---Webber--- napisał(a):
Jak tam ogejmerzy? Punkty się zgadzają?![]()
![^^](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/grin.png)
![:D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/biggrin.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
---Webber--- napisał(a):
---Webber--- napisał(a):
Supek napisał(a):
@Piciu - to Ty jeszcze w to grasz??pamiętasz stare czasy ~ 2008-9r?
Webber założyłes tutaj konto czy tylko spamujesz na boardzie?![]()
Ojj widzę że niezła ekipa się zebrała - trzeba chyba założyć konto
Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie pamiętają i życzę powodzenia.
Supek napisał(a):
@Piciu - to Ty jeszcze w to grasz??pamiętasz stare czasy ~ 2008-9r?
Webber założyłes tutaj konto czy tylko spamujesz na boardzie?![]()
Ojj widzę że niezła ekipa się zebrała - trzeba chyba założyć konto
Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie pamiętają i życzę powodzenia.
Lannister napisał(a):
Też odnosicie takie wrażenie, że wcale aż tak dużo anty na starcie się nie wylało? Topka wcale tak daleko nie uciekła. Zawsze pamiętałem, że mieli przewagę 4-5 krotną, a teraz ledwo x2. Mój kumpel zaczynał wraz ze mną, ale gra bez anty i jest w top 150. Może jednak szybko się wyrówna gra, a może ta topka to tylko taka na glinianych nogachInteresująco to wygląda..
mobdeep napisał(a):
Lannister napisał(a):
Też odnosicie takie wrażenie, że wcale aż tak dużo anty na starcie się nie wylało? Topka wcale tak daleko nie uciekła. Zawsze pamiętałem, że mieli przewagę 4-5 krotną, a teraz ledwo x2. Mój kumpel zaczynał wraz ze mną, ale gra bez anty i jest w top 150. Może jednak szybko się wyrówna gra, a może ta topka to tylko taka na glinianych nogachInteresująco to wygląda..
Słuszne wrażenie, według mnie świadczy to również o poziomie graczy którzy grają na uni. Ludzi znudziło oczekiwanie na EB i wystartowali na librze. Jakby nie patrzeć zapowiada się ciekawa rozgrywka, czas pokaże.
servantez DI napisał(a):
Witam serdecznie
Siedząc w pracy i odczytując emaile rzuciła mi się w oczy reklama OGame z nowym serwerem. Pomyślałem sobie więc , że wpadnę i może polatam trochęAle nie spodziewałem się , że spotkam tu jeszcze graczy z okresu 2005 - 2010
Webber , Supek ... ciekawi mnie kto jeszcze tu gra ze znajomych twarzy
Supek napisał(a):
servantez DI napisał(a):
Witam serdecznie
Siedząc w pracy i odczytując emaile rzuciła mi się w oczy reklama OGame z nowym serwerem. Pomyślałem sobie więc , że wpadnę i może polatam trochęAle nie spodziewałem się , że spotkam tu jeszcze graczy z okresu 2005 - 2010
Witam również kolegę pamiętam ze starych czasów ;). Ja niestety tutaj nie pogram... zostaje na Kalisto (top8) i tam popykam do czasu EB ;), ale powodzenia.
Kamlot napisał(a):
LolSupek napisał(a):
servantez DI napisał(a):
Witam serdecznie
Witam również kolegę pamiętam ze starych czasów ;). Ja niestety tutaj nie pogram... zostaje na Kalisto (top8) i tam popykam do czasu EB ;), ale powodzenia.
Pochwaliles sie topem prawie tak jakby sie chwalil ze jestes studentem prawa.
Jay napisał(a):
Kamlot napisał(a):
LolSupek napisał(a):
servantez DI napisał(a):
Witam serdecznie
Pochwaliles sie topem prawie tak jakby sie chwalil ze jestes studentem prawa.
Swoją drogą mamy tu na uni gracza o nicku studentprawa , śmiechłem mocno jak to przeczytałem![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Supek ().
Supek napisał(a):
Mam wrażenie, że jeżeli chodzi o Anty i to co ktoś pisał, że chyba grają tu lepsi gracze bo czołówka nie ma aż takiej przewagi... to nie w tym rzecz. W graczy nie będę wnikał :D, a w opłacalność antymaterii. Ci którzy zakupili spore ilośc surowca ( w paczkach po 10k ) wydając kupę kasy nie odskoczyli za daleko ze względu na to, że uni ma speed eko 5x. Nawet gdyby nagle mieli 100 pkt w pierwszej minucie uni to reszta dogoni go po jednym dniu, nie jak na uni 1x po tygodniu. Przyśpieszenia też nie dają cudów, bo budynki budują się 5x szybciej. Stą wniosek, że to uni będzie sprzyjało normalnym graczom.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tori Black ().