Schan [MAFIA] vs. Calineczka [WINTER] ~ 5820.61%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gandalf ja przyszłam na gotowe? Ja? [ciach] Martwić się zaczynam o Ciebie i to bardzo... konto mam swoje od początku i sama sie wszystkiego dorobilam - strata floty nigdy mnie nie bolała bo nigdy nad gra nie ubolewalam. Ty konto kupiłeś czy może jakims cudem dostales i przyszedłeś na gotowe - nie ja:) Ale rozumiem nie znasz uni więc mozesz tego nie wiedzieć. Jednakże jako osoba mająca konto po kimś powinna się stuknac w głowę nim komuś zacznie wmawiać ze gra na nie swoim koncie.

Jeszcze raz gratuluję:D

Do tego pana wyżej:
    Tak w skrócie - właśnie dziwię Ci sie jak dajesz radę tyle kont ogarniać, bo ja mam jedno i mi sie nie chce :E
    Ps. Może po prostu nauczyłam się grać? Przyznaje wczesniej nie potrafiłam grać:(

My sie pushujemy? Weź daj spokój te żarty juz nawet śmieszne nie są a wręcz woda trza zapijac by się nie udusić;)

Na resztę szkoda klawiatury bo plebs swoje wie :E

Administrator Forum Toadie:
    Flame usunięty

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().

• AmstelL napisał(a):

Toadie napisał(a):

Może i wspomniany przez Ciebie Kowalski "jest głupi, śmierdzi i jest złodziejem", ale jeśli ja nie mam okazji go usłyszeć, powąchać ani zobaczyć jego legitymacji poselskiej lub partyjnej, to nie mam dowodów, że tak jest. Więc obraźliwych tekstów o tymże Kowalskim tolerował nie będę, bo nie wiem czy są prawdziwe czy nie. I tak jak wspomniałem, chcecie pisać, to róbcie to bez obrażania. Niektórzy potrafią, też się naucz.

Krytyka była, ale poparta raczej obraźliwymi określeniami, argumentów to ja tu nie widzę, dowodów też brak.

Nie zgodzę się Toadie :)
    Argumenty były. udowodniłem to przynajmniej w dwóch momentach.

1.Zakładając, ze oczerniana przeze mnie gwiazdeczka, mówi prawdę i nigdy nikomu nie zasiadała konta, ani nikt jej, to aktwyności w grze 22/7 przez kilka tygodni dowodzą, że jest 100%towym nolifem. Kiedy ktoś taki zarzuca innym to co sam robi, to definicję masz na dole. Tak się to nazywa :)

2.Jeżeli oczerniana przeze mnie gwiazdeczka, nie mówi prawdy i miała zasiadane konto zwłaszcza po nocach, to zarzucanie tego komuś innemu, jest klasycznym przykładem zjawiska, którego definicję zamieszczam Ci poniżej :)

Meritum posta nie było oskarżenie Avi o zasiadanie, gsówki, szpiegowanie za pomocą multi, czy nawet o push.
    meritum, było to słowo, które uważasz za obraźliwe.
    Nawet ja przy całej antypati, do omawianej gwiazdeczki uważam, że dużo jej brakuje, do największych oszustów, jakich nosiło to uni. Wszystko o czym pisałem, poza pushem, to tak na prawdę drobne grzeszki, których nie wypominałbym nikomu innemu.
    Avi obrywa się, właśnie ze względu na to słowo, którego definicję wyczerpuje jej zachowanie :)
    I dziękuję za pociachanie posta zamiast kasacji :)

Hipokryzja (od gr. ὑπόκρισις hypokrisis, udawanie) – fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych. Udawanie serdeczności, szlachetności, religijności, zazwyczaj po to, by wprowadzić kogoś w błąd co do swych rzeczywistych intencji i czerpać z tego własne korzyści.
    Hipokryzja może się przejawiać na kilka sposobów:
    • oficjalne głoszenie przestrzegania określonych zasad moralnych i jednoczesne ich "ciche" łamanie, gdy nikt ważny tego nie widzi (np. głoszenie przez polityka, że walczy z korupcją i jednoczesne branie przez tego polityka po cichu łapówek),
    • stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od męża żeby nie zdradzał, i jednoczesne zdradzanie męża),
    • wymyślanie rozmaitych teorii, które w pokrętny sposób tłumaczą stosowanie różnych norm moralnych przy różnych sytuacjach (np. głoszenie, że zabijanie dzieci wroga w czasie wojny jest dobre dlatego, że wróg ten popełnił wcześniej zbrodnię mordując nasze dzieci),
    • tworzenie obszarów tabu, czyli spraw, o których się nigdy nie rozmawia publicznie; zazwyczaj są to sprawy, które w świadomości wielu ludzi są niemoralne, ale są lub były jednocześnie masowo praktykowane (zob. też tajemnica poliszynela)

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez AmstelL ().

