gandalf ja przyszłam na gotowe? Ja? [ciach] Martwić się zaczynam o Ciebie i to bardzo... konto mam swoje od początku i sama sie wszystkiego dorobilam - strata floty nigdy mnie nie bolała bo nigdy nad gra nie ubolewalam. Ty konto kupiłeś czy może jakims cudem dostales i przyszedłeś na gotowe - nie ja:) Ale rozumiem nie znasz uni więc mozesz tego nie wiedzieć. Jednakże jako osoba mająca konto po kimś powinna się stuknac w głowę nim komuś zacznie wmawiać ze gra na nie swoim koncie.
Jeszcze raz gratuluję:D
Do tego pana wyżej:
Tak w skrócie - właśnie dziwię Ci sie jak dajesz radę tyle kont ogarniać, bo ja mam jedno i mi sie nie chce
Ps. Może po prostu nauczyłam się grać? Przyznaje wczesniej nie potrafiłam grać:(
My sie pushujemy? Weź daj spokój te żarty juz nawet śmieszne nie są a wręcz woda trza zapijac by się nie udusić;)
Na resztę szkoda klawiatury bo plebs swoje wie
Jeszcze raz gratuluję:D
Do tego pana wyżej:
Tak w skrócie - właśnie dziwię Ci sie jak dajesz radę tyle kont ogarniać, bo ja mam jedno i mi sie nie chce
Ps. Może po prostu nauczyłam się grać? Przyznaje wczesniej nie potrafiłam grać:(
My sie pushujemy? Weź daj spokój te żarty juz nawet śmieszne nie są a wręcz woda trza zapijac by się nie udusić;)
Na resztę szkoda klawiatury bo plebs swoje wie
Administrator Forum Toadie:
Flame usunięty
Flame usunięty
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().