Przyklejony [125] i [126] DOBERMAN, MAXON, MIGOTKA [ZOO] - bosman86 [WIAARA] - 6251,74% + DOBERMAN [ZOO] - bosman86 [WIAARA] - 457,56%

• Orion [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• [125] i [126] DOBERMAN, MAXON, MIGOTKA [ZOO] - bosman86 [WIAARA] - 6251,74% + DOBERMAN [ZOO] - bosman86 [WIAARA] - 457,56%

No to teraz się podziało na Orionie, konto Michała10 pogonione za kasę (bynajmniej tak słyszałem) wchodzi do WIAARY i dostaje złoma. Wiara czyni cuda...jak to piszą przedstawiciele tego sojuszu z uśmiechem na ustach złomując konta które schodzą z urlopów, wybywają z bunkrów i w tajemniczy sposób giną w otchłani sojuszowej hipokryzji. Tak Michał10 był cichym sprzymierzeńcem sojuszu WIAARA, tym większa frustracja.

Tak szybko jak pojawił się PZ unie obiegła nowina - Doberman kupił konto i zezłomował :). Na prawdę zacząłem uważać, że po tej drugiej stronie barykady znajdują sie rozumni gracze.

Tak więc miałem do wyboru 2 opcje: przerzucić wsio na koncie Bosmana na najmniejszego moona, posłać wszystko w 1 slocie na FS, i przemielić na 400 gęsi bez strat, zainkasować 600 baniek zysku, TOP 1 solo i patrzeć jak rzeka kupy po rozluźnionych zwieraczach spływa Orionowym rynsztokiem, LUB TEŻ tak jak poniżej, polecieć na oparach 2/3 floty w acsie, poobijać się i miec nadzieję że nie zakosi nikt złomu wcześniej. Brawo za dedukcję panowie..

No ale do rzeczy, wczoraj Asia wstawiła skan floty bosmana, liczba gąsek i czystka nad moonem dały do myślenia. Poza tym owy grajek chciał wcześniej dołączyć do nas, tyle że u nas się myśli 8-) Od rana więc przyczajony jak rosomak czekałem na ruch, prezent został dany, pilocik i z pozoru spokojny lot jako że przez wzgląd na wcześniejszy wlot byłem przekonany że obrońca se nie pojawi do końca. Zaczął się problem na 45-50 min przed wlotem, log bosmana, floty moja i Maxona mogły być przy krótkie gdyby sprawdziły się obawy, to że Bosman wstąpił do WIAARY zmyliły jeszcze bardziej, byłem przekonany że to zorganizowana akcja na łatwy FS, posypały się zaproszenia, jednak nikt nie dał rady dołączyć z różnych przyczyn - chwila paniki i nerwów, no i cytat Maxona bezcenny

"Zielono" :D

Podziękowania dla całego sojuszu za chęci i pomoc, Asię przepraszam za ustrzelenie celu ;), mam nadzieję, że szybko przejdzie nerw :] Chłopakom z WIAARY lepszego doboru kolegów, no i przede wszystkim dziękuję Maxonowi, bez niego byłoby kiepsko.
    Coś niecoś z muzycznej szafy na sen dla Orjonu :E

[center]Starcie z 2013-05-28 22:17:10 następujących flot:

Agresor DOBERMAN [ZOO] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    D.transp. 1
    L.myśliw. 59.825
    Krazownik 13.000
    Panc. 21.959
    Niszcz. 4.000

Agresor maxon [ZOO] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 54.775
    Krazownik 6.754
    O.wojenny. 1.180
    Bombowiec 793
    Panc. 10.870
    Niszcz. 1.601

Agresor Migotka [ZOO] (x;xxx;xx)
    Flota:
    So.szpieg. 1

Obrońca bosman86 [WIAARA] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 1
    D.transp. 3.800
    L.myśliw. 51.790
    C.mysliw. 200
    Krazownik 20.000
    O.wojenny. 5.187
    Recykler 9.500
    So.szpieg. 1.612
    Bombowiec 200
    Panc. 5.815
    Niszcz. 500
    G.Smierci 2
    Obrona:
    Wyrz.rak 780
    M.powloka 1

...po 5 rundach:

Flota:
    D.transp. 1
    L.myśliw. 25.776 -34.049
    Krazownik 11.659 -1.341
    Panc. 21.884 -75
    Niszcz. 3.990 -10

Agresor maxon [ZOO] (x;xxx;xx)
    Flota:
    L.myśliw. 23.007 -31.768
    Krazownik 6.003 -751
    O.wojenny. 1.170 -10
    Bombowiec 792 -1
    Panc. 10.836 -34
    Niszcz. 1.600 -1

Agresor Migotka [ZOO] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 0 metalu, 19.800 kryształu, 7.151.569 deuteru.

