Pięknie wam t o wyszło Lajt Zawsze miałeś smykałkę do kompletowania składu na Andro i tutaj widzę potrafisz dokoptować zespół na grubsze ST Oby więcej podobnych starć, bo to teraz rzadkość. Dla całego zespołu i latać dalej
aleks [LzB] & Czesio [LzB] & pszczolkaMa jaja [LzB] & cruz [LzB] & lajt [K K K_1]vs. Ragnar [The Best] 330468.05% top1 acs og.pl
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Jak to wcześniej wspominane było skład złomujący dość egzotyczny wyszedł nie mniej gratulacje za starcie się należą
Ragnar weź no teraz odbij co twoje, czym wojować jeszcze masz -
Rangar, jakiej floty byś nie miał zawsze traktuj ją tak jakby każdy mógł ją zezłomować, wtedy może przeżyjesz
hmm, trochę za późno na tą radę ale może na przyszłość się przyda
dla ekipy złomującej gratulacje.
NoName, wszyscy co Cie znają wiedzą że szybciej piszesz niż myślisz ale już naprawdę pora to zmienić.
Co do twojej kolejnej ciekawostki historycznej to wiesz że gdzieś bije tylko nie wiesz w jakim kościele.
Zawsze powtarzam, zapytaj u źródła będziesz wiedział więcej.
Przyszliśmy na u nekkar jako mały lecz silny flotowo sojusz, zastanów się i pomyśl choć raz,
czy potrzebne nam były zmiany takie jak opisujesz.
Nikt nie psuje tego co jest dobre.
I żeby nie przedłużać, jeśli masz jakieś dowody przeciwko TB to chętnie wysłucham
ale osób trzecich które nie były członkami sojuszu a chciały coś ugrać w ogóle mi nie wklejaj bo mnie to nie interesuje.
Jak już przejrzysz te swoje logi i trochę pomyślisz nad tym to oczekuję przeprosin.Łączny % w ST
u20 - 42 ST - 103.266,63 %
u67 - 30 ST - 202.268,71 %
Nekkar - 3 ST - 9058,3 % off
-
bardzo grzeczne starcie, gratulacje
obroncy powodzenia w dalszych planach -
Witam, chciałbym pogratulować odwagi za wykonanie w pięknym "stylu " i z takimi "zasobami" ST na naszym uni.
Pozwolicie że przejdę od razu do sedna sprawy, powstanie tak dużego % w ST graniczy się z cudem, przypadek? (nie sądzę)
Otóż przedstawię kilka faktów, jakie można zauważyć, jak ktoś gra od początku uni i interesuje się grą to mógłby zauważyć.
Pierwszym faktem że konto Ragnar nie zostało pozyskane od wcześniejszego właściciela zgodnie z regulaminem. Kilkanaście miesięcy temu, dawny właściciel konta zmienił nazwę na "oddam" i od tego momentu można było pozyskać. Wystarczyło tylko odezwać się do ówczesnego właściciela konta i zapytać w jaki sposób chce "oddać" konto. Otóż stąd wiem bo do niego napisałem, bardziej z ciekawości, na jakich warunkach chce oddać, w odpowiedzi otrzymałem nr gg, i po krótkiej rozmowie wyszło, że szanowny właściciel konta nie chce "oddać" tylko sprzedać. Z ciekawości zapytałem się o cenę, na stan rozmowy mówił że ma ofertę za 2500zł, jeśli chce konto to muszę przebić ofertę, niestety spasowałem, szkoda pieniędzy (teraz ukłon robię w stronę adminów że nie wychwycili takiego postępowania, dużo by czasu nie zajęło na wychwyceni tego postępowania, moje gratulacje).
Kolejnym faktem jest że to 100% ustawka, top1 by nie popełnił takiego błędu, trzymał by flotę daleko od potencjalnych agresorów lub raz może ze dwa robił część flot o obrońcę (że niby podstawka).
W tym wypadku "styl" nie oznacza coś z wykonane z finezją tylko, bardziej krętactwo, zaś zasoby chodzi mi o gotówkę.
Do ze złomowania gracza nie miał bym nic przeciwko gdybyście to zrobili po cichu i nikt by tego nie zauważył.
Muszę pogratulować agresorom za odwagę. -
Starcie Topowe więc Graty dla ekipy która się ogarnęła i wylukała lukę Ragnara na u1 nie szło mu za dobrze to po odziedziczeniu floty Jarwq + bąbelki w realu nie trze było czekać na efekty z byt długo
Dla ekipy LzB ( szkoda że bez jumka ) :beer: i dla obrońcy napojów niskokalorycznych -
Strażnik nie wiesz nic na temat okoliczności w jakich doszło do starcia więc lepiej się nie udzielaj. Ragnar nie trzymał floty blisko agresorów - oni się po prostu przenieśli w miejsce gdzie ta flota była fsowana - wystarczyło poczytać komentarze by do tego dotrzeć. To że Ragnar ma talent do robienia starć topowych po przegranej stronie nie ma tu nic do rzeczy. A jak konto zostało przekazane pod opiekę Ragnara zostaw adminom. Jeśli nic nie wyłapali tzn że wszystko bylo zrobione tak jak trzeba - by nikt się doczepił - i to powinno Ci starczyć.
Wracając do meritum - starcie top1 więc nie wypada nie dokonać tutaj wpisu - gratulacje wielkie dla agresorów za pomysł, zgranie i wykonanie całości - spakować taką flotę z zyskiem to naprawdę wyczyn godny mistrzów. Troszkę mnie zdziwił udział lightmana w ekipie złomującej, biorąc pod uwagę fakt że jakiś czas temu LzB jego samego spakowało w rece - no ale ogame jest kosmiczną grą strategiczną i nieraz już takie sytuacje miały miejsce. Gratulacje jeszcze raz - po raz kolejny udowadniacie że wielkość floty nie ma dla was znaczenia - jak ktoś jest waszym celem to prędzej czy później wyląduje na pzcie.
Ragnarowi zostaje życzyć odbudowy - na początek odzyskał sporą część floty z doku, więc ma czym odrabiać i wiem że jeszcze ostatniego słowa tutaj nie powiedział - powodzenia w dalszej grze. Ale teraz musisz się jeszcze bardziej pilnować bo jest na uni kilka flot które robią Cię solo -
Ty strażnik weź się chłopie ogarnij i przestań robić z siebie ... Po cichu zezłomować flotę top1 ?
A co do starcia to wiedziałem po Twoich przyrostach i brakach ST że coś knujesz. Aż mnie naszła chętka na zdjęcie u, nawet Hypek się podjarał i zaczął simować to starcie z udziałem swojej floty Graty dla wszystkich. -
niegrzeczny kotek napisał(a):
Ty strażnik weź się chłopie ogarnij i przestań robić z siebie ... Po cichu zezłomować flotę top1 ?
A co do starcia to wiedziałem po Twoich przyrostach i brakach ST że coś knujesz. Aż mnie naszła chętka na zdjęcie u, nawet Hypek się podjarał i zaczął simować to starcie z udziałem swojej floty Graty dla wszystkich.
Lajt graty bo jest czego . teraz mozna juz puszczać napisy końcowe bo przez najbliższe kilka lat rekord bedzie nie do pobicia no chyba ze kot wyłaczy u a ja naucze się simować .Graty dla agresorów obrońcy nowego w miarę nie drogiego konta do zmarnowania
Prawdziwy Dewiant nie je miodu...Prawdziwy Dewiant żuje pszczoły -
Dejavu napisał(a):
NoName, wszyscy co Cie znają wiedzą że szybciej piszesz niż myślisz ale już naprawdę pora to zmienić.
Co do twojej kolejnej ciekawostki historycznej to wiesz że gdzieś bije tylko nie wiesz w jakim kościele.
Zawsze powtarzam, zapytaj u źródła będziesz wiedział więcej.
Przyszliśmy na u nekkar jako mały lecz silny flotowo sojusz, zastanów się i pomyśl choć raz,
czy potrzebne nam były zmiany takie jak opisujesz.
Nikt nie psuje tego co jest dobre.
I żeby nie przedłużać, jeśli masz jakieś dowody przeciwko TB to chętnie wysłucham
ale osób trzecich które nie były członkami sojuszu a chciały coś ugrać w ogóle mi nie wklejaj bo mnie to nie interesuje.
Jak już przejrzysz te swoje logi i trochę pomyślisz nad tym to oczekuję przeprosin.
bo wiecie że jak wygrzebie te archiwa wyjdziecie na ....
primo rozmowy na gg nie były z osób trzecich tylko od sojusznikow The Best
dwa kolejnym najlepszym dowodem jest to ze napisalem to publicznie na sojuszowym w SDRR chwile po UF
gdzie nie potrzebowalem sie tlumaczyc czemu nie jestem dalej w The Best czy tez czy nie bede kretem bo znalem falena i tamtych graczy z Io
prowadzilem im przez cale Io top 10 mimo ze tam juz nie gralem wpisywalem sie czasem w st na tamtym uni
czasami nawet zamienialem z nimi kilka slow na gg - to widocznie wystarczylo by mi zaufali
to tez napisalem im ta ciekawostke na temat the best nie po to by sie tlumaczyc bo juz bylem przyjety i nie bylo mi to potrzebne tylko jako taka przestroge
zreszta ten sojusz powstal z mrocznym whitem i kims tam jeszcze ale widocznie cos wam nie wypalilo - bo kolejnych graczy nie przybylo
ba nawet uzylem wtedy na sojuszowym podobnych zdan ze w the best jest kilku fajnych ludzi tylko kierownictwo zjebane
a skoro chwile po tym jak mnie mr_eco wywalil dostalem pw chyba od rozrabiaki albo znamka nie pamietam
ze sam jest zaskoczony tym itp itd - wnioski same sie nasuwaja - jedna, dwie osoby w sojuszu robi sobie co chca nie baczac na zdania innych
ty dejavu i mr_eco mieliscie nawet problemy z sumienym dzieleniem zyskow na wylotach GS
o to tez mieliscie spory , sle wiecej gesi to biore wiecej zysku
i praktycznie tylko mr_eco i dejavu popieralo ta polityke mimo ze inni byli za dzieleniem sie fifti fiti i tak tez zawsze robili
najlepsza ironia... dejavu twierdzila ze powino sie dzielic zysk wedlug wielkosci floty
a jak ja ja zabieralem na acs gdzie zazwyczaj byly spore % i zyski mimo ze nie posiadala duzo szybkiej floty i zawsze dostawiala jej o wile mniej
jakos problemow nie mialas w przyjeciu zysku 50/50
mi sie polityka wasza nie podobala i zawsze nie balem sie publicznie w sojuszu wam tego wylozyc
stad stalem sie dla was nie wygodny
tak czy innaczej mimo ze SDRR jast tak naprwade chyba wypalone albo ludzia poprostu juz sie nie chce
to ktos lami czy dostaje zloma placzu wielkiego nie ma ani z strony ofiary ani z strony pozostalych sojusznikow
tego w the best nie ma - a przynajmniej nie bylo
co do mr_eco to ogolnie go nigdy nie lubialem pewnie za to ze mi kiedy pofarmil troche z produkcji stoczni i ogolnie ze byl zadzioryny na forum
mimo to jako tako szacunek do niego mialem
ale stracilem go calkowicie po przystapieniu do The Best gdy poznalem go bardziej
podsumowujac jak wroca mi jakies checi do gry i wy dalej bedziecie na tym uni
chetnie wystwail bym ST w standardowej konfiguracji
ja po lewej wy po prawej a ze kij ma zawsze dwa konce to kto wie moze w koncu to ja bede po tej prawej
Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna
431.493 % -
Loguję się raz na miesiąc, a tu takie kwiatki
1. NoName - nie wiedziałem, że Cię wyrzucono, myślałem że sam odszedłeś.
2. To ja wymyśliłem, by odłączyć się od The Best.
2a za dużo było animozji między mną a resztą sojuszu w związku z zatargami z BTC na uni67
2b Mrocznego bardzo irytowały przekręty i multikonta, mnie zresztą też. My graliśmy czysto, nie interesuje mnie w tym temacie Wasze zdanie, ani to co Wam się wydaje. Po UF jak dostałem konto od Mrocznego (z uni 5), to swoje przekazałem Who I Am, a surowce jakie miałem na tym nowym koncie wysłałem na inne konto Mrocznego (z uni 66). Legalna operacja, żaden z nas nie miał więcej niż 1 konta, surowce poszły z silniejszego konta na słabsze.
3. Who I Am nie przyłapałem nigdy na oszustwie, dlatego go do nas zaprosiłem.
4. Przestało nam się chcieć grać, dlatego nie gramy i nie powiększamy sojuszu.
MrEko, z tym mieleniem ozorem to łatwo wyciągać pochopne wnioski (może miałeś rację co do NoName, nie wiem). Jak ktoś jest dość inteligentny, to potrafi tak rozmawiać z innymi graczami, by wyciągać od nich informacje, samemu tylko sprawiając wrażenie, że powiedziało się również coś istotnego.
Mnie też często osądzano o mielenie ozorem, bo starałem się rozmawiać ze wszystkimi na universum, w którym grałem."Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa..."
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez White Adam ().
-
Starcie kupione czy nie kupione, to mało istotne.
Ważne jest że procent powala i prędko (jeśli w ogóle) nikt go nie pobije i za to należą się atakującym gratulacje -
NoName napisał(a):
najlepszym dowodem tego jest to że głośno tego nie negujecie czy też zaprzeczacie
bo wiecie że jak wygrzebie te archiwa wyjdziecie na ....
primo rozmowy na gg nie były z osób trzecich tylko od sojusznikow The Best
dwa kolejnym najlepszym dowodem jest to ze napisalem to publicznie na sojuszowym w SDRR chwile po UF
gdzie nie potrzebowalem sie tlumaczyc czemu nie jestem dalej w The Best czy tez czy nie bede kretem bo znalem falena i tamtych graczy z Io
prowadzilem im przez cale Io top 10 mimo ze tam juz nie gralem wpisywalem sie czasem w st na tamtym uni
czasami nawet zamienialem z nimi kilka slow na gg - to widocznie wystarczylo by mi zaufali
to tez napisalem im ta ciekawostke na temat the best nie po to by sie tlumaczyc bo juz bylem przyjety i nie bylo mi to potrzebne tylko jako taka przestroge
Jeśli najlepszym dowodem na poparcie twoich słów jest to że napisałeś o tym na sojuszowym SDRR to o czym my mamy rozmawiać.
Zapomniałeś dodać że napisałeś też na forum głównym. To jest dopiero dowód !
Dalszej części twojego postu nie będę komentować bo jest tyle samo warty co cała reszta twoich rewelacji.
Tak więc ja już Ci podziękuję za rozmowę
i do zobaczenia gdzieś tam w odległej galaktyceŁączny % w ST
u20 - 42 ST - 103.266,63 %
u67 - 30 ST - 202.268,71 %
Nekkar - 3 ST - 9058,3 % off
-
Takie Starcie to obowiązek żeby Tu być .
Gratulacja za TOP 1 ACS . Nekkar.
Rangerowi - , dzięki Dokowi Kosmicznemu , masz nadal czym latać
Już pallo tu dużo mądrych słów , wiec ja tylko tak skromnie nie narażając się nikomu
I latamy dalej
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez czarny ksiaze ().
-
Jak czytam coniektóre posty to śmiać mi się chce...Z tematu top1 acs zrobiliście spowiednik... noname mnie nie lubił bo go wyrzuciłem, white sie nie puszował, Dejavu zbierała zyski z bitew ( ja z resztą też) + ja jestem gorszy od Putina xD
Manipulatorem jesteś niezłym, wiec nawet nie chce mi się tłumaczyć bo niby komu? Nigdy nie dzieliłem zysku z farmienia jedynie z PZ. Tyle. Podobno to teraz dozwolone ale ja starej daty jestem... i na szczęscie nie gram
Graty jeszcze raz zebrania sie i chęci do tego.
