Neferet napisał(a):
Cześć Cebulkowy Potworze Cześć Tylko czemu od razu cebulkowy?
Zaczęłam czytać, ale ileż można zaaaaa dużo masz tych pytań już Moje pewnie się powtórzą
Czytając znalazłam kilka fajnych odpowiedzi, ale postanowiłam odnieść się do tych trzech
Zgadzam się, REC hiszpański horror - nudny ;< ale polecam Obecność i Annabelle Jeśli znajdę kiedyś czas...Toadie napisał(a):
Indestructible napisał(a):
Jak Twoja psychika reaguje na horrory? Ostatni horror jaki oglądałem to chyba "Martwica mózgu", jeszcze w liceum czyli spokojnie można przyjąć, że przez ostatnie 10 lat nie widziałem horroru ;). Ogólnie jakoś ten gatunek mnie nudzi, bo filmy bardzo rzadko są w stanie wywołać u mnie poważniejsze emocje takie jak strach, jakoś nie umiem się bać na filmie.
edit. Poprawka, oglądałem parę lat temu REC, to chyba hiszpański horror był, ale wynudziłem się strasznie.
Czo to za seriale tam oglądasz? Czemu to nie jest AHS?! Jakbym zaczął wymieniać, to by miejsca nie starczyło, to wymienię te najlepsze jakie ostatnio oglądałem: Shameless (chyba mój ulubiony, jest tak porąbany i chory, że poprawia mi humor za każdym razem :D), Fargo, Suits, Vikings, House of Cards (3 sezon niestety kiepski), no i jeszcze po raz któryś z kolei oglądam 'Allo 'Allo!, serial który jest po prostu nieśmiertelny. Co do drugiego pytania, nie oglądam AHS, bo o tym serialu nawet nie słyszałem Teraz już wiem dzięki wujkowi google, że chodzi o American Horror Story
To jakie filmy lubisz? Jeśli chodzi o gatunek, to nie mam ulubionego. Jeśli chodzi o konkretne tytuły, to w ich wymienianiu pomogę sobie pewną strona gdzie nożna oceniać filmy, bo jak widzę tam 10/10 dałem tylko 5 filmom: Matrix, Skazani na Shawshank, Leon Zawodowiec, Gran Torino i chyba mój ulubiony - Stowarzyszenie Umarłych Poetów.
Emmm... skosztowałabym Ogra takiego z ogniska ; data-verified= ">Toadie napisał(a):
Drakensang napisał(a):
Ave! Ave!
Ogry są jadalne? Jak tak to z czym najlepiej je przyrządzić? Zdecydowanie nie są jadalne. I nawet nie wspominaj głośno o tym, że mogą być, bo jeszcze smoki usłyszy
Stare i przeterminowane, aleee... co myślisz o odejściu Casillasa z Realu? ; data-verified= "> Miałem mieszane uczucia. Z jednej strony trochę stracił formę, ale on był legendą i nie podobał mi się sposób w jaki odszedł. A pamiętam dobrze jeszcze jak wchodził do drużyny jako nastolatek. Chyba tylko Raul był i jest dla mnie większa legendą niż Iker.
Mecze reprezentacji Hiszpanii też oglądasz? Raczej tylko te na mistrzostwach Świata czy Europy. Na tych turniejach Hiszpania jest zawsze zespołem któremu najbardziej kibicuję (poza Polską oczywiście).
Chciałbyś pojechać do Hiszpanii? Jak tam to którą część chciałbyś zwiedzić? Tą ciepłą czy zimną? Chciałbym pojechać, a zdecydowanienajbardziej chciałbym zwiedzić Andaluzję.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.