Najlepiej gdyby nowi gracze rejestrowali sie na starych i juz mocno rozwinietych uniach a jesli ktos umie grac to z pewnoscia wiecej ugra wlasnie na tych rozwinietych uniwersach niz na jakimkolwiek nowo otwartym. Dzieki temu te stare uniwersa zaczely by tetnic zyciem i z fuzjami byloby pewnie troche lepiej a tak to jest tylko co chwila nowe uni i lament bo komus sie zawsze cos sie nie podoba w konfiguracji
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
kaito napisał(a):
LUDZIE! Wybierzcie normalne i rozsądne parametry nowegu uni, bo będzie później płacz jak na ZIBALU!
PZ z obrony NIE I JESZCZE RAZ NIE ! później będzie płacz, że ludzie wam GSAmi bunkry będa orać i zbierać złom. Po to jest jakaś obrona, żeby zrobić jakiś tam bunkier i się zabezpieczyć.
reszta do waszego uznania!
Uni powinny być zróżnicowane, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Grunt, żeby nie powstawały prawie takie same co chwile. Wtedy będą miały sens najróżniejsze konfiguracje, nawet przy wysypie uni co 2 miesiące jak teraz.kmlody84
---------
Betelgeuse [SPZ] - TOP 5-> Taurus [SPZ]
Ganimed [DarkBlue] - OFF
Rhea [SPZ]- TOP 40-> Xanthus [SPZ] -
Cóż po ostatniej ankiecie przyjąłem tą samą taktykę a niech będzie i nawet PZ z obrony ponownie jak tak ludziom przypadło do gustuu4/u10/u12/u14/U34!/45/FORNAX/Virgo # Argo/G.O.T.U - SHINTO/IFA/TeSMURFY/SMURFS/TWD
Janice TOP20[OFF] | Quantum[ON]
Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum -
x3 flot idealnie tylko czemu tu nie ma x7 eko do wyboru:P
POZDRO&POĆWICZ -
oczy mnie zawodzą, gdzie ta ankieta ?Gall Anonim
05
-
Ankieta jest w grze.
Uni Taurus [ON] -
-
bo nigdy nie grałem na x7 eko a na zibalu z flotami x1 nie zamierzam:)
POZDRO&POĆWICZ -
@administracja, są już wyniki ankety?
-
-
-
Jeżeli już to jest napisane.
Ciekaw jestem wyników tej ankiety. Może coś pogram jak będą fajne parametry...17.08.2005r - ...
Zawsze z fartem -
-
Żenada... kto głosuje na 9 galaktyk
reszta jak najbardziej ok. -
9 gal za dużo przy 6 jest pełno pustych us przy tej liczbie graczy. 5-6 MAKS.
-
Nie wiem jak to ma wyglądać.... Wszyscy narzekamy że jest za mało graczy, a wy dajecie 9 galaktyk. Moim zdaniem to jakaś kpina ...Emerytura na x1
-
Złom z obrony i 9 galaktyk, te specyfikacje jak najbardziej nie trafne... Ludzie - gracze chyba w tych ankietach specjalnie tak głosują, aby nowe uniwersa były nie trafne..
-
dołączę sie do płaczacego tłumu i też zapłacze. Porażka. Kolejne uniwersum umrze szybciej niż szybciej.Bla, bla, bla, bla
-
Hehehe te wyniki niezwykle ciekawie się przedstawiają... Normalnie super, ekstra, mega, git 9 galaktykPowrót do nałogu...
Spica ON
-
Tylko nie 9 galaktyk !!!
Placz i placz !!!!!!
-
Ciekawe kto wybrał taką konfigurację [ciach], ghost konta albo ludzie którzy po prostu robią na złość innym
złom z obrony też kpina i 9g. Czyli wracamy do standardu, że za kilka miechów będą same idlaki i urlopy, a jak się uda to jeden ekonom w zasięgu 100us.
Mam nadzieję, że konfiguracja ulegnie zmianie, jak @smoki zobaczy ilu ludzi jest zażenowanych wynikami tej ankiety.
Moderator Ruda:
obraza -
5 gal i mogę grać reszta ok
-
Jak dobrze wiecie, wyniki ankiety nie są ostateczną konfiguracją. Więc na spokojnie.
-
Ciasnota jest jak najbardziej dla flociarzy.Ci co grają eko,bardziej przypasuje 9 galaktyk.
-
to mają zibal niech tam kopią...
-
konfiguracja jak najbardziej na tak..... pora przejść się do wpłatomatu :))Gall Anonim
05
-
roermond napisał(a):
Ciasnota jest jak najbardziej dla flociarzy.Ci co grają eko,bardziej przypasuje 9 galaktyk.
-
9 galaktyk zenada. Uni umrze w miesiac. Bardziej racjonalne bedzie danie max 5 galaktyk -wiecej nie ma sensu. Reszta jest okGdzieś w dalekiej, ciemnej przestrzeni czai się....ZŁO
Uni - Izar - OFF
Uni - Quaoar - OFF
Uni - Yildun - ON -
Ankiety są wyrazem opinii większości graczy, nie tylko tych piszących na forum. Jak pokazała praktyka mają dużo większy zasięg.
Wiadomo, że niektórym nie spodobają się ich wyniki, osobiście ja też wybrałabym inną konfigurację, ale jednak znacząca większość chce właśnie takiej.
Nie chodzi tu o przewagę jednego czy dwóch głosów.
Przykładowo:
9 galaktyk wybrało aż 55% głosujących (a przypominam że do wyboru było aż pięć opcji), natomiast 5 galaktyk poparło jedynie 28%.
To co mogę doradzić, to zachęcajcie do głosowania znajomych, którzy myślą tak jak Wy. -
no właśnie demokracja niby najlepsza a nikomu nie pasujeBla, bla, bla, bla
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 20
20 gości