no w dupe znowu zniknoł mi avatar co wy z nimi robicie!!! jak czegoś nie umiecie zrobić porządnie to się nie bierzcie za to !!! ile razy mam go jeszcze dodawać ??
Ogłoszenie Błędy w WBB4.1
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ratownik999 napisał(a):
no w dupe znowu zniknoł mi avatar co wy z nimi robicie!!! jak czegoś nie umiecie zrobić porządnie to się nie bierzcie za to !!! ile razy mam go jeszcze dodawać ??
Myślę, że nikt nie spodziewał się kasacji avków, bo inaczej team by o tym poinformował. Nie ma co wyżywać się na naszej Administracji skoro za takie działania odpowiada GF.
Wszystkie avatary zostały usunięte, jeżeli ktoś ma problem ze znalezieniem swojego polecam google : swój nick ogame i pojawia się bez problemu. -
Ruda napisał(a):
Myślę, że nikt nie spodziewał się kasacji avków, bo inaczej team by o tym poinformował. Nie ma co wyżywać się na naszej Administracji skoro za takie działania odpowiada GF.
Wszystkie avatary zostały usunięte, jeżeli ktoś ma problem ze znalezieniem swojego polecam google : swój nick ogame i pojawia się bez problemu.
-
Widocznie coś było zmieniane w ustawieniach avatarów skoro wszystkie poszły do kosza.
-
1 - lagi, lagi i jeszcze raz lagi, ale to tylko pro forma
2 - rangi i ich zmiany, da się coś z tym zrobić?
3 - robienie double post przez system, który nie łapie, że coś jest już dodaneHowever strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
hmmm a czemu mam rangę NOWICJUSZ? Bo teraz to zauważyłam a miałam przecież już jakąś z tych czerwonych
EDIT: dodałam posta tegoż właśnie i widzę że mam rangę ORIGIN WIKI - ale że jak i dlaczego
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
to forum chyba mnie nie lubi najpierw co chwila znika avatar a teraz jeszcze forumowa ranga
-
Już wcześniej pisano, że Team stara się uporać z bałaganem rang.
-
możliwe ale nie wszystkim sie zmieniają
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Z lagami poki co nie da sie nic zrobic. Zostały poczynione pewne czystki ale nie zmienilo sie zbytnio zachowanie forum.
Z rangami nadal walczymy. Niektorym wyświetlają sie dobre, innym zaś złe. Forum 'samo' przydziela roznym użytkownikom dziwne rangi Pracujemy nad naprawa tego. Prosze wiec co chwile nie zglaszac tego problemu.
Jak sie komus trafi double post przez zlagowane forum to prosze po prostu zglosic tego posta do usunięcia
Poki co udalo nam sie naprawić przeszukiwanie forum, a w profilach można zobaczyc swoje stare posty.
PozdrawiamJestem i mnie nie ma ^^ -
1 - jest jakiś sposób na zmianę nicka? Powinienem mieć szary ex-team
2 - wie ktoś co to są te punkty i jak są liczone?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Draken napisał(a):
1 - jest jakiś sposób na zmianę nicka? Powinienem mieć szary ex-team
Nie wiem.
Draken napisał(a):
2 - wie ktoś co to są te punkty i jak są liczone?
Ale ten licznik coś nie działa -
kasai napisał(a):
Z rangami nadal walczymy. Niektorym wyświetlają sie dobre, innym zaś złe. Forum 'samo' przydziela roznym użytkownikom dziwne rangi Pracujemy nad naprawa tego. Prosze wiec co chwile nie zglaszac tego problemu.
-
Mała sugestia bardziej niż problem, osoby związane z S&D strasznie ciężko wyłapać z tłumu normalnych użytkowników. Może zamiast tego niebieskiego jakiś inny kolor?
Poza tym jak zwykle trochę gołych fragmentów kodu i więcej grzechów nie stwierdzono.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Ratownik999 napisał(a):
kasai napisał(a):
Jestem i mnie nie ma ^^ -
Co z sygnami? Chyba limit znaków się zmniejszył bo nie mogę edytować swojej.
-
Ruda, też mam ten problem. Każda próba edycji sygnaturki i od razu dostaje info o przekroczeniu ilości znaków.
"W takim razie będzie zemsta za to, że muszę zainwestować nie w to co chcę"
"Siema, jak się gra zdjąłem urlop,
Spokojnie, same skany."
..........Powiedziała farma do farmy.
-
Limit zwiększono do 1k, ale też mnie to nie ratuje
-
pozostaje zmniejszyć sygnature. Więcej znaków nie będzie przyznane.Jestem i mnie nie ma ^^
-
Czy aby przypadkiem problem z tańcami rangami nie wynika z tego, że system je liczy według punktów?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Tak. Tylko forum 'nie chce' przeliczyc punktow i nadac poprawnych rangJestem i mnie nie ma ^^
-
WOŚP nie powinien mieć żółtego nicku na forum?
-
Wyjaśni ktoś co się dzieje z system liczenia punktów?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Fragment tekstu po niemiecku - Keine weiteren DislikesHowever strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Moje forum wygląda jakby dziecko z autyzmem rozmazało gówno na ścianie, jak to naprawić?
Also, jakiś bug się stał i usunęło wszystkie posty do 2016, warto to przywrócić, bo nic innego ciekawego tu nie maOstatni Mohikanin 319.
29 stycznia 2009 - 29 stycznia 2016
Semper
invicta -
Było ogłoszenie o tym, że posty poszły w większości na śmietnik gdyż forum lagowało i nie jestem jakoś specjalnie tym zaskoczony. To forum istnieje jakieś 10 lat i przez ten czas naprodukowało się sporo postów.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Całą tę grę mogli na śmietnik wyrzucić, ale posty z 319 było mi zostawićOstatni Mohikanin 319.
29 stycznia 2009 - 29 stycznia 2016
Semper
invicta -
Jestem nowym użytkownikiem forum. Podczas tworzenia konta dwukrotnie pojawiał się błąd:
"Content encoding error"
- W momencie utworzenia konta
- W momencie akceptacji kodu aktywującego
- W momencie utworzenia konta
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0