wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• hehe, gratki Chłopaki
    po dwóch latach kompletnego odwyku od gry i forum fajnie obejrzeć takie RW
    bądź co bądź na wytrawnym graczu - pamiętam jeszcze Maćka2 z u3 z TA gdzie z Alfem33, Matiqiem, Trzmielem i wieloma innymi tłukli kogo się dało :D

fajnie zobaczyć, że jesteście nadal w formie

fajnie zobaczyć, że moje konto jeszcze jakoś żyje ;P

fajnie zobaczyć również, iż u Pana powyżej nic się nie zmieniło i nadal jest znany jedynie z tego, że nie jest znany, ewentualnie z idiotycznych postów :]
    aby nie robić bałaganu dodam jedynie, coby się nie wysilał z odpowiedzią bo pewnie zerknę tu zaś za rok :)

dla Was chłopaki raz jeszcze gratki i pilnować się dobrze, bo Poziomek z Selenką i resztą ekipy już pewnie obmyślają zemstę =)
    a mojemu imiennikowi szybkiej odbudowy, jeśli takowa ma być :)

btw pomijając kwestie JAK to nie ma to tamto - ARO - stworzyłeś potwora 0_0 :O
    widzimy się w czerwcu? ;>
    "Usiądź, opowiem Ci jak bardzo Cię zranię..."

E.F.A. zawsze w sercu!
  • Taaaaaaaa gratki ładna flotka padła hehe i to PN ,który złoma nie dostawał bo nie byłó flot by zdjać koalkę))
    a tu są ,a pisałem ,że koalka zostawia flotki hihi jest chyba 3 graczy co dobrze pilnuje floty reszta robi błędy hehe ))
    ale obrońcy SZo spoko koleś z niego
  • Gratulacje Panowie, piekny "lisc" na otrzezwienie dla Koalki. Co poniektorzy zatracili juz kontakt z realiami w tej grze wieszczac armageddony, kleski egipskie i totalne zniszczenie przez P_N wszystkiego dookola, wiec dobrze sie stalo, ze zostali sprowadzeni na ziemie... Nie ukrywam, ze czekam na poprawke, bo w rewanz ze strony P_N to nie wierze, no chyba ze ktorys z Was zapije tak, ze ze 4 dni na konto nie wejdzie, to moze... No i mam nadzieje ze AMD w koncu sie przebudzi, przydaloby sie aby T1 wrocil na swoje prawowite konto, a i len bryk przypomnial sobie stare czasy.
    10/10 - chociazby z tego powodu ze ARO sie nie spuszowal :E
  • Gratulacje dla ekipy sprzątającej, bardzo przyjemnie się ogląda to starcie :)

Tyle gąsek to chyba jeszcze na speedx1 nie padło ^^

Jak widać na załączonym obrazku - nie ma flot nie do zezłomowania tym bardziej, że agresorów było trzech.

Ciekawe czy będzie jakaś riposta ze strony koalicji - póki co punkt dla u68 :E

SZO dla obrońcy - konto ma spory potencjał a i sojusz pewnie pomoże jak chęci do gry będą a sprawcom tego STarcia zapchania stoczni :P
    Mi_Hau
  • CRIS* napisał(a):

^obserwator^ napisał(a):

Mr. ARO napisał(a):

- moją Ogamową miłość Ciap

wiedzialem ze cos jest na rzeczy :D wielu podchodzilo, ale tobie sie udalo :] gratulacje?

kiedy ślub?
    :D

O_O Obs ty ze swoim temperamentem sie nie kwalifikujesz na takie imprezy O_O O_O

co ty mozesz wiedziec o moim temperamencie trollu forumowy :D i od kiedy to niby jestesmy na "ty" ?(

piekne starcie, procent kosmiczny zysk znakomity :]
    PB: SOLO: 14405% ACS: TOP1 U55: 21370%

*ku pamieci Mameja z u55 ]:-D

NAJLEPSZE EKO???... TWOI SĄSIEDZI :D

I SEE YOU MAN...
  • Ładnie zadymiło po tym starciu :D Fajnie widać starą ekipę z u68 w takich starciach, aczkolwiek skład na pierwszy rzut oka przedziwny, biorąc stare zażyłości pod uwagę :D

Nie mniej jednak starcie ogromne i kozackie, za co piękne gratulacje i życzę miłego przetapiania na kolejne lataje :) z tego frajda największa, więc nie bawcie się w kopalnie :E

Na deser życzę owocnych łowów i kolejnych starć, jednocześnie pozdrawiam z poza ogame'owego świata :)

A Panu ARO dzięki za pozdrowienia 8-)
    Universum 23 --> 68 !