Agresor stracił łącznie 335.267.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.914.951.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 412.787.400 metalu i 212.386.800 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 6251,74%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 169.066.400, K: 126.861.700, D: 1.152.569, P: 297.081).
    Bilans obrońcy (M: -1.132.708.000, K: -622.431.800, D: -165.876.569, P: -1.921.016).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    25.894 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 517.880.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 412.787.400 jednostek metalu i 212.388.900 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 305.491.100 jednostek metalu i 212.388.900 jednostek kryształu.

7.500 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 150.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 107.296.300 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 107.296.300 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 412.787.400 metalu i 212.388.900 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.0.1 - Adam Woźniak[/center]

[center]Starcie z 2013-05-28 20:40:32 następujących flot:

Flota:
    Panc. 5.555

Flota:
    M.transp. 19.999
    D.transp. 350
    L.myśliw. 1.968
    O.wojenny. 760
    Recykler 850
    So.szpieg. 132

...po 4 rundach:

Flota:
    Panc. 5.539 -16

Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 838.386 metalu, 237.341 kryształu, 3.078.522 deuteru.

Agresor stracił łącznie 1.360.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 153.100.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 27.354.600 metalu i 18.401.400 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 457,56%
    * Bitwa odbyła się na księżycu.
    Bilans agresora (M: 27.712.986, K: 18.010.441, D: 2.838.522, P: 48.562).
    Bilans obrońcy (M: -91.540.386, K: -60.935.341, D: -4.778.522, P: -157.254).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    2.500 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 50.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 27.354.600 jednostek metalu i 18.413.100 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 27.354.600 jednostek metalu i 18.413.100 jednostek kryształu.

Created by cuteConverter v 0.3.0.1 - Adam Woźniak[/center]

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *Doberman* ().

• Nie powiem, po bosmanie siwych włosów przybyło...

Ale do rzeczy:

Wczoraj dowiedziałem się o planach skruszenia moona bosmana, bo zasłaniał sojusznikowi słońce. A do tego była okazja pomóc koledze w odbudowie (czyli mnie). Jestem wzruszony, że ktoś dba o moje 4 litery. Bosman już rozpracowany, kilka drobiazgów tylko czekało.
    A tu masz, o bosmana mało się dzisiaj nie pobiliśmy jak na ogólnym naraz kilka osób zaczęło robić rezerwację:) Wiadomo uni przewietrzone zdrowo, do każdego celu dłuuuga kolejka. No ale demokracja rzecz święta, ustalone zostało, kto pierwszy, ten lepszy.

A bosman tylko zapiął płaszcz i zaklął ech do czorta.
    Polecę raz, na swe PZ, zobaczę czy mam forta :)

No nie miał. Doberman wyliczył mu dzisiaj dwa PZ. Po pierwszym zapaliło się czerwono. A co jak podpucha ?
    I tu zaczęła się komedia. Do końca nie wiadomo było, czy nie zostaniemy górnikami. Sojusz nie nadążył, a wróg miał czas na zasadzkę. No ale kto nie ryzykuje ten nie złomuje. Dla zabawy było warto :)

Obojętny Nick - thx za wyłuskanie bosmana z tłumu.
    Doberman - dzięki za emocje

Całemu Zoo za świetny klimat. (czekamy na powrót żonatego szatana ;) )
  • NO NO NO , piznelo na orionie widze konkretnie :) gratuluje Panowie i Pannie :)

dobre fajne RW , historyjka tym bardziej :) 3 razy musialem przeczytac by zrozumiec najlepsze bylo o kupionym koncie DOBIEGO hehehe

gratki raz jeszcze :)

