Ile ważysz?
kruszynka
- SGO
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Poka_Bydlaka napisał(a):
Ile ważysz? Zależy w jakiej pozycji mam wagę. Jeżeli w sposób prawidłowy jak na zdjęciu
to mało
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
kruszynka napisał(a):
Dawid napisał(a):
Dzień dobry! Witam zaginionego GO!
Cóż ciekawego słychać? W sumie nic...dużo pracy, mało czasu
Mój ponton już naprawiony? Oczywiście
Jak bardzo za mną tęsknisz? Tak w skali od 9 do 10 Coś mała ta skala Cwaniaczek
Dlaczego się nie odzywasz?! Ja?! To Ty chyba w Bieszczady wyjechałeś bo słuch o Tobie zaginął
@smoki nie marudzi że nie wróciłem w terminie? Smoki nigdy nie marudzi Jak coś jej nie pasuje to po prostu pożera takich delikwentów. Także strzeż się i obserwuj niebo czy nie nadlatuje
Doskwiera Ci upał?
A i muszę powtórzyć pytanie, bo nie odpowiedziałaś
Jak bardzo za mną tęsknisz? Tak w skali od 9 do 10
"Co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie...".
-
-
Dawid napisał(a):
Dlaczego Zaginiony? Wiesz że mam urlop Doskwiera Ci upał? Taaa urlop..to raczej jak emerytura wygląda Doskwiera i to bardzo!
A i muszę powtórzyć pytanie, bo nie odpowiedziałaś pff!
Jak bardzo za mną tęsknisz? Tak w skali od 9 do 10 Bardzo! Hmm powiedzmy tak 3!+pierwiastek z 16 może być? xD
Zaqes napisał(a):
Naszło mnie takie jedno pytanko i dostanie je każdy z Team(poza tymi, gdzie odpowiedź jest jasna! )
A więc...
Z jakim zwierzakiem się utożsamiasz? W sensie fizycznym czy emocjonalnym? Fizycznym: hipopotam, a emocjonalnym hmm między leniwcem a surykatka.. nie wiem w sumie czemu taki wybór. Pierwsze co mi się skojarzyło
"Fizycznym: hipopotam, a emocjonalnym hmm między leniwcem a surykatka"
Hipcie i leniwce górą!
I dlaczego kłamiesz, że tęsknisz za @Dawid? xD
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
Hipcie i leniwce górą!
I dlaczego kłamiesz, że tęsknisz za @Dawid? xD
Kruszynka teskni bo mnie loffcia!
Prawda??
"Co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie...".
-
Neferet napisał(a):
Hipcie i leniwce górą! No ba! :D
I dlaczego kłamiesz, że tęsknisz za @Dawid? xD Ja nie kłamię! Nigdy! :P
Dawid napisał(a):
Neferet napisał(a):
Hipcie i leniwce górą!
I dlaczego kłamiesz, że tęsknisz za @Dawid?
Prawda?? Oczywiście!
To ten... Wracam z pytaniami!
Pochwalę się i... w końcu nadrobiłem polecanego przez ciebie kiedyś Ralpha Demolkę I tak oglądając cały czas chodziły mi po głowie nowe pytania do ciebie(których oczywiście większość pozapominałem )
A więc...
Dlaczego akurat Wandelopa to twoja ulubienica?
Utożsamiasz się z nią? Też jesteś taka szalona i żywiołowa?
Chciałabyś mieć za przyjaciela takiego Ralpha w rzeczywistości? A może jednak Feliksa? Czemu?
Lubisz rajdować za kółkiem? Albo jak ktoś rajduje?
Chciałabyś zagrać w takie stare gry na automatach?
Czy też oglądałaś zakończenie dwójki 2 razy, tak jak ja?
Więcej pytań nie pamiętam. Za te i za wszystkie pytania w ogóle nie żałuję i postanawiam się poprawić
Narazie Dzitka!
