Pięknie wam t o wyszło Lajt
Zawsze miałeś smykałkę do kompletowania składu na Andro i tutaj widzę potrafisz dokoptować zespół na grubsze ST
Oby więcej podobnych starć, bo to teraz rzadkość.
Dla całego zespołu i latać dalej

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
niegrzeczny kotek napisał(a):
Ty strażnik weź się chłopie ogarnij i przestań robić z siebie ... Po cichu zezłomować flotę top1 ?
A co do starcia to wiedziałem po Twoich przyrostach i brakach ST że coś knujesz. Aż mnie naszła chętka na zdjęcie u, nawet Hypek się podjarał i zaczął simować to starcie z udziałem swojej flotyGraty dla wszystkich.
Dejavu napisał(a):
NoName, wszyscy co Cie znają wiedzą że szybciej piszesz niż myślisz ale już naprawdę pora to zmienić.
Co do twojej kolejnej ciekawostki historycznej to wiesz że gdzieś bije tylko nie wiesz w jakim kościele.
Zawsze powtarzam, zapytaj u źródła będziesz wiedział więcej.
Przyszliśmy na u nekkar jako mały lecz silny flotowo sojusz, zastanów się i pomyśl choć raz,
czy potrzebne nam były zmiany takie jak opisujesz.
Nikt nie psuje tego co jest dobre.
I żeby nie przedłużać, jeśli masz jakieś dowody przeciwko TB to chętnie wysłucham
ale osób trzecich które nie były członkami sojuszu a chciały coś ugrać w ogóle mi nie wklejaj bo mnie to nie interesuje.
Jak już przejrzysz te swoje logi i trochę pomyślisz nad tym to oczekuję przeprosin.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez White Adam ().
NoName napisał(a):
najlepszym dowodem tego jest to że głośno tego nie negujecie czy też zaprzeczacie
bo wiecie że jak wygrzebie te archiwa wyjdziecie na ....
primo rozmowy na gg nie były z osób trzecich tylko od sojusznikow The Best
dwa kolejnym najlepszym dowodem jest to ze napisalem to publicznie na sojuszowym w SDRR chwile po UF
gdzie nie potrzebowalem sie tlumaczyc czemu nie jestem dalej w The Best czy tez czy nie bede kretem bo znalem falena i tamtych graczy z Io
prowadzilem im przez cale Io top 10 mimo ze tam juz nie gralem wpisywalem sie czasem w st na tamtym uni
czasami nawet zamienialem z nimi kilka slow na gg - to widocznie wystarczylo by mi zaufali
to tez napisalem im ta ciekawostke na temat the best nie po to by sie tlumaczyc bo juz bylem przyjety i nie bylo mi to potrzebne tylko jako taka przestroge
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez czarny ksiaze ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez asesor*SaTaN*M.A. ().
18.12.2015 Kasia321SolarSun04.05.2043 23:21:41Multi [III) + Push
Pozdrowienia dla całego B S i Solara, który świetnie wkomponował się w uni i sojusz