Administratorzy
zmieńcie chociaż prędkość floty na x2
tylko usuńcie opcje 30 % z Obrony bo to porażka
zmieńcie chociaż prędkość floty na x2
tylko usuńcie opcje 30 % z Obrony bo to porażka
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
umpa napisał(a):
mając spaline na 15 lot z 1 do 4 gali DT potrwa 5,30h więc wrócisz z pracy o 18 i zaczniesz zwozić surowce to w takim przypadku będzie trzeba czekać do 23:30 xD
Quanx napisał(a):
a kto by latal przez 4 gale. matke do zwozki robi sie po srodku mozesz obstawic 7 8 9 gale i cieszyc sie zwozka w 2, bynajmniej moon kille nie beda trwaly 1,5humpa napisał(a):
mając spaline na 15 lot z 1 do 4 gali DT potrwa 5,30h więc wrócisz z pracy o 18 i zaczniesz zwozić surowce to w takim przypadku będzie trzeba czekać do 23:30
Piter napisał(a):
a jak to jest z tym Debris z obrony, złomu lezy 30% ze zniszczonej obrony czy tylko z tej czesci co sie nieodudowala ?
umpa napisał(a):
przy przykładowej spalinie jaką napisałem lot przez jedna gale ponad 3h aby latać w 2 spaline musiał byś mieć na poziomie 40
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DzikiZazji ().
Adeke36 napisał(a):
Ludzie myślą że to fajne będzie bo nie będzie bunkrów .kaito napisał(a):
Sporo osób narzeka na parametry polskiego uni, no ale za przeproszeniem ktoś [ciach] głosował w tych ankietach i tak wybrał.. Ja głosowałem inaczej.. Nie zagram na nowym uni, żenująca konfiguracja.
Ludzie nie wiedzą że nie będzie surowców do zwózki
Ludzie nie wiedzą że nie będzie satelit
Ludzie nie wiedzą że Eko na wysokim poziomie ciężko zasilić elektrownią
Ludzie nie wiedzą że te uni jest skazane na porażkę
Konfiguracja była by okej , gdyby nie derbis z obrony
Może wolna flota ale kopaczom to nie powinno przeszkadzać
POnury OutsideR napisał(a):
a gadanie że nie da się wyjść do WC to wymówka ludzi z hemoroidami jakimiś chyba... Ile można siedzieć na kiblu... Ludziska ogarnijcie się...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Spanish Inquisition ().
Spanish Inquisition napisał(a):
Prawda jest taka,że i tak 95% tu obecnych idzie do kibla z telefonem ,czy to grając w danym momencie w OG, czy nie
Spanish Inquisition napisał(a):
W sumie mało mnie temat obchodzi,ale tak patrzę na to co piszesz i widać,że nigdy nie grałeś na uni z debrisem z obrony :XAdeke36 napisał(a):
Ludzie myślą że to fajne będzie bo nie będzie bunkrów .Ludzie nie wiedzą że nie będzie surowców do zwózkikaito napisał(a):
Sporo osób narzeka na parametry polskiego uni, no ale za przeproszeniem ktoś [ciach] głosował w tych ankietach i tak wybrał.. Ja głosowałem inaczej.. Nie zagram na nowym uni, żenująca konfiguracja.
Ludzie nie wiedzą że nie będzie satelit
Ludzie nie wiedzą że Eko na wysokim poziomie ciężko zasilić elektrownią
Ludzie nie wiedzą że te uni jest skazane na porażkę
Konfiguracja była by okej , gdyby nie derbis z obrony
Może wolna flota ale kopaczom to nie powinno przeszkadzać
Adeke36 napisał(a):
ad2. Brak obrony = brak satelit bo będzie wpadało parę kr by zniszczyć saty tak żeby sondy mogły zrobić reszte
15 gości