PS Dzięki za polecenie Dzisiaj był chyba idealny moment, żeby własnie obie części Ralpha oglądnąć Choć jest to animacja to dała mi trochę do myśleniaCoś o mnie o tu
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Ex -
Zaqes napisał(a):
To ten... Wracam z pytaniami! i już zaczynam się bać!
Pochwalę się i... w końcu nadrobiłem polecanego przez ciebie kiedyś Ralpha Demolkę BRAWO!! I tak oglądając cały czas chodziły mi po głowie nowe pytania do ciebie(których oczywiście większość pozapominałem )
A więc...
Dlaczego akurat Wandelopa to twoja ulubienica? Nie wiem, po prostu lubię takie charakterki. Zawsze podobają mi się bohaterki takie z charakterem jak Wandelopa z Ralpha, Hit-Girl z Kick Ass'a, czy chociazby Anna z Krainy Lodu. Ogólnie lubię takie trochę pozytywne "wariatki" :P
Utożsamiasz się z nią? Też jesteś taka szalona i żywiołowa? Nie wiem czy się utożsamiam..może trochę. Ale raczej już minęły mi czasy gdzie byłam szalona i żywiołowa Może nie tyle utożsamiam co bardzo chciałabym taka być o...
Chciałabyś mieć za przyjaciela takiego Ralpha w rzeczywistości? A może jednak Feliksa? Czemu? Wolałabym Ralpha. Feliks był zbyt grzeczny i mało interesujący. Nie lubię takich nijakich osób.
Lubisz rajdować za kółkiem? Albo jak ktoś rajduje? Chyba rajdowcem nie jestem, ale lubię jeździć między 70-90km/h Nie bardzo chyba lubię jak ktoś rajduje.. zawsze się boje że nie opanuje samochodu i będzie BUM!
Chciałabyś zagrać w takie stare gry na automatach? TAK!! Zawsze nad morzem z bratem graliśmy w takich właśnie salonach gier
Czy też oglądałaś zakończenie dwójki 2 razy, tak jak ja? Oj....nie widziałam jeszcze dwójki Teraz to mi wlazłeś na ambicje aby to nadrobić! Fajna była?
Więcej pytań nie pamiętam. Za te i za wszystkie pytania w ogóle nie żałuję i postanawiam się poprawić
Narazie Dzitka! Pa! :)
PS Dzięki za polecenie Dzisiaj był chyba idealny moment, żeby własnie obie części Ralpha oglądnąć Choć jest to animacja to dała mi trochę do myślenia Cieszę się, że Ci się podobało
kruszynka napisał(a):
Zaqes napisał(a):
Czy też oglądałaś zakończenie dwójki 2 razy, tak jak ja? Oj....nie widziałam jeszcze dwójki Teraz to mi wlazłeś na ambicje aby to nadrobić! Fajna była? No to oglądnij w wolnej chwili Była bardzo podobna do jedynki Nawet zabawna, wzruszająca i, jak juz pisałem, dająca sporo do myślenia. Skoro jedynka ci się spodobała, to i dwójka ci się spodoba Ja się przyznam, że kilka łez mi poleciało :D
Coś o mnie o tu
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Ex -
Bry dawno mnie tu nie było
Jeśli pizza to jaka?
Której zupy nie trawisz najbardziej?
Płaszcz czy kurtka? -
Ruda napisał(a):
Bry dawno mnie tu nie było No fakt, chociaż Ty jedyna o mnie pamiętasz! :*
Jeśli pizza to jaka? Hmm...na pewno nie z owocami morza Lubię z salami, szynką, pieczarkami Ogólnie ma być mięcho i ma być pyszna o!
Której zupy nie trawisz najbardziej? Hm..nie wiem..grzybowej, flaków nie zjem raczej. Łatwiej by mi było napisać jakie zupy lubię
Płaszcz czy kurtka? Bez różnicy, byle ciepłe
Bry wieczór
Co byś kupiła na początku, gdybyś wygrała milion?
