Widzę, że konkurencja wśród pań jest niezwykle wysoka
83 Starcia Tytanów na łącznie 129 378%, co daje średnio 1507,68% na starcie!
Top1 solo 2089,72%
Top1 ACS 15 558,77%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ZrRyQuS napisał(a):
Widzę, że konkurencja wśród pań jest niezwykle wysoka
Toadie napisał(a):
Jak konkurencja mała, to łatwiej można wygrać kupony Wszędzie trzeba widzieć pozytywy
ania26 napisał(a):
Toadie napisał(a):
Jak konkurencja mała, to łatwiej można wygrać kupony Wszędzie trzeba widzieć pozytywy
Teoretycznie tak ale wiesz lepsza zabawa gdy jest rywalizacja
Sądziłam ,że wiecej pań weznie udział a tu proszę ,panowie jak widać mniej kompleksów mają Brawo za dystans .
Maxol napisał(a):
Zapowiadało się, że będzie wesoło i bez zbędnych uwaga. Rozważałam nawet swój udział w konkursie, a teraz to już nie wiem... Miała być zabawa, a robi się kwas
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Maxol ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Maxol ().
Almera napisał(a):
Już się poddajesz?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez STANNIS BARATHEON ().
Maxol napisał(a):
Czy jest to podaniem się? Myślę że raczej szacunkiem do siebie
Almera napisał(a):
A ja tak "z innej beczki":
możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tym robieniem sobie zdjęć w łazience?
Trzeba się zamknąć, aby rodzice nie widzieli, czy co?
Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.
Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)
Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.
Logi-tech napisał(a):
Wiesz dlaczego Twój post zgłoszono?
Ano dlatego, że nie ma w tym zgłoszeniu zdjęcia (maks 3 - lecz dystans to Wy macie do siebie dziewczyny, ale w toalecie, stając na wadze )
Bo jesteście odważne tylko jeśli chodzi o pisanie. To samo tyczy się Ani26. Jedynie ekstaza - sensowne zgłoszenie - brawo.
Dobrą robotę robicie - skasować w cholerę takie zgłoszenia, bo z zewnątrz strój, a przy łbie z siekierą stój
Tak to już jest z kobiecym czytaniem ze zrozumienie
Logi-tech napisał(a):
Bo jesteście odważne tylko jeśli chodzi o pisanie. To samo tyczy się Ani26. Jedynie ekstaza - sensowne zgłoszenie - brawo.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ania26 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().
Jeżeli jesteś w trakcie wojny upewnij się, że nikt nieproszony do niej nie dołączy. - Ashleigh Brilliant.
Ten post był edytowany 2,3,4 razy, ostatnio przez "kogoś" (Dzisiaj, 16:31)
Osoba, która nie potrafi dodać swojego posta raz - jest nazywana zwykłym partaczem/amatorem.
Edytuj posta 1 raz, NIE 100 razy cymbale.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Maxol ().
Indestructible napisał(a):
Nie podoba Ci się konkurs? To nie bierz udziału. Przestań również komentować zgłoszenia/zdjęcia innych ludzi w taki "krzywdzący" sposób
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez STANNIS BARATHEON ().
Żeby chwalić osoby zgłaszające.Soviecki Sojuz napisał(a):
To po co powstał ten temat?