"Forum to nie miejsce do odwołań, jak już zostało wspomniane proszę się odwoływać w ticketach."
tak napisałem moderator, ale czy moderator zdaje sobie sprawę, ze ja poza tą jedną odpowiedzią, która nie wyjaśnia mi nic nie dostałem już zadnej odpowiedzi?
Mimo, ze pisałem kilka dni temu o wyjaśnienie?
A dokładnie napisałem:
"Pańskie konto zostało zablokowane z powodu wykrycia na nim wykorzystywania błędu i niezgłoszenia tego faktu.
Błąd polegał na wykorzystaniu funkcji komandora pozwalającej na kolejkowanie badań na kilku planetach. "
Słucham?
jakiego kolejkowania badań?
przeciez nie kolejkowałem nigdy badan!
robiłem jedno badanie-technologia plazmowa na poziom 15 !
Ponieważ nie dostałem odpowiedzi napisalem jeszcze raz:
Pani Kruszynko proszę to sprawdzić jeszcze raz!
Ja nawet nie rozumiem co Pani tu opisała!
Jakie kolejkowanie badań na kilku planetach?
ZAWSZE ROBIŁEM BADANIA NA JEDNEJ PLANECIE
PLANETA CARLIN KOORDYNATY 2:127:9 !
NO NIE WIERZE W TO CO PRZECZYTAŁEM!
I co?
Dalej nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Ban na 20 lat i olewka totalna.
Poza tym- czy ktoś jest w końcu w stanie wytłumaczyć jak się dostawało te surowce za "kolejkowanie badań"?
ps: prosze też o podanie gdzie się pisze do tych niemców i czy można po angielsku napisać, bo angielski umiem, ale niemieckiego nie.
TR
tak napisałem moderator, ale czy moderator zdaje sobie sprawę, ze ja poza tą jedną odpowiedzią, która nie wyjaśnia mi nic nie dostałem już zadnej odpowiedzi?
Mimo, ze pisałem kilka dni temu o wyjaśnienie?
A dokładnie napisałem:
"Pańskie konto zostało zablokowane z powodu wykrycia na nim wykorzystywania błędu i niezgłoszenia tego faktu.
Błąd polegał na wykorzystaniu funkcji komandora pozwalającej na kolejkowanie badań na kilku planetach. "
Słucham?
jakiego kolejkowania badań?
przeciez nie kolejkowałem nigdy badan!
robiłem jedno badanie-technologia plazmowa na poziom 15 !
Ponieważ nie dostałem odpowiedzi napisalem jeszcze raz:
Pani Kruszynko proszę to sprawdzić jeszcze raz!
Ja nawet nie rozumiem co Pani tu opisała!
Jakie kolejkowanie badań na kilku planetach?
ZAWSZE ROBIŁEM BADANIA NA JEDNEJ PLANECIE
PLANETA CARLIN KOORDYNATY 2:127:9 !
NO NIE WIERZE W TO CO PRZECZYTAŁEM!
I co?
Dalej nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Ban na 20 lat i olewka totalna.
Poza tym- czy ktoś jest w końcu w stanie wytłumaczyć jak się dostawało te surowce za "kolejkowanie badań"?
ps: prosze też o podanie gdzie się pisze do tych niemców i czy można po angielsku napisać, bo angielski umiem, ale niemieckiego nie.
TR