JTR napisał(a):
NoName napisał(a):
Bigot napisał(a):
Graty Beatko byłem przekonany że zemsta będzie na pewno.
Przyznam się że grając przeciwko Selence 10 razy bym się zastanowił zanim bym ją przefarmił.
kiedy te UF z u1
nie taki diabeł straszny jak go malują biada mi oj biada
ps: te krążki w pierwszym slocie z owieczkami i panckami nie koniecznie dobry pomysł
A co? Sfarmiłes mnie na urlopie? Czy dopiero zamierzasz?
Co do flot to liczenie było już w trakcie lotu, szkoda było tracić czas, my tam z efektu jesteśmy zadowoleni
nie posłałem jeszcze na ciebie ani jednego wrogiego statku "bitewnego" ss sie nie liczą
mimo że widziałem czasami twoje fs na własny pz nie koniecznie z wabikami
tak czy innaczej jak po UF zobaczę wrogie statki lecace w moja strone bede zmuszony przeciwdziałać
moj styl gry jest bardzo trudny do wtopienia czy farmienia
eco - nie ma, satelit - nie ma, obrony - nie ma, 6 lotek i gra jak jestem to jestem aktywny jak nie ma to urlop
daje takie mozliwosci ze ciezko mi cokolwiek zrobic a sam posiadajac 6 lotnych moge komus uprzykrzyc zycie obstawiajac mony i siedzac sobie na urlopie kiedy chce
wiec przy UF za buziaka powiec tylko ktory to twoj najwiekszy wrog a pokaze mu ze ogame bywa czasem bardzo meczace szczegolnie jak trzeba odswiezac co 30min nawet jak jest na urlopie
mimo to , mimo ze mam spore doswiadczenie w lataniu i ciezko mnie zlapac na bledach
pewnie i na mnie ktoregos dnia przyjdzie pora predzej czy pozniej skonczy sie passa wychodzenia z uni bez rysy
ale to tylko gra wiec i tak jestem zadowolony z tego co osiagnelem wlasnym wysilkiem, grajac czysto
tej satyfakcji mi juz nikt nie zabierze
więc nie mniej mi za złe że czasem się nudzę i cie denerwuje
po UF dokonczymy nasz "romans" - pewnie dostane kosza
graty ST ładny %
Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna
431.493 %
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().