Pokonanem szybkiego rewanżu
eot -
Lesniki, Dejavu, NoName i inne gady, zamiast sie spierac w ST o to: kto? z kim? i dlaczego?, a nawet po co i kiedy?, zamiesccie watek Wojenny i wyjasnijcie tam sobie w uczciwie walce. Jak za malo chetnych na wojaczke, to dobrac sobie po sojuszu, czy nawet dwoch do pomocy i przynajmniej temat braku checi na gre zniknie, bo nawet ostatnie lajzy, ktorym szkoda cyferek i slecza non stop na urlopie z obawy przez zlomem, zejda z niego pewnie chociaz na moment. Wszyscy pro elo mastah playerzy w co drugim poscie, a 90% czasu spedzone na urlopie, a prawda jest taka, ze czy mroczny czy fallen czy inni z topki, jakby mieli grac jak reszta uni to w reckach by pokonczyli jak ragnar. Malo kto ma czas na ta gierke, ale przez takie podejscie, gdzie majty pelne bo strace kilka obrazkow, uni zamienia sie w cmentarzysko. I sami sobie jestescie winni bo mielecie ozorem do oporu, a co jeden to mistrz urlopu po prostu.
-
% Powala ,ale nie ma co się dziwić jak pada Top 1 Uni , fajna kombinacja z przenosinami ,anty daje możliwości ,tak jak doki do dalszej zabawy po takiej stracie , cwaniakować w każdym razie nik tu nie powinien , jakim kto jest kozakiem , możliwości finansowe teraz się tu liczą .
Ragnarowi SzO choć Ci się należało (Ty wiesz za co )
Atakierom graty ,choć nie podoba Mi się że niema tu żadnego opisu akcji ,jak by nie patrzeć to Top 1 Uni i należało by to zrobić ,a po drugie część postów pewnie by zniknęło po opisie .
Gratuluję co po niektórym wyobraźni ,co do wydania 2.5k zika i zrobić ustawkę za anty łał piękny pomysł by był ,aż żal Mi niektórych ludzi z ich tokiem myślenia .
A co do zaśmiecania komuś Top 1 ACS ,idźcie się żalić Rydzykowi .
I jeszcze jedno , buraku (bo tak można nazwać kogoś kto wpisuje tu swoje żale) a mianowicie chodzi mi o gostka który opisał tu sytuację zakupienia konta , jak ktoś z tobą rozmawia prywatnie ,to to zostaje prywatnie ,nazwał bym Cię k.. z wolności , ale nawet to było by łagodne dla Ciebie , jak byś dostał propozycję kupna za 500 zika konto top 1 ,to byś już na nim cicho siedział ,a jak cię nie było stać ,to żal ci dupkę ścisnęło i wskoczyłeś to opisać na forum ,co za gnidą trzeba być ,żeby tak się zachować ,idź z tond patałachu ,takich ludzi nie nawidzę najbardziej .
Sorki że zaśmieciłem też trochę wasz wątek ,ale takich gnid jak ta osoba ,po prostu nie trawię . -
pora naskrobac ostatni post
zasmiecanie jak zasmiecanie forum jest miejscem gdzie wyraza sie jakies opinie daje informacje itp itd
czy sie myle ?
- jak by bylo innaczej to nie bylo by forum..
co do tego typu starc.. starcie samo w sobie tak duze bylo by nudne jak i tematy w nim zawarte szczegolnie te gdy nie ma ani opisu ani zatargow miedzy stronami starcia
moze i faktycznie duzooo pisze albo za duzo.. ale przynajmniej dzieki temu mozna poczytac ciekawe rzeczy , posmiac sie czasemi i poklocic - w koncu to tylko forum
wyzywam kogos ? - nie ma sensu i szkoda jezyka bo i co mi to da..
jesli chodzi o rufusa bo zapewne mnie sie to tyczy tylko brak mu widocznie odwagi do uzycia nickow
prosze cie nie zanizaj poziomu...
jesli chodzi o kupno konta 2000 zl pracujac od kilku lat za granica uwierz mi ze to jest bardzo nie wielki wydatek
to jak wydac 400zl za top 1
tak czy innaczej szczerze to nie cena konta byla istotna bo pewnie jak bym byl aktywniejszy to bym je kupil
mialem rozdarcie wewnetrzne miedzy zlomowaniem tego konta albo jego zakupu
zakup posiadanie tak duzego konta dalo by mi o wiele wieksze mozliwosci , wieksze mozliwosci czerpania satysfakcji z gry
a uwierz mi ze umial bym zrobic z tym kontem pozytek z taka wiedza jaka posiadam na temat OG
druga strona medalu byla chec zezlomowania tego konta , wydawalo mi sie to dosyc ciekawe
przy takich starciach zawsze duzo sie dzieje
mimo to los sprawil ze jakos zapominalem o ogame na dlugie miesiace to i tak naprawde ani nie przejelem konta ani go nie sprobowalem go zezlomowac
mimo ze mialem z 3 szanse na to
ba jest to i nawet bardzo proste w wykonaniu wbic komus w us duza sila militarna na powrocie tak duzej ilosci gesi jakie te konto posiadalo
a sila militarna byla jak by nie patrzec falen ivan guly i kubus posiadaly jedne z najwiekszych flot na tym uni
stad troche zaluje czy zazdroszcze LzB bo zabrali mi mozliwosc dobrej zabawy
ale pretensji do nich nie moge miec tylko do samego siebie ze przekldalem polowanie i przekladalem i nawet nie sprobowalem
podsumowujac mysle ze starczy koloryzowania tego starcia
standardowo temat ozywilem wiec do uslyszenia w kolejnych
Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna
431.493 % -
Otóż się mylisz NoName , chodziło mi o post (Straznik_OG) i nie boję się pisać ników ,myślałem że o tym wiesz ,po za tym wpisuję je poprawnie ,, to już się czepię Ciebie , nie mam nika rafusa Ale to już pewnie masz syndrom NoName ,że każdy się Ciebie czepia i pisze O i do Ciebie
-
I pomyśleć że Light miał sie już nie odbudowywać
Brawo ekipie za piękne rw... myślę że na długo zapisze się w histori og
Light miło Cie widzieć po dobrej stronie mocy
Obrońcy SzO bo jak już wspomniano DOK daje niezłe możliwościSojusz: [SCS] - StarCraft Soldiers
Universum: Wezn
-
uno.
Uff, coś z tego całego zawiłego bełkotu rozkminiłem i akcja była z tych imponujących i logistycznie bardzo skomplikowanych. Sama ilosc recków potrzebnych to juz wyzwanie.
LzB to LzB , i już dawno napisałem, że to jedyna siła, która rozmontuje to uniwersum.
Co do Lajta, to swego czasu poznałem go troche więc czapki z głów padalce, to gracz o ogromnej wiedzy i umiejętnościach w grze.
w związku z tym gratulacje sie Wam należą agresorzy, a zwłaszcza Agresorko , piękny wynik.
due
Ragnar.
Jaki jest to ludzie wiedzą. Fajny kolega, ja go takim znam.
Nie będę analizował, ani oceniał go. Myślę,ze jak każdy gra dla frajdy.
Nie mówię, że tak było, ale jeśli ktoś kupuje konto by pograć , to co z tego? W tej grze już się wszystko kupuje, więc dlaczego nie całe konto.Ludzie wydają kasę na złote tłumniki do cinqecento, na bambusowe futerały na wędki, na 120 parę butów, to niech ktoś sobie wyda na konto ogame jak lubi. Gorsze od kupowania na pewno są Multikonta, takie jest moje zdanie od zawsze.
Jego sprawa jak gra, na pewno nie lubi wtapiać, ale chce mu się grać.
Wielu ludzi powinno być mu wdzięcznym,ze umożliwia im takie akcje i powinni się modlić , by grał dalej.
Nie pisze tego z żadnym sarkazmem, to logiczne co napisałem.
Legia, powodzenia Ci życzę brachu, rób to co lubisz i może odezwij się kiedyś do kolegi.
tre
trJeśli chodzi o sprawy wewnętrzne sojuszy, rozstania, polityki, pretensje.
Kij Wam w oko.
Takie życie.
Ludzie to ludzie.
SZkoda zdrowia
świata nie zmienicie
i jeszcze kilka innych banałów.
Każdy pakuje się do jakiegoś sojuszu czy zwiążku/ moze byc małżeński /
Każdy wie,ze tam gdzie jest więcej niż jeden człowiek, to prędzej czy później będzie różnica zdań. Tylko od nas zależy jak podejdziemy do skutków takich konfliktów.
To,że się pamięta o nich to dobrze, dobrze jest tez z nich wyciagać wnioski, lecz nie koniecznie nienawidzić do końca zycia tej drugiej strony.
Takie forum, to rodzaj terapii, więc niech każdy śmiało wylewa tu swoje żale, choćby nie na temat. W razie czego przyjdzie moderator w randze psychologa, najwyżej poczyści co zbedne.
Quatro
Mega starcie na wypasie
wszystkim przyjemności życzę
Z emerytury pozdrawiam
janczar
-
i znów nasuwa mi się tylko jedno co do aleks
do Szymka i jego bycia w tej grze to zaś tylko i wyłącznie:
w sumie piosenki wydaje mi się opisują wszystko
dalszej odbudowy patol i top 1 solo world OG.
EDIT w odniesieniu do bzdur NoName.
jakoś wydaje mi się , że nie co skoloryzowałeś o swoich umiejętnościach w grze.
Mając je na wyższym poziomie jak przeciętny gracz to nie musiałbyś myśleć o kupnie konta top1.
flotkę jakąś masz więc wykorzystaj te umiejętności i powiększ obecną.
Kupno top1 konta jest pójściem jedynie na skróty. ale co ja mogę wiedzieć.
Wszak schowanie się za mocnymi flotami i krzyczenie to nie umiejętności.
Sprzeczać się możemy, wykłócać i przebijać kto mógł kupić to konto.
Jeśli Ragnar je kupił to jest jedynym który sobie pozwolił na to.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez asesor*SaTaN*M.A. ().
-
Ja to chyba mam pecha... Za każdym razem jak robicie trzęsienie ziemi, a właściwie kosmosu, to ja nie mam czasu.
Ktoś tu wyżej napisał gratulacje, bo kilku dorosłych ludzi znalazło na "to" czas. Zgadzam się, mógłbym byc na miejscu lajta. no ale może i lepiej, że to on poleciał, więcej z tego pożytku będzie.
Jak to się mówi, do trzech razy sztuka, tak więc jak LzB znów będzie chciało sprzedać komuś konkretnego gonga, to z moim udziałem. Nie wiem tylko kogo można by teraz trzepnąć jak większość na urlopach xD.
Wielkie graty ekipie złomującej, jak dla mnie, to i tak długo trzeba było na to czekać.
Szkoda, że topowe floty na urlopach, miała byś szefowa szybszą drogę do tronu. -
śpieszmy się złomować pyskaczy ..tak szybko urlopy zapuszczają a może to inaczej leciało
Dnia 29-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor aleks [LzB]
Obrońca NoName [SDRR]
Sonda szpiegowska 4.888
Mały transporter 15.452 ( -748 )
Krążownik 5.000 ( -0 )
Agresor stracił łącznie 2.992.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 74.188.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 11.488.800 metalu i 11.185.200 kryształu.
Agresor przejął łącznie 80.803.868 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Podsumowanie agresor
Metal: 10.585.631
Kryształ: 13.574.245
Deuter: 76.334.092
agresor zyskał łącznie 100.493.968 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -37.392.831
Kryształ: -39.664.945
Deuter: -77.934.092
obrońca stracił łącznie 154.991.868 jednostek.