GO źle napisał to już inna sprawa. GO z Seekiem nie mają nic wspólnego i nie powinni udzielać informacji jeśli nie są pewni. Tu ewentualne pretensje proszę kierować do tej osoby.
@Arkadius zacytuję Ci zasady:
Nie ma nic wspomniane, że dopiero od startu nie wolno atakować. Gdy podział jest gotowy i oficjalnie podany na forum, to już wiadomo kto jest w drużynie.Toadie napisał(a):
1. Atak na członka własnej drużyny skutkuje natychmiastowym wydaleniem z Programu do końca edycji.

OGame.pl
Z Życia Uniwersów

@GHOST pobawi sie za mnie
jemu juz to napisałam zanim zapadła oficjalna decyzja
rowniez dziekuje za S&D bylo to moje ostatnie, jazda byla niesamowita, te %, kontry noo mega
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez GHOST ().