• Amstell to nie są dowody a conajwyżej poszlaki, gdyby były dowody np. na push to skończyłoby się banem a jeśli temu zaprzeczysz to sam jesteś hipokrytą bo wielokrotnie słyszałem ten argument z waszej strony(EDIT: dla uproszczenia założyłem, że wasze grono wzajemnej adoracji mówi jednym głosem). Jeśli nie było za coś bana tzn że albo nie ma dowodów albo nie zostały one przedstawione w związku z czym nazywanie pusherem kogoś kto nie dostał bana za push jest obrazą czy ci sie to podoba czy nie. Sam wielokrotnie zarzucałem publicznie push różnym graczom ale nie przecze, że jest to obraza.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Poochacz ().

• Puchałke drogi.
    Przeczytaj jeszcze raz mojego ostatniego posta.
    Nie mogę udowodnić żadnego z dwóch podpunktów. Ale siłą rzeczy, jeśli jeden jest fałszywy, wtedy drugi musi być prawdziwy.
    Oba również mogą być prawdziwe, ale nie ma fizycznej możliwości, aby oba były fałszywe.
    Tak na prawdę, przekomarzam się z Toadiem, który wyciął mi słowo hipokryzja, uznając je za obraźliwe i nie poparte dowodami.
    Nie upieram się, że mam 100%towe dowody na push, czy inne przewiny. Ba. Dopuszczam nawet możliwość, choć nie wielką, że się mylę :)
    Jedynie bronię tezy o hipokryzji :)
    tego nie podważysz;)

"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"

WINTER
  • Poważnie, nie mogę Cię pojąć Amstel - oskarżasz mnie cały czas o push, gdzie nigdy się nie spushowałam, gsówki czy multi nie mam, jakbyś nie zauważył - gdzie Ty aż nadto masz gsówek: poludnica, zielony ludzik, mefisto, kosmiczny ajcek brygadarr, i (w sumie nie wiem czy to deuterowka pushowka czy pies na posyłki) konto o nicku messenger cośtam:>

Mnie się obrywa? (No i przede wszystkim za co niby? Bo ja przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucenia, a pushu który mi zarzucasz to już na pewno) Twoje wypociny traktuję jako komedię i to niskich lotów - to już żarty Strasburger'a bardziej śmieszą niż Twoje słowa. Jednakże jak lud ciemny i ogłupiały to ciężko przemówić do głów, bo i rozumu pewno nie za wiele.
    PS. Jeśli ja jestem nolifem - grając w 95% za dnia, a w nocy spałam (gdzie grałam jak miałam czas a jak nie miałam to sobie odświeżałam lub fsowałam) - to kimże Ty jesteś siedzący na koncie praktycznie 24/24?

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King
  • amstel 24/24? szczerze powiem, że jak ja grałem to u mastela to więcej widziałem (off) niż (on) :D
    Nie chce się wcinać, bo już mnie to całe zamieszanie przerasta.. Chcialem tylko sprostować i powiedzieć jak to wygląda z perspektywy człowieka który wie kiedy kto siedzi i ile siedzi.. Jak ja gram to siedze non stop, ale reszta soja? Raczej nie... Malack to chyba w ogole ma w dupie bo co chwile ma off na kilka godzin ze stojącą flotą :E
  • Już sam nie wiem, czy Ty nie rozumiesz, czy tylko udajesz?
    Poza tym nie będę dyskutować z kimś, kto kłamie w każdym zdaniu :)
    Moje aktywności przy twoich z omawianego okresu, to jest może 50% ;)

Skoro spałaś w nocy, to kto Ci bronił moonów? Kto wysyłał floty? kto wysyłał nsizcze?
    jak myślisz, ze to wszystko moje konta, to proszę Cię bardzo.
    Napisz jeszcze o rico, kunegundzie, mcbab, mandacie i paru innych :)

Powtórzę, nawet włączając push na mcBab i i Disie, co do których oczywiście mogę się mylić. Moonowki, zapychacze, gsówki i zasiadanie, co do których nie ma wątpliwości. Nie uważam Cię za królową oszustów. To są grzeszki, które ma na sumieniu większość topki.
    Wypominam Ci przede wszystkim hipokryzję.
    i przestań zaprzeczać faktom

WINTER
  • AmstelL napisał(a):

Ale siłą rzeczy, jeśli jeden jest fałszywy, wtedy drugi musi być prawdziwy.

Oba również mogą być prawdziwe, ale nie ma fizycznej możliwości, aby oba były fałszywe.
    Zgadza się, ale kluczowe jest tutaj to że, żadnego z tych dwóch punktów nie jesteś w stanie udowodnić, co zresztą sam napisałeś.
    Każdy już każdemu zarzucił hipokryzje także sytuacja dość skomplikowana, ale zarzuty Avi odnośnie waszego zasiadania zaczeły się dopiero gdy wy zaczeliście jej to zarzucać także niezależnie które zarzuty są słuszne ciężko tutaj mówic o hipokryzji z jej strony.
  • tak tak Ruda zagon co do roboty bo chłopak co z czasem nie ma robić :E
    Mcbab dis mandat - nie znam ani jednego z nich - chociaż zastanawiam się co ten biedak mandat w twojej liście robi, przecież się na nim nie spushowalam :> Ba! Nawet ani razu floty na niego nie podniosła bo nigdy nic nie mial - o czymś nie wiem? :E
    Co do moonow- sama broniła sama niszczylam. Czytac nie umiesz? Doczytaj zatem ze pisałam iż 95% gry mojej odbywa się za dnia. Noc jest do spania więc nie poświęcam każdej nocy na grę a jedynie od czasu do czasu mogę w nocy pograć jak mi sie uwidzi (tu jest to pozostałe 5% jakbys nie wiedział gdzie ono się podzialo).

