I dalej myslicie ze Elite kłamala
Malpiszon [ELIT] vs. Emriel [RMN] ~ 1479.20 % Obrona TOP 1 SOLO Do WOJNY
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Hłehłehłe andzelm weno napisz tu coś fajnego :d ze swojego konta albo małpy... bez różnicy dziwne, że nie dałeś w łapę GO
-
Mówiłem że poleci jak po swoje do własnej kolonii
ANDZELM jesteś wielki!!!!!!!!! -
Czyli rozumiem że obecne top 1 solo się nie liczy i nadal mam realne szanse żeby je pobić w najbliższym czasie?
w dechę
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kanademruu ().
-
Kanademruu napisał(a):
Czyli rozumiem że obecne top 1 solo się nie liczy i nadal mam realne szanse żeby je pobić w najbliższym czasie?
w dechę
wiesz gdzie jutro rano słać flote jakby co
Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko -
Kanademruu z tego co kojarzę, to liczy się %, a nie sposób jego uzyskania, zatem nadal to będzie top1 Chyba, że zrobisz większy %.
Jestem zepsuty? Czy to zepsuty świat?
On mnie naprawi? Czy ja go naprawić mam?
Nikt nie jest święty, wolny od wad.
Wolność zabija, tak samo jak jej brak. -
I temat się całkiem rozjaśnił:)
Graty dla Migotki!
Tylko czy teraz nam gry nie zamkną....
Jak sponsor strategiczny poszedł siedzieć:D
Dla Anzelma....
Tak trzymaj:D
"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"
WINTERPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez AmstelL ().
-
==Who== napisał(a):
GO się pomyliło hahah
GO się pomyliła*
Pytanie tylko, czy te tam 1,5-2k reco na 7g też się liczą jako push -
Ale mamy top 1 ustawek
-
Cytat
17.03.2016 23:07:13 GO Migotka Emriel 24.03.2016 23:07:13 push złomowy(I) od Malpiszon + odsyłka do GO
17.03.2016 23:07:06 GO Migotka Malpiszon 24.03.2016 23:07:06 push złomowy(I) do Emrie
Graty Migotka kolejna [ciach] złapana - tylko czy aby nie powinno byc to kwalifikowane jako Ekstremalny push zlomowy (a co za tym idzie troche dluzszy urlop)? - czy tez nie chcemy aby bananowe dzieciaczki sie obrazily i poszy grac w czolgi ze swoja mamona ?
Moderator Indestructible:
Upominam za obrazę. -
Mnie najbadziej w tym rozwala to odsylka do GO pewnie juz przetopil hahaha ale eko pomoze mu
-
Te kupione na allegro konto powinno dostać perma a nie tydzień....a za taki przekręt Emriel powinien dostać lekko miesiąc. Ten ban to jest chyba tak troche na pokaz żeby się gawiedź uspokoiła i rozruchy nie doszły do skutku
-
Z systemem kar nie ma co dyskutować - jedyneczka to tydzień i tyle, nie ważne jakie ilości wchodzą w grę.
Jeżeli "już przetopił", to GO skasuje mu kopalnie/badanie/statki po przeliczniku 3:2:1 za każdą jednostkę, która została oznakowana jako "push" -
Mnie tylko ciekawi jak można być takim kretynem żeby to się wydało u GO...
Rozumiem jak ktoś puhshuje top 100 kontem top 500 ale takie coś to już by wypadało dograć.
Chyba,że dostał bana z uwagi na ilość zgłoszeń bo jak pewnie większość wie tak dość często się dzieje a "GO" jak zapyta go o dowodu to mu napisze,że nie ujawniają metod pracy...
Co prawda ten ban to też śmiech bo tydzień nie pogra wpakuje 500pln i wraca do gry.
Mając na uwadze fakt,że pewnie lata na zmywaku gdzieś w UK to dla niego 2 dniówki i z uśmiechem na twarzy wykona zlecenie przelewu.- Pojednanie istnieje tylko na cmentarzach.
- Uni 1 top 20 OFF
- Antares top 30 ON
- Virgo STANNIS BARATHEON ON ...
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez STANNIS BARATHEON ().
- Pojednanie istnieje tylko na cmentarzach.
-
Gdzie tam perma Aceto, tak na dobra sprawe GO dajac tego bana i mając dowody na to ,że to zwykły push,
powinno przy okazji wbic obydwu kontom perma, ale tak sie nie stanie a wiesz czemu ??
Bo są takie czasy ,a nie inne , gameforge sie wycwanił i stwierdził, ze lepiej dać bana na tydzień,
to jak łeb wróci z pręgierza, to zaraz zamówi ze 3k anty co by sie odbudowac , skoro mu 7paczek na konto szkoda nie było
Inaczej pisząc - gameforge liczy na kieszenie bez dna
Xalynth [N-A] OFF 99 ST
Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
Izar [N-A] OFF 30 ST
Quaror [N-A] OFF 68 ST
Dorado [TOR] ON 48 ST -
A ja myślę że nowe uni właśnie otwierają to Andzelika zacznie tam grać bo eko 4x to akurat złotówy pójda w eko bo tu po tygodniu nie będzie miał czego szukać.PONAD 400 ST ogame.pl
PONAD 150 HoF ogame.org
.LK. Forever
"W życiu nie ma nic gorszego niż przeciętność"
-
Od razu widać było że to gruby wałek a tłumaczenia Andżejka vel Małpiszona pochodzące od jednej i tej samej osoby. Szkoda tylko że teraz kasa gra a nie zasady bo kiedyś nasz "mistrz" i oszust zarazem oczywiście jedno i drugie konto miałby z banami już nie do zdjęcia. Teraz tydzień posiedzi na banie i zaraz wróci do wałków. Szybciutko powróci na swoje miejsca w statkach i do stylu gry. Tyle tylko że teraz nawet jak uczciwie by mu się coś udało to i tak wszyscy będziemy pamiętać co robił wcześniej i raczej na tym uni poklasku już nie otrzyma.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez wronek6 ().
-
Aż wszedłem z ciekawości, zobaczyć co na starych śmieciach a tu moje piękne konto puszczone z dymem... Chociaż jedna lama na uni mniej. Brawo dla adminów!
-
Push czy nie push to ja nie wiem przy dużych st często są podejrzenia o takie zagrywki nie zawsze prawdziwe
ale i nie raz trafione.
Natomiast to co wiem to według mojej subiektywnej oceny jest to najbrzydsze St top 1 jakie widziałem
kiedykolwiek:lm:Gdybym mówił językami ludzi i aniołów a floty bym nie miał nic bym nie zyskał...:ow: -
Az mi teskno za czasami bez anty
Atakierowi SzO A Obroncy Gratki mimo wszystko -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości