Czy sygnaturą może być aplikacja flash,oczywiście nie przekraczająca rozmiaru i wymiarów?
Czy sygnatura obsluguje kody html?
Czy sygnatura obsluguje kody html?
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez rqewfrsgdg ().
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 6 razy, ostatnio przez rqewfrsgdg ().
sanecrossek napisał(a):
A jak jest z obrazkami ,jest bezwzględny zakaz używania więcej jak jednego obrazka?
sanecrossek napisał(a):
Jeżeli nie to można uzyskać jakieś pozwolenie - na przykład zrobie sygnaturę i wtedy zapytam czy może zostać,
lub podać kod moderatorowi,a on sprawdzi czy może zostać?-Czy bezwzględnie nie? <-jak to często czytam na forum
sanecrossek napisał(a):
Można używać znaków ASCII? (bo chyba to tylko zostanie jak reszta powyższych pomysłów odpadnie)
sanecrossek napisał(a):
Moderatorzy chyba mogą używać więcej obrazków - ile? -w zasadach nie ma podanej liczby,albo przeoczyłem
Kasai - patrząc na twoją sygnaturke znalazłem
-jest to obrazek z zawartości forum? Czy ty dodałaś do sygnatury (2 obrazki niby i nawiązanie do poprzedniego pytania )?
sanecrossek napisał(a):
Moim zdaniem warto też dodać do zasad jaką objętość może mieć cała sygnatura obrazek +reszta
sanecrossek napisał(a):
Przy okazji jak wyłączyć datę rejestracji w miniprofilu -tym po lewej
b. maksymalna szerokość obrazka w podpisie to 500 pikseli, maksymalna wysokość to 150 pikseli
c. maksymalna objętość grafiki to 80KB (81920 bajtów)
Chociaż wydaje mi się, że rejestracja widoczna jest w każdym profilu.
Wydaje mi się, że raczej jest to niemożliwe, a jeśli się da, to tylko przy włączeniu opcji "profil widoczny dla znajomych'. Wtedy informacje dotyczące Twojego profilu będą widzieli tylko Twoi znajomi.
sanecrossek napisał(a):
W regulaminie są podane tylko maksymalne wymiary obrazka w sygnaturze a nie całej sygnatury np. 729px(maksym szerokosc) X 300px
500Indestructible napisał(a):
Jest pewna ilość znaków do wykorzystania w sygnaturze (muszę się zapytać FA ile dokładnie - niestety teraz jest na urlopie)
Albo do wklejania denerwującego psa i kota.Tak, członkowie Teamu mogą zamieszczać w sygnaturze dodatkowe, małe obrazki, ale raczej jest to wykorzystywane do zrobienia odnośnika np. do supportu, czy pisania prywatnej wiadomości
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
Albo do wklejania denerwującego psa i kota.
Jest pewna ilość znaków do wykorzystania w sygnaturze (muszę się zapytać FA ile dokładnie - niestety teraz jest na urlopie)
Nie jest to chyba do "podania".
Co znaczy szerokość i wysokość sygnatury?
Jest pewna ilość znaków do wykorzystania w sygnaturze (muszę się zapytać FA ile dokładnie - niestety teraz jest na urlopie) i po jej przekroczeniu sygnatura się nie doda, trzeba będzie coś usunąć.
Codo wysokości nie jest wskazane, żeby była jakoś specjalnie długa - żeby nie utrudniać przeglądania forum.
*I napisałaś, a nie napisałeś.
Post był edytowany 6 razy, ostatnio przez rqewfrsgdg ().
Link prowadzi do jej profilu - z punktu widzenia moderatora jest to rzecz zbędna.Kot jest wykorzystywany "wykorzystywane do zrobienia odnośnika"
Szerokość wątku? Jeżeli chodzi Ci o szerokość postu to nie jest to stała wartość.Jest po prosu szerokość dla wątku jest 729px a maksymalna wysokość można ustalić miej więcej na ok 400-500px
Jest wiele konkursów w których do wygrania jest ranga którą ja mam. Tutaj masz ogłoszenia ze starych: board.pl.ogame.gameforge.com/b…g-oszenia/board786-forum/W jakich konkursach można zdobyć więcej znaków/obrazków?
Link prowadzi do jej profilu - z punktu widzenia moderatora jest to rzecz zbędna.
Szerokość wątku? Jeżeli chodzi Ci o szerokość postu to nie jest to stała wartość.
Jest wiele konkursów w których do wygrania jest ranga którą ja mam. Tutaj masz ogłoszenia ze starych: board.pl.ogame.gameforge.com/boar…board786-forum/
Taka ranga daje 750 znaków.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rqewfrsgdg ().
sanecrossek napisał(a):
W jakich konkursach można zdobyć więcej znaków/obrazków?
ciap napisał(a):
Link prowadzi do jej profilu - z punktu widzenia moderatora jest to rzecz zbędna.
Zmień szerokość przeglądarkisanecrossek napisał(a):
Wg. mnie jest to stała i wynośi 729px jesli nie to daj link do takiego tematu
Czy ja wiem... Sporo było kiedyś graficznych.Co rok coraz mniej konkursów,czy mi się wydaje?
Możesz wpisać sobie tekst pod nick.Z tego co zauwazyłem jeszcze jak ktoś ma napisanych 7500 postów to też może mieć własną rangę-ale czy wtedy można zrobić własny obrazek rangi ?
Żadnego spamu nie mam w profilu.Indestructible napisał(a):
Nie wprowadzaj użytkowników w błąd, ja w przeciwności do Ciebie, zamiast spamu w profilu mam całą rozpiskę moderacji.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
W każdym, w którym oferowana jest ranga 'Zwycięzca konkursu". A to znaleźć można (albo i nie, zależy, czy dany konkurs oferuję tego typu nagrodę) w regulaminie zabawy.
Nie wprowadzaj użytkowników w błąd, ja w przeciwności do Ciebie, zamiast spamu w profilu mam całą rozpiskę moderacji.
Żadnego spamu nie mam w profilu.
Czy ja wiem... Sporo było kiedyś graficznych.
Możesz wpisać sobie tekst pod nick.
Zmień szerokość przeglądarki
Jaki masz styl?
Przydało by się jeszcze nadkreślenie
np.zeby tak wygladało
____
abcd
Jest może obsługiwany tu skrot bbcode w stylu do tego?
Jeżeli nie ma wnoszę o dodanie [o]Upperline text[/o] => Upperline text
A w quizach też można wygrać?
To masz domyślny styl i tu szerokość jest stała. W drugim już niesanecrossek napisał(a):
Nie zmieniałem od początku,a gdy zmienie szerokość przegladarki to dalej 729px,chyba ze nie chodzi ci o powiększenie,tylko co?W edytorze tez 729px :p
To masz domyślny styl i tu szerokość jest stała. W drugim już nie
Upperline dodalam pod [.o]. Jednak gdy bedziesz tego naduzywal to zostanie to wylaczone.
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez rqewfrsgdg ().
przy czym musisz to zastosowac dla kazdej komorki tabeli aby wysrodkowac tylko w srodku napisy. Jezeli wpisy te sa krotkie, to roznicy zbytnio nie widac.
Calej tabeli nie da sie ( nie jest mi znane) wyśrodkować.