hehe, gratki Chłopaki
po dwóch latach kompletnego odwyku od gry i forum fajnie obejrzeć takie RW
bądź co bądź na wytrawnym graczu - pamiętam jeszcze Maćka2 z u3 z TA gdzie z Alfem33, Matiqiem, Trzmielem i wieloma innymi tłukli kogo się dało
fajnie zobaczyć, że jesteście nadal w formie
fajnie zobaczyć, że moje konto jeszcze jakoś żyje
fajnie zobaczyć również, iż u Pana powyżej nic się nie zmieniło i nadal jest znany jedynie z tego, że nie jest znany, ewentualnie z idiotycznych postów
aby nie robić bałaganu dodam jedynie, coby się nie wysilał z odpowiedzią bo pewnie zerknę tu zaś za rok
dla Was chłopaki raz jeszcze gratki i pilnować się dobrze, bo Poziomek z Selenką i resztą ekipy już pewnie obmyślają zemstę
a mojemu imiennikowi szybkiej odbudowy, jeśli takowa ma być
btw pomijając kwestie JAK to nie ma to tamto - ARO - stworzyłeś potwora
widzimy się w czerwcu?
po dwóch latach kompletnego odwyku od gry i forum fajnie obejrzeć takie RW
bądź co bądź na wytrawnym graczu - pamiętam jeszcze Maćka2 z u3 z TA gdzie z Alfem33, Matiqiem, Trzmielem i wieloma innymi tłukli kogo się dało
fajnie zobaczyć, że jesteście nadal w formie
fajnie zobaczyć, że moje konto jeszcze jakoś żyje
fajnie zobaczyć również, iż u Pana powyżej nic się nie zmieniło i nadal jest znany jedynie z tego, że nie jest znany, ewentualnie z idiotycznych postów
aby nie robić bałaganu dodam jedynie, coby się nie wysilał z odpowiedzią bo pewnie zerknę tu zaś za rok
dla Was chłopaki raz jeszcze gratki i pilnować się dobrze, bo Poziomek z Selenką i resztą ekipy już pewnie obmyślają zemstę
a mojemu imiennikowi szybkiej odbudowy, jeśli takowa ma być
btw pomijając kwestie JAK to nie ma to tamto - ARO - stworzyłeś potwora
widzimy się w czerwcu?
"Usiądź, opowiem Ci jak bardzo Cię zranię..."