Nowe uni - nowe możliwe opcje

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Indestructible napisał(a):

Dżem dobry gracze!

Zostałam przez Was - w pewnym sensie - zmuszona, żeby się tu udzielić. Po pierwsze - może zabrzmi to trochę brutalnie, ale nie takie mam zamiary.. - bardzo zasmuca mnie fakt, że gracze zamiast trzymać się razem (bo sami są bronią przeciwko GF) wzajemnie obrażają się w temacie i budują nieprzyjemną atmosferę. Wiadomo, ile ludzi tyle zdań, ale chciałabym, aby jeden drugiego szanował. Inaczej nic nie osiągniecie. Po drugie - faktycznie podbijanie tematu - musicie uszanować fakt, że Art jest tylko posłańcem Waszych opinii i roszczeń i w druga stronę, informacji od GF dla graczy - nie ma większego sensu. Sami się nakręcacie, przez to się kłócicie.. Pomyślcie, czy warto podbijać temat, tylko po prostu był na wierzchu - moim zdaniem, to bezcelowe działanie, chyba, że ktoś chce, żeby mu licznik postów skoczył. Jeśli Art nie przekaże nowych informacji, jeśli nie stworzy ankiety, jeśli nie ma jej wyników, to czy sądzicie, że jeśli 50 osób napisze, jaką konfigurację by chciało, czy to odniesie jakiś skutek? Moim zdaniem, a moduję tu już trochę czasu, nie. Dlatego bądźcie czujni na wszystkie posty smoki, czy Arta i niech dyskusja będzie owocna.

Kilkanaście, dokładnie 19 postów, wyleciało z tego tematu. Dla przypomnienia: wątek ten jest stworzony do proponowania konfiguracji dla nowego uniwersum, nie do wzajemnych przepychanek, czy dyskusji na temat ilości ludzi na poszczególnych uniwersach. Jeśli ktoś ma jakieś zażalenia/pytania/czy inne a propos mojego posta - zapraszam na pw.

Pozdrawiam,
      Tygrys

A ja będę twardo stał jak zachcesz usuniesz post, ale pomyślałby kto, że forum dyskusyjne, jest do dyskusji. Ba, myślałby kto, że wątek "Nowe uni - nowe możliwe opcje" jest o dyskutowaniu o nowych możliwych opcjach powstających uni...

Jeśli Art nie przekaże nowych informacji, jeśli nie stworzy ankiety,
      jeśli nie ma jej wyników, to czy sądzicie, że jeśli 50 osób napisze,
      jaką konfigurację by chciało, czy to odniesie jakiś skutek?
      Art:
      Na wybór konfiguracji mamy niewiele czasu. Nie da się zorganizować
      ankiet na miesiąc przed, gdyż sam dowiaduję się o potrzebie nowej
      konfiguracji na kilka dni wstecz. Tym razem, konfigurację muszę
      przekazać do poniedziałku.
      Po "nabijaniu przez nas postów":
      Jeśli już Wam tak zależy na tych ankietach, to jutro postaram się zestaw zmontować.
      Po paru dniach:
      konfiguracja kolejnego Uni została przyjęta w całości :)
      MAGIA! Kto by pomyślał, lud coś chciał, lud coś dostał - nawet jeżeli tylko mały odsetek się tym interesuje w co ma grać, jest to sukces.

Btw. Chyba się administracja rozmija w swojej polityce?

Art:
      Stąd zamysł jest na publikowanie luźnych przemyśleń właśnie w tym wątku.

Zechcesz to usuniesz, ale uważam, że robisz ogromny błąd ucinając dyskusję. Idąc takim tokiem myślenia, można forum zamienić tylko w tablicę ogłoszeń administracji.
      Hear Me Roar!
    • Widzę że zaczeła sie burzliwa dyskucja i troszke zejście z tematu Panowie przypominam ze jesteśmy inteligentnym gatunkiem z kulturą.Co do Nowych Uni, ja tak jak każdy gracz prawie od startu ogeja przeżył różne przygody i widział różne rzeczy co były lub są nie zgodne z regulaminem ale od tego jest TEAM .My się bawimy a ogej jest zabawą i nie przenośmy emocjii do reala a na nie ktorych graczy szkoda klikać nawet w klawiaturę.
      Otwarcie nowych unii daje szanse tym co powineła im się noga gdzie indziej i zawsze na start jest dużo graczy bo każdy ma zamiar się wypromować do topki i taką szansę mu się daje na starcie uni z czasem logiczne że jak ktoś nie spełni swoich oszekiwań i nie nadąży nad topką i zacznie spadać w satatch w dół zaczną się wtedy rezygnacje i urlopowanie .
      A najważniejszym motywem startu na nowym uni jest to że każdy ma szanse stać się TOP 1
    • Hawok napisał(a):

top 1 i padł
      co prawda pierwsza 4 atakujących tez, ale 5 już wyczyścił to co zostało
      No ja takich akcji nie przeżyłem chociaż jestem emerytem tej gry :D :D :D i nie było mi dane widzieć takowych zbiorowych akcji kamiakze :E .Ale jaki piszesz że były :quasi: nie wszędzie zaglądam więc mogło coś mi umknąć -_- . W każdym bądź razie jak była taka akcja to chyba większosć chciała by lecieć jako 5 slot i obawiam się że ciężko było by znaleźć 4 poprzedników lecących w pierwszych slotach ;)
    • Nowe unii zapewne wystartuje w przyszłym tygodniu, bo mamy poniedziałek i zero info. Szkoda, bo mam urlop do końca tygodnia :E No chyba, że jeszcze dziś wrzucą info lub jutro, a unii pojawi se w czwartek/piątek.
      Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• x1 predkosc w ukladzie 25 min krazowniki 30 min inne statki, 50 min 1 uklad krazownik 60 min normalny statek(srednie napedy)
      x2 12 min us krk, 15 min inne statk, 25 min 1 us krk, 30 min inne statki
      x5 5 min us krk 6 min inne statki, 10 min 1 us, 12 min inne statku,
      serio w 15 min nie zbijesz nikogo jak chamsko bedziesz latal w kade minuty a srednio gracze maja 30-40 min miedzy aktywnosciami jesli siedza pryz kompie?