Ps. Ban za Multi mimo zgłoszenia wspólnej gry bo mi3szkamy wspólnie a gdzie każdy grał na swoim koncie - faktycznie dobry argument Ty i twoje mądrości : data-verified=

S. King

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().

• GiovanniDziadzia napisał(a):

Raczej nie... Malack to chyba w ogole ma w dupie bo co chwile ma off na kilka godzin ze stojącą flotą
    I wtedy właśnie na jego konto wchodzi ktoś z was i robi mu fsa albo konta pilnuje i nie zaprzeczycie bo to wiem na pewno :D Wtedy to już nie jest zasiadanie tylko jak to kefi powiedział - sojuszowa pomoc :)

Ruda napisał(a):

Zwłaszcza że miala bana za multi. Faktycznie
    Naprawdę Ruda gówno masz pojęcia o ich życiu i jaka faktycznie była historia tego bana :D Ale nie ma sensu tłumaczyć bo to i tak nic nie da :D

Po za tym nie wiem po co ty się rozpisywać o jakim kolwiek pushowaniu czy zasiadaniu bo każdy z was ma coś za uszami. Jest tak jak już napisałem wyżej, że cudze widzicie i wypominacie a swoich grzechów nie widzicie. Po za tym jeśli nie było bana to nie było pushu :D
  • Ratownik. Mówiąc, że kazdy z nas ma coś za uszami uznałem, że mówisz o puszu :D Ja za siebie moge powiedzieć, ze nigdy sie nie spuszowałem chociaz okazji to ja miałem setki :D Z resztą po co ja tu pisze jak ja dzisiaj do tyłu chodze :E Btw. dzięki ratownik za konto na spicy :D

"Ps. Ban za Multi mimo zgłoszenia wspólnej gry gdzie każdy grał na swoim koncie - faktycznie dobry argument"

Mało widziałaś chyba :D Teraz sie sypią takie bany co świat nie widział :D
  • Jakież te Wintery są przewidywalne.
    Jak sami kogoś zezłomują to "gratkom-sratkom" w kole TWA nie ma końca. A jak padnie ktoś z nich to zaraz Wintery rozpętują gównoburzę za wszelką cenę próbując kogoś oczernić.
    Macie tak niskie poczucie własnej wartości? Od śmiecenia komuś tematu tej wartości wam wcale nie przybywa. Przeciwnie - ośmieszacie się.
  • Ratownik999 napisał(a):

GiovanniDziadzia napisał(a):

Raczej nie... Malack to chyba w ogole ma w dupie bo co chwile ma off na kilka godzin ze stojącą flotą
    I wtedy właśnie na jego konto wchodzi ktoś z was i robi mu fsa albo konta pilnuje i nie zaprzeczycie bo to wiem na pewno :D Wtedy to już nie jest zasiadanie tylko jak to kefi powiedział - sojuszowa pomoc :)

Ruda napisał(a):

Zwłaszcza że miala bana za multi. Faktycznie
    Naprawdę Ruda gówno masz pojęcia o ich życiu i jaka faktycznie była historia tego bana :D Ale nie ma sensu tłumaczyć bo to i tak nic nie da :D
    Po za tym nie wiem po co ty się rozpisywać o jakim kolwiek pushowaniu czy zasiadaniu bo każdy z was ma coś za uszami. Jest tak jak już napisałem wyżej, że cudze widzicie i wypominacie a swoich grzechów nie widzicie. Po za tym jeśli nie było bana to nie było pushu :D
    Ty wiesz na pewno. Ja na pewno wiem, ze nie powinieneś mieć już floty ^^ Od Malacka się odmalackowac. Jak ma off to ma off i go nie ma. Generalnie ja bym zbanował wszystkich oprócz mnie. Tyle.

Jestem Najlepszy

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Darth Malack: Edit do gościa niżej: A Ty kim wqle k jesteś? O_o ().

• AmstelL napisał(a):

3) bezczelnie kłamałaś o naszych pushach, a sama się pushujesz i jeszcze wypisujesz bajeczki o jakiejś "obserwacji". Czekam tylko na efekty "obserwacji" kont Knoppersa. Na allegro Waszego równie uczciwie grającego koalicjanta
    Amstel wróżbita :D
    Pushparka nolifów znowu w natarciu.
    Kontynuujecie piekną tradycję.
    Kolejne kupione konto w reckach.
    gratulujemy kolejnego starcia na waszym poziomie :D
    jesteście siebie warci
    jesli ktoś jeszcze miał jakikolwiek wątpliwości, co do poziomu pushparki, to teraz musiałby już by być, bardzo opóźniony :)

[ciach]

Administrator Forum Toadie:
    Bez przesady :>

WINTER

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AmstelL ().