Selene [P N] & priesten [P N] vs. Ragnar [4FuN] ~ 137225%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• JTR napisał(a):

NoName napisał(a):

Bigot napisał(a):

Graty Beatko byłem przekonany że zemsta będzie na pewno.
    Przyznam się że grając przeciwko Selence 10 razy bym się zastanowił zanim bym ją przefarmił.

kiedy te UF z u1 ]:-D
    nie taki diabeł straszny jak go malują ;} biada mi oj biada :D
    ps: te krążki w pierwszym slocie z owieczkami i panckami nie koniecznie dobry pomysł ;)

A co? Sfarmiłes mnie na urlopie? Czy dopiero zamierzasz? :P
    Co do flot to liczenie było już w trakcie lotu, szkoda było tracić czas, my tam z efektu jesteśmy zadowoleni :)

nie posłałem jeszcze na ciebie ani jednego wrogiego statku "bitewnego" ss sie nie liczą ;)
    mimo że widziałem czasami twoje fs na własny pz nie koniecznie z wabikami :bicz:
    tak czy innaczej jak po UF zobaczę wrogie statki lecace w moja strone bede zmuszony przeciwdziałać ^^
    moj styl gry jest bardzo trudny do wtopienia czy farmienia
    eco - nie ma, satelit - nie ma, obrony - nie ma, 6 lotek :uhuh: i gra jak jestem to jestem aktywny jak nie ma to urlop
    daje takie mozliwosci ze ciezko mi cokolwiek zrobic a sam posiadajac 6 lotnych moge komus uprzykrzyc zycie obstawiajac mony i siedzac sobie na urlopie kiedy chce
    wiec przy UF za buziaka :* powiec tylko ktory to twoj najwiekszy wrog a pokaze mu ze ogame bywa czasem bardzo meczace szczegolnie jak trzeba odswiezac co 30min nawet jak jest na urlopie :E

mimo to , mimo ze mam spore doswiadczenie w lataniu i ciezko mnie zlapac na bledach
    pewnie i na mnie ktoregos dnia przyjdzie pora predzej czy pozniej skonczy sie passa wychodzenia z uni bez rysy ;P
    ale to tylko gra wiec i tak jestem zadowolony z tego co osiagnelem wlasnym wysilkiem, grajac czysto :P
    tej satyfakcji mi juz nikt nie zabierze :D

więc nie mniej mi za złe że czasem się nudzę i cie denerwuje
    po UF dokonczymy nasz "romans" - pewnie dostane kosza :E
    graty ST ładny % :*

Chwytam liny zła, by opuścić mroczne dna

431.493 %

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().

• NoName napisał(a):

wiec przy UF za buziaka :* powiec tylko ktory to twoj najwiekszy wrog a pokaze mu ze ogame bywa czasem bardzo meczace szczegolnie jak trzeba odswiezac co 30min nawet jak jest na urlopie :E
    ...............
    więc nie mniej mi za złe że czasem się nudzę i cie denerwuje
    po UF dokonczymy nasz "romans" - pewnie dostane kosza :E
    graty ST ładny % :*

A jesli tym wrogiem będzie Twój sojusznik? ;).

W każdym razie dzięki za propozycję, ale do UF zdecyduj się czy chcesz mnie denerwować czy bronic ^^. Sondy to dla mnie pierwszy stopień agresji jeśli dana osoba nie jest moim sojusznikiem albo nie mam jej w buddy, dla Ciebie są bez znaczenia - dla mnie są sygnałem do przeciwdziałania i działania jeśli będzie taka możliwość :P.

To UF w ogole będzie kiedyś ?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Selene ().

• Serdecznie gratuluję tego starcia! :)
    nie żebym miał jakieś nastawienie bojowe do trafionego Pana, ale jeśli zostałem przez niego zjechany kilka dni wcześniej, to wszelkie moje nerwy, uprzedzenia czy uraz zniknął wraz z tym starciem. Tym bardziej, że stracił on wielokrotnie więcej niż ja.
    Można też napisać.. karma wraca.
    Selene gratuluję Ci udanego odwetu i odbioru straconego surowca. Jak to bywa w tej grze - z nawiązką.
    Trafiony miał przynajmniej miłe święta pod tym względem, że nie zaglądał co chwile w monitor szukając celu czy uważając na własny FS. Nowy Rok również będzie pod tym względem dobrą imprezą! I tu chciałbym życzyć bezpiecznej zabawy, a także szczęścia oraz samych sukcesów w realnym życiu i na ogame w nadchodzącym roku!
    Pozdrawiam
  • Po tylu latach od UF jakos specjalnie nie cieszy zezlomowanie floty Krzycha62 z Nemesis z Uni6, a tym bardziej zezlomowanie obecnego wlasciciela. Ile kont zlozyl, spakowal krzychś z wlasnego sojuszu na budowe tego konta, tego pewnie nie pamieta juz nikt ;). Tak czy inaczej gratuluje Selence i kompanowi ;) wielkiego procentu, zysku i wytrwalosci w skanowaniu :) .

start: marzec 2005, uni6, sojusz NoMercy. Od: 29 maj 2018, uni68, sojusz P N
  • Akcja piękna, bo i opowiastka za nią stoi. Z całym szacunkiem dla Yes Manowych "skan, lot, bum" - za tą akcją stała mała zemsta i to dodaje smaczku. Selenka już nie raz dała znak, że jakiekolwiek wycinanie jabłek z jej ogródka skutkuje połamaniem siekierki*. Obrońcy szo, bo widzę, że agresorka przetopiła już zysk ;).

*Poetą mię wiełą ;)
    "The circus is gone, all that's left is the clowns..."
    Robbie Williams "Ego a go go "
  • Jestem przekonany że Ragnar skończy grę i nie będzie żadnej kilkuletniej odbudowy :)

ewentualnie inne konto z flotą pewnie będzie chodziło po głowie :P

masakra procenty, miłego przetopu życzę.
    U1 - TOP 320 [ OFF ]
    U54- TOP 13 [ OFF ]
    U59 - TOP 19 [ OFF ]
    Izar - TOP 261 [ ON ] - aktualizacja 28.02
    Libra - TOP 246 [ ON ] - aktualizacja 28.02
  • gratulacje , takie piękny procent wykręcić z takim zyskiem :), teraz statki na kontach robią wrażenie nie to co ileś tam lat temu :P ale z nałogu ciężko się wyleczyć nieprawdaż a może się nie chce z niego wyleczyć :<
    solo - top2 uni1 5713 % - swojego czasu
    acs - 2920 %

EriFW Forever .....
    Nie rób FS-a - uwolnij się od nałogu