Chwilowo nie mam zbyt wiele czasu na grę czy przeglądanie forum i czytanie wszystkich postów , napisze na chwilę obecną jedynie tyle że ze strony Entro nie była to wystawka. Skąd wiem? Po jego zachowaniu po Rw i po tym co zrobił / robi / zrobi. Więcej i dokładniej rozpisze się w weekend bo trochę tego będzie. Odbudowa z mojej strony nastąpi rzecz jasna za sprawą Entro.									

Uni 43 Top 9 (off) | Drako Top 50 (off) | Quantum Top 60 (off)
 Uni 43 Top 9 (off) | Drako Top 50 (off) | Quantum Top 60 (off)  
  Ogame pl: 281,357 %
 Ogame pl: 281,357 %  

Malesz, chylę czoła, udało Ci się mnie przebić, szo
 Malesz, chylę czoła, udało Ci się mnie przebić, szo ![;]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/meansmile.gif) 

Glupie cyferki ... i jeszcze raz cyferki).
 Glupie cyferki ... i jeszcze raz cyferki). 

Czytam  to  od  dawna  nie  wiem  ile  w  tym prawdy  ale  wiem  jedno  wielkie  gówno  bo  jak  prześledziłem  cały  tekst, i  akcję  +  RW  a  skan  jeśli  to  prawda  co  mówi  ten no  Sander,  to  może  mieć  podłorze  wydymania  craya  jestem  ciekaw  gdzie ,  tą  drugą  falę  zdjoł,  te  18k  recy  moon  czy  planeta, a  tylko  14k  recy  wysłał  więc  czy  to nie  jest  oszustwo.  A  może  się  mylę  dobrze  że nie  gram  już  na  tak  zepsutym  universum ,
   Czytam  to  od  dawna  nie  wiem  ile  w  tym prawdy  ale  wiem  jedno  wielkie  gówno  bo  jak  prześledziłem  cały  tekst, i  akcję  +  RW  a  skan  jeśli  to  prawda  co  mówi  ten no  Sander,  to  może  mieć  podłorze  wydymania  craya  jestem  ciekaw  gdzie ,  tą  drugą  falę  zdjoł,  te  18k  recy  moon  czy  planeta, a  tylko  14k  recy  wysłał  więc  czy  to nie  jest  oszustwo.  A  może  się  mylę  dobrze  że nie  gram  już  na  tak  zepsutym  universum ,    Pozdrawiam  obie  strony i  całe,  uni  dodam  jeszcze  że  lubię  te  wasze  kłutnie  boskie .:E Chcę  więcej.
 Pozdrawiam  obie  strony i  całe,  uni  dodam  jeszcze  że  lubię  te  wasze  kłutnie  boskie .:E Chcę  więcej.									

![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif)
 Co ty wiesz i za co te bany byly
  Co ty wiesz i za co te bany byly