Błędy wersji 6.x TYLKO TUTAJ
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Rozumiem, ale nie mogę pojąć tego, że co nowa wersja to jest masa nowych a także STARYCH problemów, które zostały w poprzednich wersjach naprawione...
wiadomosci zaznaczone jako ulubione znowu się KASUJĄ, a już przecież było dobrze - teraz od nowa problem występuje...
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Mam 3 nowe wiadomości jednak po kliknięciu nie ma żadnych w każdej zakładce ?Onimusza Wezn
-
Udostepnianie RW z komentarzem dla Soja lub innych graczy
Komentarz pod RW jest z automatu udostepniany obroncy"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Wyczyszczone mam wszystkie wiadomosci w każdej zakładce powinno być 0Onimusza Wezn
-
@BoskiCzaras wyczysc moze jeszcze historie przegladarki a wraz z nia ciasteczka.
-
BoskiCzaras napisał(a):
Mam 3 nowe wiadomości jednak po kliknięciu nie ma żadnych w każdej zakładce ?
-
Podwojne wysylanie flot na atak
Wyslalem 1 flote na atak , w tej samej sek zostaly wyslane 2 floty o identycznym skladzie
Nie ma mowy o pomylce z mojej strony ( czy wogole jest mozliwosc wyslania w 1 sek dwoch flot na atakuj ? )"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
-
@ ciap
Bledy zglasza sie tutaj , a nie ticketem do supportu"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
@john malkowitz007
Jeżeli chcesz na forum zgłosić błąd który pojawił się w wersji 6.X to masz do tego temat.
Temat jest swego rodzaju informacją dla innych graczy że taki błąd jest.
Ticket służy do zgłaszania błędów. Tam podajesz wszystkie niezbędne informacje jak np. uni, nick. Pozwoli to GA zweryfikować zgłoszenie w logach i zgłosić sprawę wyżej.
-
Jezeli takie sa procedury to wysle ticketa
Dzieki za info @ ciap"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Od pewnego czasu mam problem przy wysyłaniu flot (każdej, fs, kolonizacja, atak...)
Flota wysłana i leci a mimo to wyskakuje mi małe okienko, że nie można wysłać floty, nie dzieje się to za każdym razem, ale np. przy wysyłaniu fs owszem, to bardzo przeszkadza bo za każdym razem muszę sprawdzić czy faktycznie flota została wysłanaPodrzuć własne marzenia swoim wrogom, może zginą przy ich realizacji.
[09:01] <PabLo> nie poczebuje laski pffff [09:01] <PabLo> sam se poradze
[14:27] <cptK> kocham Cie [14:27] <cptK> wyjdz za mnie -
mały bug który zauwarzyłem to nachodzące na siebie nieprawidłowo teksturki w obrazie sórowce
-
witam
Chce zgłosić problem z czatem sojuszu
bo 50-100 postów zaczynają się tak straszne lagi ze czekam czasem od 30-3 minut aby zobaczyć co kto napisał dajcie możliwość usuwania postów <<<<<<<< czatu <<<<<<a nie czekania na 7 dni takie lagi od sojuszu mam
czasami sojusz generuje 50-100 wiadomości dziennie
wiem ze lagi zaczęło się ja dołączyłem do sojuszu i pisania wiadomości w sojuszu
+ pusta wiadomość jak wychodzi się sojuszu co to ma być naprawcie ten sojusz w końcu dajcie możliwość usuwania ręcznie spamu chatu
waszego który nie daje nic już lepsze są wiadomości pw ten chat powinno się jakoś zablokować czat sojuszu albo ustawieniach
dajcie graczowi w ustawieniach całkowicie zablokowania chatu i tylko dac prywatna wiadomość
bo ten spam się nasypie przez 7 dni i takie lagsy razy x 4000 graczy ma wiadomości nie do usunięcia przez 7 dni się nie dziwie dlaczego lepiej grac bez sojuszu i spamu bo przez to własnie aż chyba zrezygnuje z sojuszu naprawcie to błagam bo to koszmar a nie gra
pozdrawiam -
Błąd w zakładce imperium. Zrobiłem sobie po 250 DT na każdej planecie. Chciałem sprawdzić czy wszystkie się zrobiły. Wszędzie 0, zielona strzałka w górę, 250. Wszędzie poza planetą, z której kliknąłem imperium. Przełączyłem planetę, jeszcze raz imperium, i odświeżyło tylko tą, gdzie klikałem. Wygląda na to, że imperium nie pobiera danych z konta prawidłowo.
Edit: poodświeżałem trochę dłużej i w końcu jakby załapało.
Lwica jest boska :)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości