smoki napisał(a):
Ankiety są wyrazem opinii większości graczy, nie tylko tych piszących na forum. Jak pokazała praktyka mają dużo większy zasięg.
Wiadomo, że niektórym nie spodobają się ich wyniki, osobiście ja też wybrałabym inną konfigurację, ale jednak znacząca większość chce właśnie takiej.
Nie chodzi tu o przewagę jednego czy dwóch głosów.
Przykładowo:
9 galaktyk wybrało aż 55% głosujących (a przypominam że do wyboru było aż pięć opcji), natomiast 5 galaktyk poparło jedynie 28%.
To co mogę doradzić, to zachęcajcie do głosowania znajomych, którzy myślą tak jak Wy.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale nie którzy są już tak przeciwko nowym uni, że głosują na bezsensowne parametry dlaczego? Bardzo prosta odpowiedź ponieważ chcą żeby nowe uni było nie grywalne i potencjalny gracz z ich uni nie poszedł, lub chcą dalej grac dalej gdzie grali a wy nic nie robicie w kierunku umożliwienia im normalniej gry (Serwery stoją no spoko ale jak uni ma 40 aktywnych osób to nie jest uni). Wasze narzędzie migracyjne to jedna wielka bzdura i bajeczka. Gameforge robi jakieś panele i pierdoły zamiast zająć się tym przez co umiera gra... Osoby, którym zależało by na 9 gala przyszyłyby tu i argumentowały to dlaczego tak powinno zostać. Ludzie, którym zależy na nowym uni założyli by to konto na forum i weszliby w dyskusję. Na mnie odpowiada 9 galaktyk bo JEST ZA MAŁO GRACZY to nie jest to stare ogame kiedy mieliście po 10 tysięcy aktywnych graczy. Nie macie kampanii reklamowych nie szukacie nowych odbiorców gra stoi w miejscu a zgodziłbym się z tym, ze graczy ubywa niż przybywa z dnia na dzień. Te owe złe i straszne 5 galaktyk, które wybrało 28% osób umożliwiłoby większą ilość starć potyczek itd... Uniwersa umierają po kilku miesiącach bo nie ma co na nich robić... Więc argumentowanie 9 gal tą ankieta nie ma najmniejszego sensu. Jak by tym 55% zależało to byś miała tu jeden wielki spam, że super uni i w ogóle. Zobacz choćby na polubienia pod twoim postem -12? No to gdzie te 55% zadowolonych ludzi?? Szkoda gadać ....
Emerytura na x1