P.S. MAXON co napisales w moim RW ?? hehe
  • terminator82 napisał(a):

dobre fajne RW , historyjka tym bardziej :) 3 razy musialem przeczytac by zrozumiec najlepsze bylo o kupionym koncie DOBIEGO hehehe
    Taa, Doberman jeździ Lexusem, a w wolnej chwili gra na łorjonie. No i jak widzicie dzisiaj kupił sobie 200 baniek surki za 500 PLN, bo kto bogatemu zabroni...

terminator82 napisał(a):

P.S. MAXON co napisales w moim RW ?? hehe
    No wiedziałem terminator, że skomentujesz :P
  • MAXON przeciez wiadomo ze to zarcik tylko :) hehe , ale zwrociles uwage i slusznie bo miales racje :)

500 pln to chyba przeplacil hehe , mogl u hurtownika zakupi robic albo w TESCO , tam teraz maja akcje CIACH hehe
  • Wyszło jak wyszło....Dostałam konto i trzeba maxiowi pomoc(dzięki max za szybką reakcje i propozycje mig mig powrotu:D)....A że kiedyś mi włamali się na konto i skasowali(wiadomo kto i dlaczego) to nie znaczy że nie mogę pomóc. Więc szyka kasa do Michała :E Trzeba dobiego i maxia przypushować :D . Piłka krótka była... Za 2 wina i 3 puszki sardynek konto poszło tam gdzie powinno :* ....
    Chciałam mona kilować tym co jest na końcie ale obrońca to prawdziwy Idiota... Jak można efesy robić na własne PZ majac kolony i ponadł połowe uni na głowie która myśli jak go spakować...Ja wracając w tamtym roku tak robiłam ale Majtki szybko mnie nauczył co i jak... Koleś musi być starej daty i tyle...
    Panowie Graty i dzięki Maxiu za fast działanie w sprawie konta:)

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez -Bastet- ().

• Gratki zwierzaki, ładnie wyszło :)
    A zabawy przy polowaniu na bosmana było sporo, ileż to nerwów bo pół sojuszu skanowało i polowało robiąc co rusz akty przez 2 dni :P
    No ale grunt, że się udało.
  • wielkie gratulacje,
    ogólnie jeszcze nazwę to po imieniu - totalna miazga
    procent i zysk ładniutki
    przetapiajcie pany na co tam chcecie

jaraspl napisał(a):

Doberman na urlop, by reszta miał jak gonić twój ogon XD

jaras ma rację, Dobi na wypoczynek :D
    "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death
    that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to
    pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the
    inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be
    nothing. Only I will remain.
    "

"NaZz ty jesteś jak fabryka - produkujesz zniszczenie"
  • No wiesz ty co dobi jak mogles sie tak bezczelnie go wyliczyć! :D

piekne starcie, wielka szkoda ze sekundy sie spoznilem :(

masz żyłke wiec z niej korzystaj ile wlezie ]:-D

no i oczywiscie bez floty maxia i siwizny na włosach do STejka by nie doszło :bdb:
    obrońcy jedynie lizaka na pocieszenie a wam szybkiego przetopu i jedziemy dalej

pzdr!
  • Pozwolę sobie wpisać się.. Dobermanku, piesku drogi, czy Ty jak wbijesz sobie coś do łba raz, to już wybić nie możesz? Wbiłeś sobie do główki że konto "pogoniłem za kase" i się tego trzymasz jak rzep psiego ogona. Wiedziałem że przekazanie konta rybakowi ze Szkocji nie jest najlepszym rozwiązaniem ale wtedy miałem mały wybór i jeszcze mniej czasu na to. A może, skoro tak Ci nie daje spokoju rzekome sprzedanie mojego konta, przypomnisz nam swoje urlopowanie swego czasu? Hmm to było tak, Doberman na urlopie - szok - on nigdy urlopu nie miał, napisałem do Ciebie, odpisałeś że czekasz na nowego usera.. niby kończyłeś już grę. Śmialiśmy się z Zeddem że czekasz na przelew, który w końcu nie doszeł i grasz dalej xD mylę się? Jeśli tak to rozjaśnij tamtą zawiłą sprawę, co i jak. Obojetny nick, ceną były 2 całe łososie od rybaka bosmana ze Szkocji. Na otarcie łez został mi jeszcze jeden na weekendowego grilla. Co do rw, to jedynie mogę pogratulować złoma, bo postawa atakującego jak zwykle żenująca. Orionowy Szerloku.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Michal10 ().

• Michal10 napisał(a):

Pozwolę sobie wpisać się.. Dobermanku, piesku drogi, czy Ty jak wbijesz sobie coś do łba raz, to już wybić nie możesz? Wbiłeś sobie do główki że konto "pogoniłem za kase" i się tego trzymasz jak rzep psiego ogona. Wiedziałem że przekazanie konta rybakowi ze Szkocji nie jest najlepszym rozwiązaniem ale wtedy miałem mały wybór i jeszcze mniej czasu na to. A może, skoro tak Ci nie daje spokoju rzekome sprzedanie mojego konta, przypomnisz nam swoje urlopowanie swego czasu? Hmm to było tak, Doberman na urlopie - szok - on nigdy urlopu nie miał, napisałem do Ciebie, odpisałeś że czekasz na nowego usera.. niby kończyłeś już grę. Śmialiśmy się z Zeddem że czekasz na przelew, który w końcu nie doszeł i grasz dalej xD mylę się? Jeśli tak to rozjaśnij tamtą zawiłą sprawę, co i jak. Obojetny nick, ceną były 2 całe łososie od rybaka bosmana ze Szkocji. Na otarcie łez został mi jeszcze jeden na weekendowego grilla. Co do rw, to jedynie mogę pogratulować złoma, bo postawa atakującego jak zwykle żenująca. Orionowy Szerloku.
    michałku ale to twoj kolega zedd twierdzi ześ konto bosmanowi sprzedał, z reszta nie tylko on, Dobi wyraznie napisal ze tak slyszal xD

jeszcze raz graty walniecia rybaka :)
  • Michal10 napisał(a):

Pozwolę sobie wpisać się.. Dobermanku, piesku drogi, czy Ty jak wbijesz sobie coś do łba raz, to już wybić nie możesz? Wbiłeś sobie do główki że konto "pogoniłem za kase" i się tego trzymasz jak rzep psiego ogona. Wiedziałem że przekazanie konta rybakowi ze Szkocji nie jest najlepszym rozwiązaniem ale wtedy miałem mały wybór i jeszcze mniej czasu na to. A może, skoro tak Ci nie daje spokoju rzekome sprzedanie mojego konta, przypomnisz nam swoje urlopowanie swego czasu? Hmm to było tak, Doberman na urlopie - szok - on nigdy urlopu nie miał, napisałem do Ciebie, odpisałeś że czekasz na nowego usera.. niby kończyłeś już grę. Śmialiśmy się z Zeddem że czekasz na przelew, który w końcu nie doszeł i grasz dalej xD mylę się? Jeśli tak to rozjaśnij tamtą zawiłą sprawę, co i jak. Obojetny nick, ceną były 2 całe łososie od rybaka bosmana ze Szkocji. Na otarcie łez został mi jeszcze jeden na weekendowego grilla. Co do rw, to jedynie mogę pogratulować złoma, bo postawa atakującego jak zwykle żenująca. Orionowy Szerloku.

Michaś, Ty nigdy inteligencją nie grzeszyłeś więc jakoś za bardzo mnie Twój post nie dziwi.

Co do mojego zakończenia gry i urlopu - widzę, że posiadasz informacje których ja nie znam, no ale tak się kończy przesiadywanie z Zeddem.
    Na Orionie schemat przekazywania informacji jest taki.

Przykład:
    <Zedd do Zedd> - Zedd siedzi i myśli - Doberman na urlopie, pewnie sprzedaje konto
    <Zedd do Michal10> - Ty Michaś Doberman na urlopie, czeka na kasę za konto bo pewnie sprzedaje, ma kończyć
    <Michal10 do XXX> Ty Doberman konto sprzedaje, zobaczymy kto będzie zasiadał, ciekawe ile skasował pewnie nie mniej niż 1000 PLN
    <XXX do Sojusz> Doberman sprzedał konto za 1000 na allegro
    .
    .
    <Michal10 na forum> Czekałeś na wpłatę, urlopowałeś się, ale ci wplata na konto nie doszła i się odurlopowales i musiałeś grac dalej, bo ktoś ci powiedział że zapłaci ale Ci nie zapłacił....hehehe....śmiejemy się z Zeddem.

Oczywiście ja Was powinienem o wszystkim informować, Ty do mnie piszesz ja mam Ci udzielać wszelkich informacji. W zasadzie to sikam na Ciebie z wysoka, mogę Ci napisać co mi się podoba, a że Ty używasz ćwiartki tego czego normalny człek do myślenia, to już nie moja w tym wina.

Po drugie primo, zaraz po starciu to Zedd i jego kompaniero rzucali wiadomości na lewo i prawo o kupnie przeze mnie Twojego konta, więc Twój post powinien zmienić adresata Szerloku :D Tym większa komedia, że chyba nie poinformowałeś kolegów o przekazani/sprzedaży/wymianie (bez różnicy - mało mnie to interesuje) konta, bo już standardowo zgłoszenie na mnie wisi w poczekalni :D Oj śmiechu z Wami...
  • hehe ale fajna kłótnia , ktos cos clyszal , ze tamten slyszal o kims tam ze cos tam sprzedaje , hehe dobre smiechu warte , ja z kolei slyszalem ze jutro mamy Boze cialo hehe ciekawe ile w tym jest prawdy :)

Ciii , sprzedaje konto , tylko nic nie mowcie nikomu

ludzie nie ma co gdybac i i tym podobne bo gdyby babka miala wasy to kazdy wie kim by byla
  • heh niezłe gnicie... prawda jest taka, 99 % zazdrości dla zoo tego co osiągnęli i jakie mają teraz profity, a najlepsze jest to, że Ci co naskakują i kozaczą na Was sami teraz są zbanowani za pushe i inne komedie. Pozdro ciemny gandalfie ^^ gratulacje ładnego %

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PRESIDENT ().

• konto oddane (czy tam sprzedane) to konto zmarnowane :E
    czytam te Wasze posty pod tym ST i .....
    rzygac mi sie chce , tylko nie wiem czy po lekturze czy po wczorajszym napijaniu :quasi:
    ps
    Dobek graty :}
    top teraz na jakies satki :E bo złomu latajacego masz juz chyba pod dostatkiem ]:-D
    obroncy , no własnie co jemu ?
    chyba nowego konta :E
  • Tyle razy padło słowo "Zedd" że aż wypada coś napisać. Jak dla mnie te "Wasze" tłumaczenia są komiczne. Nie wiem czy konto było wystawione na allegro ale takie info otrzymałem - jeśli nie było to trudno. Zabawnym jest fakt że dostał złoma bedąc wcześniej na grze - a wystarczyłaby tylko moja flota która była dostępna (paliwa też miałem zapas) żeby wynik był inny (nawet jeśli starcie byłoby na lekki minus to poleciałbym by utrzeć nosa). Piesku Ty naprawde myślisz że wszystko się koło Ciebie kręci i nie mam nic innego do roboty?? Widziałem że masz urlop - gibon był na te konto napalony jak reksio na na szynkę więc efekt mógł być tylko jeden. Nie interesuje mnie czy te konto jest 1gr czy 1 zł warte jeśli jest budowane na fundamentach... no właśnie na jakich juz dobrze wiesz. Smród wokół Ciebie ciągnie się od wcześniejszych uni i ciągnąć się będzie - do czasu aż przejdziesz na emeryture - lub jeśli przelew na AM nie dojdzie na czas i GO w końcu zbanuje to konto.... choć przyznam ze wymiar kar ma bardziej wymiar karykaturalny a nie adekwatny do wykroczeń Tyle w temacie