Udało Ci się coś kiedyś wygrać?
W weekendy pracujesz, czy odpoczywasz?
Młody Emeryt -
Ingolf napisał(a):
Bry wieczór Witaj :)
Co byś kupiła na początku, gdybyś wygrała milion? Pierwsze co bym spłaciła kredyt a później jakoś by poszło.. :P
Udało Ci się coś kiedyś wygrać? hmm...chyba tak ale raczej pechowa jestem.
W weekendy pracujesz, czy odpoczywasz? Nie pracuję zawodowo ale czasu na odpoczynek brak
pa!
No to zestaw dla kruszynki
Gdzie zakopałabyś znaleziony skarb?
Co pijesz najczęściej do obiadu?
Jakie filmy możesz oglądać w kółko i nadal je kochasz?
Kiedy ostatnio pisałaś do kogoś list na papierze?
Jaka jest twoja ulubiona kanapka?
-
Adanio napisał(a):
No to zestaw dla kruszynki Special for me? WOW!
Gdzie zakopałabyś znaleziony skarb? Gdzieś w lesie
Co pijesz najczęściej do obiadu? Hm...chyba wodę.
Jakie filmy możesz oglądać w kółko i nadal je kochasz? Na pewno bajki typu Ralph Demolka, Auta, Kraina Lodu etc (tak tak wiem że to dziecinne ale nic na to nie poradzę że lubię bajki :P).
Kiedy ostatnio pisałaś do kogoś list na papierze? uuuu hmm...chyba ponad 10 lat temu.
Jaka jest twoja ulubiona kanapka? Pyszna mięciutka świeża bułeczka z maselkiem i do tego ser żółty Albo chleb + parówka + ser -> do mikrofali na kilka minut i na to ketchup -> ale podobno jestem nienormalna że tak jem W sumie kanapka z nutellą też jest pyszna. Ciężko zdecydować się na tą naj naj Ja ogólnie mam taką fazę na jedzenie że potrafię jedna kanapkę jeść przez kilka tygodni az mi się znudzi i wtedy kolej na inny zestaw i tak w kółko
Hej piękna
Grill, czy ognisko?
Czy Ciebie też atakują komarzyce?
Masz ogródek?
Jakie marzenie spełniłaś ostatnio?
Rower, czy spacer?
Co sprawia, że jesteś szczęśliwa? :p
Do następnego :p
Młody Emeryt -
Ingolf napisał(a):
Hej piękna hejo :)
Grill, czy ognisko? hmm...na ten moment wybieram grilla :P
Czy Ciebie też atakują komarzyce? O dziwo w tym roku nie bardzo. Ale ogólnie to niestety lubią wysysać ze mnie krew :P
Masz ogródek? od tego roku ogarniamy po mału RODos
Jakie marzenie spełniłaś ostatnio? Nie pamiętam, na razie przymierzam się do spełnienia takiego jednego malutkiego Ale nie wiem czy się uda..
Rower, czy spacer? Spacer
Co sprawia, że jesteś szczęśliwa? ciężkie pytanie...może po prostu chwila dla siebie? Co zdarza się baardzo rzadko..
Do następnego :p pa! :*
Czołem kruszka! o/ Jak tam zdrówko?
Właśnie leciałem do domu i tak mnie coś oświeciło! I aż trudno uwierzyć, że dopiero teraz po tylu latach
Doznałem olśnienia, jakobym od wielu, wielu lat zwracał się do mojego piesa per "Kruszek" Jak się z tym czujesz, że mój pieso współdzieli z tobą zdrobnienie twojego nicku?
A tak poza tym jak się podoba zima? Bo mi bardzo
Pozdrawiam i mam nadzieję, że kruszka miewa się dużo lepiej niż KruszekCoś o mnie o tu
Ex
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości