DS co ty bredzisz znow pijany jestes
SZO zycze obu stronom bo za takie starcie im sie nalezy a gratki leca wiadomo do kogo
Wylewaj swoje frustracje na pw a nie boardzie
zeby nie bylo jeszcze raz gratki atakierom

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ruski2606 napisał(a):
wow co za starcie....
to chyba co niektórym trzeba powiedziec "powodzenia w realu..."
Carmella De Casare napisał(a):
Nie lubię DP, ale muszę przyznać , że znają się na tej grze jak nikt inny na tym uni, pomijając AMD i zakaveliego czy jak mu tam.
Zakaveli napisał(a):
no, nie poprawie żebyście Wy mogli stękać hyhy
Dejavu napisał(a):
Prawdziwy obraz tego pięknego starcia zachowam sobie na pamiątkę w sygnaturce
Leonidas napisał(a):
Dejavu napisał(a):
To jest bilans prawdziwy dla Was, prawdziwszy byłby gdybyście od bilansu agresorów odjęli to co zebrali. O ile coś zebrali![]()
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Siedem ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Selene ().
Zimny Chirurg napisał(a):
Napisze tylko tyle na temat NN bo sensu dalszego i tak nie ma.
Takiego popapranca jak ty jeszcze w życiu nie spotkałem. Chyba za bardzo nie rozumiesz co piszesz. Jestes tak bardzo zdesperowany tym obrotem akcji ze sam pewnie jestes w sszoku.Albo ta gra tak cie masakruje ze sie juz nie kontrolujesz co piszesz.Nie spodziewalem sie nigdy tego po tobie. Ech. Zapominasz kto tu kiedys plakal mi a pozniej kto grozil kolegami. Tak nie robi czlowiek honorowy.
Szkoda słów. Do konca bedziesz CHORAGIEWKA!!!
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().
Siedem napisał(a):
Według mnie niezła akcja i piękna postawa obrońców (nie licząc Dejavu) została w tym momencie pogrzebana właśnie przez g.burzę obrońców i ich znajomych - warto było?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().
Siedem napisał(a):
A już miałem pisać właśnie to samo. Refleks już nie ten samLeonidas napisał(a):
Dejavu napisał(a):
To jest bilans prawdziwy dla Was, prawdziwszy byłby gdybyście od bilansu agresorów odjęli to co zebrali. O ile coś zebrali![]()
Deja, nie sądziłem, że upadniesz tak nisko. Mam wrażenie, że mimo to kopiesz nadal w dół (i to za moją antymaterię!).
Nie miałaś godności napisać nam oficjalnie, że podstawiasz się pod nas i po tym fakcie straciłem do Ciebie resztki szacunku.
Co starcia, to jeśli już walczysz o "prawdę" to przynajmniej miej na tyle poprawności politycznej i podaj prawdziwy bilans starcia. W tym momencie wasz bilans jest tak samo prawdziwy jak ten z pierwszego posta
Dodatkowo dlaczego generalizujesz? Jaki mam wpływ na główny post? Zacznijcie ludzie myśleć.
Według mnie niezła akcja i piękna postawa obrońców (nie licząc Dejavu) została w tym momencie pogrzebana właśnie przez g.burzę obrońców i ich znajomych - warto było?
Jest to praktycznie jedyny temat w którym mogę spokojnie pochwalić znamka za niezły refleks czy mrocznego który udowodnił, że jednak gra nie jest jego drugim światem i pomimo, że nie lubię ani jednego ani drugiego to zdobyli w moich oczach cały milion punktów honoru![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez NoName ().
wilku86 napisał(a):
DS co ty bredzisz znow pijany jestes![]()
SZO zycze obu stronom bo za takie starcie im sie nalezy a gratki leca wiadomo do kogo
Wylewaj swoje frustracje na pw a nie boardzie
zeby nie bylo jeszcze raz gratki atakierom
Frugo napisał(a):
Trzy tygodnie minely (...)
Matiq napisał(a):
ból czterech liter
Frugo napisał(a):
Faktem natomiast jest, ze jak sie przeglada (ja, ktos, obojetne) top ST uni67, albo top ST Ogame.pl, to nie czyta wszystkich postow, tylko patrzy na sklad flot, bilans i zysk i koniec. Czy to w porzadku jest, ze to starcie wyglada tak jednostronnie? A to jest podobno top 1 Ogame, a nie jakies mST, ktore bedzie zakopane pod stosem innych RW.
Frugo napisał(a):
pewnie tez wiesz do kogo w teamie pisac w tej sprawie