haha grubo lamki za kase pocisli szkoda mi tylko moda bo jak bedzie czytal te perelki to sie za glowe zlapie zreszta co tu duzo mowic ktos musi utrzymywac te gre
Malpiszon [ELIT] vs. Emriel [RMN] ~ 1479.20 % Obrona TOP 1 SOLO Do WOJNY
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
a czemu bez lmów?
przecie na bunkry głównie lmy...
i swoją drogą konto zerojedynkowego chyba po sprzedaży przeszło do innego soja na jakiś czas? czy się myle?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Joint Badura ().
-
Panowie Andzelm i KONIEC Wasza Pro Forma przy braku Anty jak było za starych czasów Ogejma nie wychodzila by poza osiedlową piaskownice.
Miejcie chociaz odrobine swiadomosci ze istniejecie na tym uni z 2 powodów.........
1.Team pozwala na takie harce.
2.Macie Forsy tyle ze podcieracie sobie tylki a nastepnie kupujecie zas Nia Anty.
Bez odbioru Ogejmowi Oszusci. -
Niema Czego gratulować ani Obrońcy Ani agresorowi
Ale utarcie nosa Elite niezła sprawa
Wszyscy grają na anty jedni wydają tysiące inni 20zł na komandora gra na to pozwala bez niej niemielibyśmy już ogame
Pozdrawiam -
Miałem się nie wypowiadać, ale...
Małpiszon postawił planetę w Twoim us, nie miał tam moona i przeniósł tam flotę. Po wlocie napisał na gg, że skanował 5 sek przed wlotem i że leciał z telefonu więc to już całkowity meksyk. Ok, może był mega leszczem z kasą i popełnił podstawowe błędy( na pewno :D)... podstawiłeś resztę floty i anty obrony (kolejny fakt, że na planecie czekało 15kk mety i 5kk krychy, każdy by to przewidział), a on tego nie ogarnął. Tylko kto zostawia flotę na planecie za 50kk i po co?
Pierwsze z pytań, dlaczego w składzie floty nie ma lm? Które zmniejszyłyby straty o 6kk i dodatkowo zmniejszyły wtopę przy antyobronie.
Moje zasadnicze pytanie. Skoro miałeś go w us i pod falą, to dlaczego nie skontrowałeś jego recków? Które załóżmy, ze puścił Byłoby ok 350%, tj. 35kk sury za free.
Zapewne recki Ci się jeszcze przydadzą.
Ten fakt Cię skreśla! Więc nie kompromituj się. Nie pisz też o kieszonkowych, bo wiele osób tutaj stać na taką grę, tylko te osoby mają trochę oleju w głowie
Edit. Punkt dla Pana pode mną W opisie ST napisałeś, że połakomił się na 30kk sury... ale czym ją miał wywieźć, jak trampków brakło.
Chyba starczy... siedzę i sam nie wierzę co paczęPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez BSR ().
-
Ogarnijcie jedną rzecz....
St dało 110kk zysku.
Jeżeli za takie zyski, na poważnie, ktoś jest w stanie zapłacić kwotę rzędu 750PLN, to nie ma się co spinać, tylko trzeba się pośmiać.
Jeśli to prawda to ja przemyślę, przejście na zawodostwo
Tickety poszły na pewno.
Niestety, jeśli push był profesjonalny, to administracja też nic tu nie poradzi.
Ale spokojnie... Push na ilość surowca, która za 3 miechy będzie jedynie znośnym farmingiem,
to serio nie jest powód, żeby się szczególnie emocjonować"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"
WINTER -
sadelko napisał(a):
Niema Czego gratulować ani Obrońcy Ani agresorowi
Ale utarcie nosa Elite niezła sprawa
Wszyscy grają na anty jedni wydają tysiące inni 20zł na komandora gra na to pozwala bez niej niemielibyśmy już ogame
Pozdrawiam
Gdzie widzisz utartego nosa
po 1 mamy jednego w soju ktory ma miekkie serce i chcial dac szanse nowemu wszyscy byli przeciw ale to tak od tematu
po 2 lot na 7 gale na planete bez moona za ladnych pare kk dexu rzeczywiscie rewelka
po 3 wszyscy na gg pisali nie lec(ktos pytal czy chcial rece pozyczyc oczywiscie ze nie)polecial
po 4 podstawka z moona na planete rzeczywiscie wymaga od agresora mega lamerstwa
po 5 jak skanil to powinien byl widziec antyobrone bo na 1 klik sie nie da 13ldl postawic,musiales to zrobic na 2x
po 6 mozna nie snuc teori spiskowych i wszystko ujac w jednym słowie ''lama'' ale za duzo tych ale.........
po 7 przy poziomie graczy ktorzy tu graja a jest ich tu napewno ze 100 i tak duzo ten złom mu nie da
pozdro obroncy SzO -
Również miałem się nie wpisywać, bo wyszedłem z założenia, że tag u agresora przesłoni komentującym zdrowy rozsądek i jakiekolwiek nasze tłumaczenia będą odebrane za błazenadę :P. Na szczeście myliłem się
Zgodzę się z amstellem z tym, że push na 110kk to tak trochę słabo :). Mi by było szkoda kasy :D. Co innego na 1kkk :D.