BEST ACS: 79.382% / 63.739% / 59.994%
    BEST SOLO: 40.459% / 25.786% / 22.487%
  • Mr. ARO napisał(a):

Być w takim rodzaju Sojuszu, że gdy Nasza flota się podnosi, Diabeł w Piekle mówi:
    "
    [mniam].., znów lecą ...
    "

Dziękuję Wojtkowi, Mili, CRACOVIA, Gorillaz za lot, w czerwcu Jack D. popłynie w kranach na zlocie ;) no i Zupka Najważniejsze osoby w branży którego też pozdrawiam MAMUT.

Pozdrowienia dla:
    - RasputiN
    - całego sojuszu JACKASS
    - 3 X
    - ScorpA, Borna, M7.. Koparki :) - za wiele cennych rad i wskazówek
    - moją Ogamową miłość Ciap ;)

Lot i cała ta robota to mistrzowski Kunszt Mili i Wojtekreal, ja tu tylko asystowałem z Cracovią ;)

AVE
    ARO !

Witam,

Dziękuję za Pozdrowienia ;]

Tak zajrzałem na forum z nudów, Miło że pamiętasz.
    Ładna flota i ładne RW.
    Gratulacje dla agresorów a dla obrońcy Wszystkiego dobrego.

Poszło PW więc się odezwij :D .
    ludzikinahaju

kto nie pije ten nie Żyje ^^
  • a Wy jeszcze żyjecie ?
    myślałem, ze to już dawno po ostatnim locie na emeryturę :) trumny nie zardzewiały to i może powrócić z umarłych się uda :)

a co do sojuszu z 3 X, to ja przywożę Łychę na zlot, oni dupeczki :) więc jak tu nie tworzyć kółek wzajemnej adoracji :)
    ARO
    u68 --> TOP 1, flota Top 2, eko Top 57, bad Top 17
    u50 --> top 3, eko Top 1 --> OFF
    Top Solo: 15028,28%; 29857,94%; 30825,77%
    Top ACS: 27416,96 %

ARO never DIE

Highway to HELL
  • Wielkie gratulacje !!!
    ST robi mega wrażenie ! floty kosmos .... A Koalicja w reckach ----- to prawdziwy sukces !
    Osobiście do Maćka nic nie mam , więc szo leci.... nadal kwitnie na urlopie bo to strata dla niego ---- bolesna .
    oby więcej takich wielkich sukcesów !

przytarcie nosa Koalicji z UNI jeden tak mocne ... że prawie krew tu widać:)
    Trafili w końcu na godnych przeciwników .
    Gratulacje mega.
    pokonanemu szo mimo wszystko ...
    i dalszego owocnego polowania na floty Koalicji.

oby więcej takich ST.

GRAFF... ST klasa...

P.S napiszcie lepszy opis tego starcia (jest tego warte) ...cyfry wiele mówią , ale nie wszystko.
    czekamy co dalej...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GRAFF ().

• Na pewno starcie z gatunku niecodziennych.
    Co napisać?
    ogromne floty, jak doczytałem zorganizowane na prędce i wyszło mega starcie.
    Maciek to bardziej lubiana osobistości w szeregach koalicji, ale ogame to gra błędów i tak się je wykorzystuje.
    Zasłużone gratulacje dla agresor ów, a pokonanemu życzę dalszej gry.
    w stosunkach koalicja vs u68 0:1, trafiła kosa na kamień.

Swoją drogą to mało tych st tu robicie, na nekkar jakoś więcej się przerabia
  • Gratulacje dla uni 68 (starej gwardii). Jak widać uni 68 ma potencjał, który w pełni wykorzystali. Maćka zapewne zjadła rutyna ale eko ma niezłe więc jeśli będą chęci będzie szybka odbudowa. Jeszcze raz dla całej ekipy wielkie graty :] Pozdrawiam

Mel

uni 24 - Melchiot [ON] top 50
    -------------------------------------------
    uni 26 - Melchiot [OFF] top 60
  • no macie te floty, że ja Cie pier...e /oczywiście mam na myśli ja Cie piernicze ;)/ procent straszny, kilka megaekip złomujących na uni się zebrało, także tylko wypatrywać kolejnych gigantycznych starć, gratulacje dla agresorów i szo dla obrońcy
    X-COM , BTC
    uni 21 - CSM , X-COM