Divisionis napisał(a):
To jest przerażające, niby człowiek powinien się już przyzwyczaić, że przez internet anonimowi kozacy wylewają pomyje na innych, szydzą, bluzgają, po prostu nienawidzą.
Niektórzy narzekają na antymaterię a większość z nich kupuje, bo wg. nich to nic złego jak sobie kupi geologa i komandora ale już wyklikanie laserów to lamerstwo.
Lamerstwem może być fakt, że ktoś nie przewidział takiej sytuacji gdy jest ona w pełni dostępna.
Po prostu żal i tyle.
Sam jestem przeciwnikiem anty, nigdy jej nie kupiłem. Z czasem do chodzę do wniosku, że chyba kupię bo zamieniłem się kontami, mam jedną kolonię totalnie z pupy ustawioną i przydałoby się przenieść.
Do tego na zamienionym koncie mam wszystkich gjenerałów i mi to super pasuje, ułatwia to grę nieprawdopodobnie, więc kto wie ?
Może i ja niebawem kupię ?
Jest to dozwolone ? Jest!
A pisanie o skillu to już w ogóle kopara w dół i brak tchu w piersiach.
Bo co ? Bo bez anty jeden czy drugi ubił czyjąś flotę stojącą samopas na moonie ?
No pogratulować, mega skill.
Albo nieodebrany fs ?
No tutaj też chylę czoła!
Pochwalnie się wyliczaniem z pz, wyliczeniem z kolonizuj, wyliczeniem ze stacjonuj, z lustra, jest kilka fajnych zagrań i co ?
No i dupa Bo takowych nie macie
Graty dla agresorów za jajca (o ile tam kobiet nie było).
Obrońcom jeszcze większe graty, bo wyszli na minus ale starcie ich.
Hejterom wielki paluch w tyłek i niech szczekają dalej bo nic innego im nie zostało!
Prawie się wzruszyłem Niestety anty psuję tą grę ,a kupowanie surowców za kasę to totalne dno ,lepszym rozwiązaniem byłby abonament jak w WOW ,przecież nikt nikomu nie każe w to grać
Wyliczanie kolonizuj to umiejętność znana tylko wybranym tak samo jak wyliczenie zawróconego stacjonuj z moona na moona ,to jest dopiero klasa