A tak na poważnie. Kto bardziej ogarnięty ten widzi jak jest. Jednak nie oszukujmy się Panowie, większość z nas gra już wystarczająco długo by wiedzieć, że jeżeli się nie wyłożyli na jakiejś głupocie to bana na pręgierzu nie zobaczymy.
Tłumaczenie, że 55kk floty tylko stało, jest o tyle słabe, że Małpiszon dyskutował o tym na gg, że Emriel ma więcej floty niż to 55kk. I mimo to poleciał bez lm? Plus argumenty, które już były przytaczane w poprzednich postach.kertoip companyprzekręty to nasza specjalność.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Boski_Alvaro ().
-
Graty dla obrońcy
Atakerowi SzO i większej uwagi poświęconej flocie -
gratki co tu mowic wiecej, przetapiaj te srubki z pod chalpy i spawaj dalej bunkier
Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,
kładąc futerał przy tomach Norwida.
-
Widzę że niezły temat burza się zrobił. Tak tak to na peno pisze Emriel. Mam tylko 2 rzeczy do powiedzenia:
1. To sojusz Elite na gg doradził mi żebym atakował o czym oczywiście nie wspomną, a zaraz po złomie zamiast pomóc to wykopali z soja.
2. Pierwsze słowa na gg, które do mnie powiedzieli to było, że oni nie mają nic do kupowania kont, ba nawet sami chcieli się zrzucić i puszówkę z tego zrobić.
A jak tacy mądrzy po fakcie to czemu nikt nie dał mi rad przed atakiem tylko "leć wszystkim co masz".
A sami po kilka kont prowadzą i do innych sojuszy nimi wchodzą żeby widzieć kto jest dostępny i wielkie ST walą bo wiedzą czy ktoś jest aktywny czy nie.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Małpiszon ().
-
Tak więc Jelita upodliliście się na maxa Internety widzą i nie grzmiąBóg nas nie chce , a diabeł sie nas boi !
-
Małpiszon napisał(a):
Widzę że niezły temat burza się zrobił. Tak tak to na peno pisze Emriel. Mam tylko 2 rzeczy do powiedzenia:
1. To sojusz Elite na gg doradził mi żebym atakował o czym oczywiście nie wspomną, a zaraz po złomie zamiast pomóc to wykopali z soja.
2. Pierwsze słowa na gg do mnie powiedzieli to było że oni nie mają nic do kupowania kont, ba nawet sami chcieli się zrzucić i puszówkę z tego zrobić.
A jak tacy mądrzy po fakcie to czemu nikt nie dał mi rad przed atakiem tylko "leć wszystkim co masz".
A sami po kilka kont prowadzą i do innych sojuszy nimi wchodzą żeby widzieć kto jest dostępny i wielkie ST walą bo wiedzą czy ktoś jest aktywny czy nie.
1.pokazac screena z gg głabie
2,tak powiedzielismy ze nic nie mamy do kupowania i to podtrzymuje jest popyt jest podaz
tylko baranie na gsówke nie puszowke naucz sie rozrozniac słowa
3.pokaz ze to ty i sciagni urlop zaczni grac,pokaz na jakie konta wchodze i jakie to st zrobilem dzieki temu łosiu -
Jakby nie patrzeć %%%% Bardzo ładny STek wszedł więc tylko życzyć szybkiego przetopu a Agresorowi nowego konta albo odbudowy. O anty nic nie pisze bo jest tyle zwolenników jak i przeciwników na to nic się nie poradzi.ST: 11
Best solo:-->2027,17% u37
Best acs:-->9178,6% u37 -
1.Konto sprzedane za 750
2.Zmiana sojuszu na RMN
3.Pomysł agresora/obrońcy (ta sama osoba przecież )
4.Zmiana barw na Elite
5.Zrobienie nowego konta na forum.
6.Kabuuuum.
Żal, żal i jeszcze raz żal. Chociaż przyznam, opłacało się nawet za 750 zł taki push odwalić, patrząc na ceny surowców na allegro Trzeba mieć tupet, żeby takie coś zrobić i jeszcze do wojny Wstydu nie masz kolego -
Jeden głupszy od drugiego nawet gdyby wstawił "ss gg" to by pewnie podniosło głosy o spreparowaniu i ot afera Ogame 2016
To,że konta topowe mają swoje multi to chyba wie każdy a 80% starć top 1 uni... to push
To tu nie jest inaczej,proste jest to że jak ktoś kupuje konto za 750 pln to nie jest idiotą i nie gra pierwszy raz.
Zgłaszanie tego na pewno wiele da bo jak wszyscy "topowi" gracze wiedzą GO są nieomylni i maja wykrywalność jak W11 (przynajmniej 3 sprawy dziennie)
Więc to tylko kwestia czasu aż sprawa będzie jasna....
Patologia.
Starcia oczywiście gratuje pełna profeska przetapiaj i dalej grasuj i zabijaj jak wąglik.- Pojednanie istnieje tylko na cmentarzach.
- Uni 1 top 20 OFF
- Antares top 30 ON
- Virgo STANNIS BARATHEON ON ...
- Pojednanie istnieje tylko na cmentarzach.
-
Ja wam powiem jak to było.On po prostu zachaczył o tą brzoze i liscie mu przykryły widoczność sonda nie miała siły przebicia i już póżniej było za póżno żeby wyciągnąć na drugi krągST: 11
Best solo:-->2027,17% u37
Best acs:-->9178,6% u37 -
brawo brawo brawo piekna obrona
fajnie mu utarłes nosa pewnie byl zdziwiony
myslal ze pewny wlot a tu nagle zlom
zycze ci szybkiego przetopu
agresorowi szoMsciciel -
-
Indestructible napisał(a):
Temat przeczyszczony. Proszę przestrzegać Regulaminów.
Pozdrawia,
Tygrys
Pozwoliłem sobie zacytować.
Cóż... Święte słowa!!! Szkoda, że respektowane na forum bardziej niż w grze
Pomijając fakt zaprezentowanej tu, bezczelnej farsy,
wszystkie konta wystawione na sprzedaż powinny mieć perma i nie ma zmiłuj,
a sprawdzenie autentyczności takiego zgłoszenia, to chyba żaden problemLegen -wait for it- dary
-
Ostatnio leciał na mnie non stop byłem na koncie leciał leciał i wleciał pisałem opóźnił sondą z oddzielnego ataku więc nawet tego nie potrafi..
Na dniach dostał ode mnie złom na 60% ? odgrażał się że już nie mam floty .
Jego styl gry mógł pozwolić na to.
Ale życzę SZO bo nie przerobił na moim ataku anty na recki -
Błąd w temacie jest, literki nie ma jednej w tagu sojka agresora. Ale to tak na marginesie.
Gratki nie gratki, szo czy nie szo, kogo to obchodzi tak naprawdę w tym starciu.
Na uni zaczyna się robić coraz ciekawiej. Szkoda, że nie widziałem tematu przed przeczyszczeniem.
Ciekawe, za ile dni zostanie procek pobity? -
Darkstorm^ napisał(a):
Błąd w temacie jest, literki nie ma jednej w tagu sojka agresora. Ale to tak na marginesie.
Gratki nie gratki, szo czy nie szo, kogo to obchodzi tak naprawdę w tym starciu.
Na uni zaczyna się robić coraz ciekawiej. Szkoda, że nie widziałem tematu przed przeczyszczeniem.
Ciekawe, za ile dni zostanie procek pobity?
a to zalezy od tego kiedy nie odbiore FSa, albo Emriel kupi nowe konto
Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko -
A kolega Emriel dalej się pushuje na Malpiszonie ,
Pewnie specjalnie wjechał mu w układ ze słabą flota pod moona ☺
Do tego na 7 galiA po co sygnaturka?
Uni 34 -
Jancio nie pisz takich rzeczy bo On zapłacił wiec wymaga.
My tu tylko gramy dlatego ze On za sponsorował ten serwer i basta.
Anriel graty dobicia Małpiszona,szkoda ze nie do wojny ale co tam.......;> -
Cios Kaloszem napisał(a):
Jancio nie pisz takich rzeczy bo On zapłacił wiec wymaga.
My tu tylko gramy dlatego ze On za sponsorował ten serwer i basta.
Anriel graty dobicia Małpiszona,szkoda ze nie do wojny ale co tam.......
Gamę force nie dałoby rady z samych reklam
do tego stoi następna partia ze zwiezioną surówką
Ponad 40 kk O_OA po co sygnaturka?
Uni 34 -
Stoi i czeka 40 melonów na Emriela bo nikt nie wleci na czas a jak by nawet chciał MałpiSzczun podniesie flo
Dla GO nawet ewidentne rzeczy podane na tacy są zbyt skomplikowane do podjecia decyzji.
Graty składam już za wczasu Anrielku ty nasz PRO $$$$ -
Ale co was dziwi? Nie od dzis wiadomo że zerojedynkowy kończy tak na każdym uni: Wrzuca anty,złomuje cośtam, a potem sprzedaje konto na push:) Standard:EHYPERION OFF
LIBRA OFF -
17.03.2016 23:07:13 GO Migotka Emriel 24.03.2016 23:07:13 push złomowy(I) od Malpiszon + odsyłka do GO
17.03.2016 23:07:06 GO Migotka Malpiszon 24.03.2016 23:07:06 push złomowy(I) do Emriel
I wszystko jasne.
Pzdr -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0