Witam jestem Adi ( adek) co zje nie jeden obiadek .
. Gram od gimnazjum dobre 9 lat koledzy mnie tu ściągnęli kiedyś . Szkoda że nie dotrwali do dziś
. No pojawiam się i znikam tak przeważnie do 1,7 mln pk . Jakieś tam podatawy znam . Na codzień chodzę do pracy . Wiek 21 lateK . . No i co tam więcej wędkowanie to małe zainteresowanie. Dysko ( nikt nie proponował jeszcze ) ale niech nie zwiedzie cie mój spokój .
Kocham tańczyć jak potrafię .
Przepraszam dopisuje mi humor dziś
. Gram od gimnazjum dobre 9 lat koledzy mnie tu ściągnęli kiedyś . Szkoda że nie dotrwali do dziś
. No pojawiam się i znikam tak przeważnie do 1,7 mln pk . Jakieś tam podatawy znam . Na codzień chodzę do pracy . Wiek 21 lateK . . No i co tam więcej wędkowanie to małe zainteresowanie. Dysko ( nikt nie proponował jeszcze ) ale niech nie zwiedzie cie mój spokój .
Kocham tańczyć jak potrafię .
Przepraszam dopisuje mi humor dziś
Startuje wlatuje może eko cie uratuje .
to i ja się przedstawię Paweł.B latek 47
w obrazki tak z 10 latek licząc w tym roku minie,jak gram w eko flo jak mi humor coś poprawi
w stekach byłem po 2 stronach ,były lepsze czasy i gorsze lecz sentyment został a to wszystko przez Braciaka tak od uni 7 zacząłem a później poleciało
w najlepszych czasach na 17 uniach grałem,lecz teraz już nie ma tak czasu jak kiedyś ,szkoda
Moją pasją są gry a w szczególności na konsole w te gram od początku kiedy 1 Playstation wszedł i tak zostało kolekcja gier i konsol rośnie a w ogam z dorywki
Nie wiem czy tutaj akurat kogoś takiego znajdziesz, tym bardziej, że to Uni eventowe, więc długo działać nie będzie, ale może po prostu rozsyłaj aplikacje do istniejących sojuszy w grze?
Ale lepiej późno niż wcale!
I podziwiam za granie na 17 Uni

ogame poznałem jak jeszcze miałem modem z telekomunikacji i chodziło się po kawiarenkach z kolegami na wspólne granie w sieci.
przed komputerem odkryłem w sobie talent.
to był budzik jak fs-a trzeba było odebrać rano co czasem źle się to kończyło