Napisano ogłoszenie że w czwartek będzie nowa wersja i nowość: grawitacja kwantowa. Co to takiego ? Nigdzie nic nie można znaleźć.
Top1 Nusakan, Top1 EKO Nusakan
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
"NoMoreAngel" napisał(a):
Answer is simple: Find it out We (the team) won't tell you
"NoMoreAngel" napisał(a):
*Lass dich überraschen Melodie summ* Dazu wird nichts weiter gesagt von Teamlerseite aus.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mastal ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Unreal6 ().
Kopik napisał(a):
A ja już rozkminiłem o co chodzi Gra to potwierdza
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Kippei ().
kmlody84 napisał(a):
Szansa na zniszczenie moona już teraz jest za duża. Powinny być budynki/badania zmniejszające tą możliwość. Nie po to się tyle surowca inwestuje w kolejne poziomy stacji i falangi, zeby potem ktos sobie wsadzil w uklad lotke za anty i zdal moona przez noc.
Post był edytowany 8 razy, ostatnio przez Kippei ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez john malkowitz007: uzupelnienie wypowiedzi ().
kmlody84 napisał(a):
Gdyby nie to, że większość graczy do zdejmowania moonów używa multikont i koszty (surowca) są nieistotne, to bym się zgodził że szanse są wyrównane. Ale to już temat na inną dyskusję, więc nie drążmy.
Nie zgodzę się, że moona najczęściej siada za 3 razem, bo robiłem już setki prób moonowych w tej grze i najczęściej są próby 5-7 (zdarzają się 1-2, ale bywają też za 23 razem). Więc nie powiedziałbym, że koszt zrobienia moona jest niewielki, bo to zależy na jakim etapie gry i na jakim uni.
A te 1-2% dodatkowe (jeśli to nie błąd), to rzeczywiście jest śmieszne i nie wiem czemu ma służyć. Ale gdyby to miało np dochodzić do tych 40% ZAMIAST eventu, to by było ciekawiej przynajmniej. Pod warunkiem, że nikt by nie wiedział kiedy dokładnie te szanse rosną.
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Kippei ().
DarthMario. napisał(a):
Dają i energie na moonie i na planecie równocześnie
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ASti ().
ASti napisał(a):
Oto co OGame wrzuciło na profil na FB.
Tak jak już było wiadomo, chodzi o cykl księżyca. Natomiast brakuje konkretnego wyjaśnienia mechaniki. Ciekawi mnie też to 5 i 10% poniżej schematu.
A tu podrzucam stronkę z kalendarzem faz księżyca, jakby ktoś chciał sprawdzić kiedy można coś testować.
kalbi.pl/kalendarz-faz-ksiezyca
Art napisał(a):
Ok, nie mogę zbytnio rozwinąć tego opisu, bo ma on związek z nową funkcjonalnością, która wkrótce trafi do gry.
Proszę o cierpliwość, wszystko stanie się dla Was jasne.
Na Waszym miejscu poczytałbym nieco o fazach księżyca na wikipedii
ps. nie chodzi tu o grawitony :x
6 gości