Gratuluje starcia choć dla mnie wogóle ono nie powinno mieć miejsca
  • Heh Zedd, teraz już wiem kto takie dyrdymały rozpowiada po Unii. Wszystko kręci wokół gromadki niedorozwojów, którzy mają kompleks Dobermana...to nie ja podkręcam atmosferę, ale właśnie gracze Twojego pokroju. Masz jakieś dowody, to przedstaw proszę wraz z innymi publicznie - niech się okaże jaki to ja zły jestem. Znalazłeś sobie gromadkę przydupasów, którzy mają problem z podtarciem sobie tyłka, grasz mędrca i wywlekasz jakiś stary pręgierz z innego Uni. W portfelu też mi każdy siedzi i wie ile wydaję na grę, a szczerze to bym się spierał czy Ty mnie czasem grubo nie prze finansowałeś :]

Daj już na luz chłopie, chociaż raz mógłbyś zawiesić zawiść na kołku i pogratulować.
    Na prawdę, żal takich zawistnych ludzi...

Co do fundamentów mojego konta to możesz wszystko sobie przeliczyć w dziale ST i od jakiegoś czasu Mini ST. Jak ktoś nie ma czym się zajmować tylko lustrować innych to będzie miał co robić.

Pozdrawiam i dystansu życzę.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *Doberman* ().

• O mój rozwój i moich sojuszników się nie martw - zapewniam że są na znacznie wyższym poziomie niż ten który Ty reprezentujesz. Jeśli faktycznie miałbym uwierzyć że wszystkie ST sa Twoja zasługą to wybuchne śmiechem. Można grać aktywnie na uni ale tylko przez jakiś czas - no chyba że sie ma kilku właścicieli konta a na jednym wstawia st hmm? Nie mnie to oceniać - nie tak dawno Twój kompan "niedorozwój" ze wspólnego uni gdzie graliśmy także wyłapał bana za pushe z kasacją jak było połączenie uni i nowy team - tutaj GO widać przymykają oczy na pewne sprawy ale jeśli kiedyś dojdzie do fuzji i bedzie nowy team to szybko spadniesz... na samo dno ;)

Pozdrawiam

Dystansu do gry nie życze - dystans pokazałeś 2 dni temu w dziale DiD

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bombey ().

• Widzisz nic nie pojmujesz, nie ma zatem sensu ciągłe zwracanie uwagi na pewne rzeczy, myślałem że więcej masz oleju w głowie.
    "Tobie nie chce się wierzyć" :] No tak ... skoro Tobie nie chce się wierzyć to już tak musi być.
    Ty za to nic poza żółcią i jadem na tym i innym Uni nie pokazałeś, Twoja gra opiera się na bezpodstawnych oskarżeniach i zawiści.

Piszesz tu o teamie, że przymykają oko na moje rzekome oszustwa :]. Tak się składa, że to SGO Marcepan wręczył mi bana na poprzednim Uni za Push Ekstremalny i grając tu doskonale zdawałem sobie sprawę, że będę pod większą obserwacją niż inni gracze. Od samego mojego początku na Orionie przewija się ta sama bajka, mój ban z poprzedniego Uni, ja tylko przyznałem rację - oszukałem i poniosłem karę, zasłużoną , bana z kasacją - także wiem co to znaczy.
    Co Ty myślisz, że jak jakiś półgłówek jestem, po pracy jaką włożyłem w to konto łasiłbym się na kilka kk lewej surki teraz ? Żarty chłopie wolne...
    Dyskusje z Tobą i Tobie podobnym kończę, bo z betonem nie da się dyskutować...

Pozdrawiam mimo wszystko.
  • O.o... Najpierw konto Boyki teraz Michaela.....
    Powiem tak panowie, macie misję na głowie ostrą.
    Po co te kłótnie, jak dzieci, te uni przez te wasze przekręty to jedne wielki śmietnik, aż się nie chcę grać. Najpierw dwa najlepsze sojusze grają od początku w pakcie MAJTKI + COZ, koszą pół uni a potem się łączą w jeden w dodatku porzucając połowę graczy.
    Doberman dobrze że się przyznałeś do błędów ;) .
    A teraz dodam swoją myśl, uni się starzeje i pewnie za jakiś czas możemy się spodziewać fuzji z innym uni i szczerzę wam życzę chłopaki żeby nam dali takich graczy żebyś Ty Dobi miał czego się bać nauczy was to pokory do samych siebie. " title=";>">
    Brawa za ST ...