haha grubo lamki za kase pocisli
szkoda mi tylko moda bo jak bedzie czytal te perelki to sie za glowe zlapie
zreszta co tu duzo mowic ktos musi utrzymywac te gre

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Joint Badura ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez BSR ().
sadelko napisał(a):
Niema Czego gratulować ani Obrońcy Ani agresorowi
Ale utarcie nosa Elite niezła sprawa
Wszyscy grają na anty jedni wydają tysiące inni 20zł na komandora gra na to pozwala bez niej niemielibyśmy już ogame
Pozdrawiam
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Boski_Alvaro ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Małpiszon ().
Małpiszon napisał(a):
Widzę że niezły temat burza się zrobił. Tak tak to na peno pisze Emriel. Mam tylko 2 rzeczy do powiedzenia:
1. To sojusz Elite na gg doradził mi żebym atakował o czym oczywiście nie wspomną, a zaraz po złomie zamiast pomóc to wykopali z soja.
2. Pierwsze słowa na gg do mnie powiedzieli to było że oni nie mają nic do kupowania kont, ba nawet sami chcieli się zrzucić i puszówkę z tego zrobić.
A jak tacy mądrzy po fakcie to czemu nikt nie dał mi rad przed atakiem tylko "leć wszystkim co masz".
A sami po kilka kont prowadzą i do innych sojuszy nimi wchodzą żeby widzieć kto jest dostępny i wielkie ST walą bo wiedzą czy ktoś jest aktywny czy nie.
Indestructible napisał(a):
Temat przeczyszczony. Proszę przestrzegać Regulaminów.
Pozdrawia,
Tygrys
Darkstorm^ napisał(a):
Błąd w temacie jest, literki nie ma jednej w tagu sojka agresora. Ale to tak na marginesie.
Gratki nie gratki, szo czy nie szo, kogo to obchodzi tak naprawdę w tym starciu.![]()
Na uni zaczyna się robić coraz ciekawiej. Szkoda, że nie widziałem tematu przed przeczyszczeniem.
Ciekawe, za ile dni zostanie procek pobity?
Cios Kaloszem napisał(a):
Jancio nie pisz takich rzeczy bo On zapłacił wiec wymaga.
My tu tylko gramy dlatego ze On za sponsorował ten serwer i basta.
Anriel graty dobicia Małpiszona,szkoda ze nie do wojny ale co tam.......
17.03.2016 23:07:13 GO Migotka Emriel 24.03.2016 23:07:13 push złomowy(I) od Malpiszon + odsyłka do GO
17.03.2016 23:07:06 GO Migotka Malpiszon 24.03.2016 23:07:06 push złomowy(I) do Emriel
1 gość